Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompozytor naleśników

byłam dzisiaj w klubie

Polecane posty

kochane kafeterianki co ze mna jest nie tak. mam 165 cm wzrostu i 98 kilo wagi ale mam ladna twarz bylem dzisiaj na imprezie z kolegami z pracy i byl nasz szef ktory mi sie zajebiscie podoba ale on nie zwraca na mnie uwagi. Co ja mam zrobic- zalozylam zmyslowa kusa spodniczke , namietne rajstopy szpilki z lumpeksu za 20 zl ale czerwone i wielki dekolt. mam wielkie cyce a on nawet ich nie zauwaza. Nawet mowilam w zartach ze moglabym opierdolic mu berełko ale on jakos nie chce- moze jest gejem? ja juz nie wiem zmyslowa poza , spodniczka lambada czerwone szpilki wielki dekolt i nic Co ze mna jest nie tak? moj inny kolega za paczka dopalaczy bral mnie kiedy chcialam i mowil ze jestem zajebista a po tych dopalaczach to jak claudia schiffer dla niego bylam. Ale zamkneli sklepy z dopalaczami i nie mam teraz seksu. Chcialam mojego menadzera usidlic nawet na dziecko zeby mnie utrzymywall imoja siostre bo juz mam dosyc smazenia plackow po 12 godz dziennie za 6 zl na godzine On jest boski ale jest chyba gejem bo jak przechodzi kolo mnie ja wypinam tyłek a on nawet nie klepnie- moja kolezanke klepal a mnie nie chce a ja jestem ladnijesza . nie mam co prawda figury wieszaka i nie oszukujmy sie nie chcialabym byc szczuplejsza gdyz moje ubrania idealnie opinaja sie na moim ciele a faceci lubia jak jest co chycic. kumpela zazdrosci mi ze mam udo jak ona talie - mowi ze mnie mozna lizac cala noc i sie nie skoncze ale on nie chce co ja mam zrobic kochane kafeterianki?

Gość koksutonaskce
odchudzać sie

ale ja sie dobrze czuje z moja tuszą:)

Gość utu4h4
98 kg...cięzko mi sobie to wyobrazić bo ja waze 50 kg czyli polowe ciebie :D a wzrostu mam tyle samo +3 cm :O

Gość gość
wiesz co, dobre samopoczucie w kwestii swojego ciała to fajna rzecz. ja takiego nie mam, niezaleznie co robiłam ciągle źle, za duzo, za mało więc naprawde dziewczyno zazdroszczę. U mnie sie obiło o psychodietetyka który mi pomógł zaakaceptowac to że brzuch nie jest idealny ale tez zmotywował do zmiań, chocby ćwiczen, może spróbuj też :) www.twojcel.eu