Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nana17

Co mam zrobic pomozcie

Polecane posty

Gość Nana17

od 3 miesięcy spotkałam się i Pisalam z pewnym chlopakiem . nie bylo minuty żeby do mnie nie napisał co robię. .. dla znajomych wygladalismy jak para, bo rzeczyw. tak się zachowywalismy . pewnego dnia napisalam do niego kim ją dla ciebie wogole jestem co bo wydaje mi sie ze juz się mna nie interesujesz :< a on napisał mi tak : wiesz Jestes bardzo fajna i lubie cie ale nie chce mieć Narazie dziewczyny prostu nie bo z wcześniejsza mialem bardzo trudno i chce odpoczac. ten sms zrobił że coś we mnie pękło takie rzeczy powinien mi osobiście Powiedziec. ją juz nie wiem co mam robić Naprawde go kocham i tesknie za nim . ale juz nie dam rady dłużej czekac

Gość przedewszystkim
możesz zapomnieć. nie będzie z Tobą. skoro piszesz na kafeterii o takich rzeczach, to znaczy, że poznał się na Twojej wybitnej inteligencji.

Gość jak nie dasz rady to puść
.

Gość jak nie dasz rady to puść
założe się,ze autorka ma za 17 lat,więcej napewno nie🖐️. 3 miiesiące i taka zakochana na amen? Pewnie skoczy z mostu jak im nie wyjdzie. Takich pseudo-miłostek będziesz miala jeszcze dziesiątki,zanim poznasz tego jedynego,ktory będzie ciebie wart i zrobi dla ciebie wszystko.

Napij się ze mną browara. Też mam kaca po wczorajszym a piwko z rana jak śmietana.