Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miewiórka

Wstrząsające.... kto wejdzie, ten się popłacze

Polecane posty

Gość miewiórka

ponoć bardzo w tej chwili słynne nagranie obiegło świat, ma przybliżyć horror wojny w Syrii. Na nagraniu widać śmierć 2-letniego chłopca. "Chłopczyk umiera po cichutku. Leży na stole, w jakimś mieszkaniu prowizorycznie przerobionym na szpital. Jest prawie nagi, tylko w pieluszce. Na początku rozpacza nad nim starsza kobieta, pielęgniarka tego szpitaliku, która z przerażeniem konstatuje, że jest to jej wnuczek. Ale żadne krzyki nie pomogą, lekarz powiedział właśnie, że nie ma żadnych szans, można tylko czekać na śmierć. Jego brzuszek podnosi się i opada, coraz ciężej, bo rannemu w klatkę piersiową dziecku coraz trudniej oddychać. A potem chłopczyk wreszcie nieruchomieje." http://www.youtube.com/watch?v=0cYBdPidbpQ&feature=related kurcze, masakra, jak on oddycha, ten jego brzuszek...

Gość kasia....29
straszny ten filmik :(:(:(:(

Gość Wiera.
Straszne!Wierzyc sie nie chce ze to sie dzieje w dzisiejszych czasach!My sobie siedzimy w cieplych domach,nasze dzieciaczki spia spokojnie w swoich lozeczkach a na swiecie,wlasnie teraz wiele dzieci umiera w meczarniach!To okropne.Tak mi zal tych dzieci i ludzi.

Gość 2352523
no właśnie, więc niech nikt nie narzeka na dzisiejsze złe czasy, gdzie mordują na ulicy w biały dzień i na to, że żyje w Polsce

Gość Ostatnie chwile mojej Mysi
to dziecko przynajmniej spokojnie umarło a Moja Mysia jak umierała to nią talepało! Duch z niej uleciał Ludzie to śmiecie amerykanie tak jak i żydzi jak arabowie... wszyscy to śmiecie tylko zwierzęta to Anioły :(

Gość 2352523
nie wiem czy spokojnie, mały jednak strasznie ciężko oddycha, pewnie bardzo cierpiał

Gość uyby
"wszyscy to śmiecie tylko zwierzęta to Anioły " Z tym się zgadzam. Ludzie to śmieci, mordują, niszczą, pasożytują. Zwierzęta zawsze są niewinne. Zawsze.

Pewnie cierpiał, ale pocieszcie się,że taki 2-latek ma mniejszą świadmomość niż człowiek np.10-15letni... Ja jako dziecko nie czułam bólu aż tak...nawet mało co pamiętam... Ale szkoda tego dziecka...:( takie malutkie chudziutkie...lepsze od nalanych tłustych amerykańskich świń(bez obrazy dla świń oczywiście)

Gość kasia....29
kim jest Twoja Mysia?

Myszoskoczek :( który umarł w poniedziałek :( 😭 Osierociła 11 dzieci :(

Gość :((:(:(
Boze Kochany:(:(:(.

Gość kasia....29
Szkoda. :( Mi tez o wiele bardziej żal zwierząt niż ludzi. Chociaż to nagranie jest straszne... Dzieci tez mi żal (chyba dlatego, że kojarzą mi się z bezbronnymi zwierzętami).

Własnie mi też jak patrzyłam na to dziecko (mówiliscie o brzuchu) to przypomniała mi sie Ona...w ostatnich dniach oddychała bardzo szybko i jakos tak dziwnie... az nagle dostała kilku drgawek i serduszko sie wyłączyło...Maleńka Myszka ale jej Duszek wypełnił mój pokój... nie martwcie sie, temu dziecku też lepiej bedzie po śmierci...bo jakie życie by miało w tamtym kraju...dostac sie do niewoli albo i co gorszego...

Gość kasia....29
Lepszego życia na pewno nie. Po prostu przestało istnieć. Po śmierci nie ma nic. Prócz gnijącego ciała.

Martva ma racje...dziecko jak podrośnie bedzie wiadomo kim... a zwierze przez całe życie jest aniołem... :(

Gość kasia....29
Jednak właśnie jego nieświadomość, niewinność i to, że nie zdążył wyrosnąć na kogokolwiek a już tak cierpiał jest przygnębiająca. Pewnie jakby umierał dorosły to by nie było mi żal. Ale dzieci mi żal. Tak jak zwierząt.

Gość kasia....29
hmmm... myślę że lęk przed śmiercią i instynkt samozachowawczy każdy ma taki sam, obojętnie od wieku i taki sam jest u zwierząt

Gość moja kochana Mysia :((((
http://www.youtube.com/watch?v=5jx8sIalBuc lepiej popatrzcie na to (nie jest to drastyczny film) i odpowiedzcie sobie na pytanie jak możecie jeść mieso? jak możecie jeść takie małe kochane coś?

Gość ptasiek nastroszony
zbyt duzo sie rodzi dzieci. jeszcze w takim kraju gdzie bieda i wojna , to najlepsze wyjscie dla tego dziecka z calej tej sytuacji.

Jezeli ta scena z filmiku jest dla ciebie straszna, to bardzo malo wiesz o tym, co sie dzieje na swiecie. To dziecko jest ofiara wojny, ale w niektorych krajach, ktore nie sa w stanie wojny, takie malutkie dzieci jak to, cierpia tortury z rak doroslych osob, z bardzo blachych powodow, kaj np, ze ktos wpadl na pomysl, ze to dziecko zostalo poczete zanim jego rodzice zawarli zwiazek malzenski itd.

Gość lord stront+
dla każdego kto cierpi jego ból jest najstraszniejszy świat jest zatopiony w bólu i lęku, przerażeniu tak było zawsze i tak pozostanie jak to kiedyś napisał Stanisław Lem jedna połowa świata się męczy a druga importuje te męki telewizją (jeszcze nie było internetu) i współczuje im zdalnie to współczucie zazwyczaj nic nie jest warte po prostu za chwilę zajmujemy się swoimi troskami i radościami, jeśli takowe mamy to rzecz zwykła, bo bliższa ciału koszula... a Syria, no cóż w latach 39-55 piekłem była Polska, przed 39 Hiszpania przeżywała swoje piekło, by potem żyć w pokoju teraz my mamy spokój, a inni wojnę i tak w kółko władze Syrii wyciągnęły wnioski z losów Kadafiego: rewoltę należy zdusić wszelkimi dostępnymi środkami, nie licząc się z kosztami, inaczej czeka nas śmierć

Gość romek z opola
właśnie wróciłem z roboty, wszedłem w ten topik bo chciałem dla chilloutu poryczeć sie do poduszki, ale nie.. bo to jest słabe. bo w tej sekundzie dzieją się na świecie obrzydliwsze rzeczy, bo w każdym dniu tysiące dzieci, ludzi w ogóle dzieli taki, a także dużo gorszy los, gnijąc żywcem, tygodniami i miesiącami. ale z ich śmierci nikt nie zrobił szopki, nie nagrał i nie wrzucił na jutuba(lol), więc nikt nie płacze, nikt się nie zastanawia, każdy z nas w jakiś sposób pozwalajac na to pokazuje, że ma wyjebane. i udawanie żalu i smutku, żeby wyprać swoje sumienie jest literalnie sUabe. nie kupuje tego bless

Gość lord stront+
romek nie umniejszając cierpienia tego dziecka dobrze prawisz

Gość śliski kocyk a co
noxelia skoro nie jesz miesa to od czego jestes taka spasiona, co?