Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brakowalo mi sexu

wlasnie wrocilam z randki i zalamuje rece nad soba

Polecane posty

Gość brakowalo mi sexu
agresja ktora wyzywasz na mnie, jest oznaka twojej niemocy i konfliktow wewnetrznych, w zwiazku z tym kim chcesz byc, a kim musisz byc

Gość brakowalo mi sexu
bo pewnie nie wiesz kim jestes? masz\ problemy ze swoja tozsamoscia?

Gość brakowalo mi sexu
spoko, zawsze bylam uwazana za osobe obdarzona ogromna fantazja :D

chyba ty nie wiesz kim jestes. Podpowiem ci: miałaś juz nieraz takie jazdy bo znasz to od podszewki, to widać. Wątek kasy potwierdzeniem twojego kurestwa.

Gość brakowalo mi sexu
boli cie to ze dotykam najglebszych tajemnic twojej duszy, o ktorych prawdopodobnie nie jestes swiadoma, nie powinnam tego robic ale nie lubie zlych ludzi, wiec czemu nie

Gość brakowalo mi sexu
nic co ludzkie nie jest mi obce dosc czesto inteligencja wynika z doswiadczen czasami przykrych ale w koncu co zniesiesz to wyniesiesz najlatwiej siedziec i wyzywac od kurw i szmat kobiety z niemilymi doswiadczeniami by poczuc sie lepsza niz sie czujesz

Gość brakowalo mi sexu
brzydzisz sie bo mialas zle doswiadczenia z dziecinstwa, albo pozniej brzydzenie sie, nienawisc wzgledem osoby ktora nam, jako tako nie wyrzadzila krzywdy jest rzecza skrajna, chora

zbieraj dalej takie doświadczenia i ludź się że ci czegokolwiek przybędzie (na pewno nie inteligencji, chociaz frustarcji i kompleksów tak). I przestań twierdzic że wiesz co czuje i co myślę, pijana paranoiczko.

Gość brakowalo mi sexu
kompleksy mam, owszem, jak to czlowiek, ale wydaje mi sie nie jakies obsesyjne i mozliwe ze sie myle wyrazam swoje zdanie po prostu skoro odpisujesz mi i sie denerwujesz co wynika z twoich postow ]# oznacza ze moje zdanie na twoj temat nie jest ci obojetne czesto masz tak ze sie przejmujesz czyims zdaniem na swoj temat?

Gość brakowalo mi sexu
agresja podsumowalas moja prace licencjacka lal ile w tobie nienawisci, idz do dobrego specjalisty dziewczyno, mowie ci to wszystko z dobroci, mam dystans do takich ludzi jak ty io wyzwisk

Gość brakowalo mi sexu
zycze ci jak najlepiej 🖐️

Gość brakowalo mi sexu
wiec zaluj :)

Gość brakowalo mi sexu
i nastenym razem dokladniej sie przypatrz na kim chcesz wyrzucac swoje frustracje bo sa ludzie ktorym nie dorownasz i pozostaniesz nadal prostaczka za ktora sie uwazasz

Gość brakowalo mi sexu
przertaszam ze nie jestem tak fajna i idealna jak ty, czy mozesz mnie nie zabijac? :)