Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figamango

przyszłe samotne mamy...damy rade :)

Polecane posty

Gość figamango

czesc. :) szukałam troche ale kurcze nic nie wpadlo mi w oko wiec postanowilam załozyc ten temat. mam nadzieje ze bedzie osob wiecej chetnych kobietek do rozmów, starań, rozmyślań, pocieszeń, wspierania w tym czasie :)

Gość figamango
ja może zaczne ... ja jestem obecnie w 6 tygodniu ale niestety wszystko sie zapowiada na to ze zostane samotna mama gdyz jestesmy juz miesiac po rozstaniu. obecnie moj były jeszcze nie dopuscil tej mysli do głowy ale cóz nie licze na jego pomoc. a u was kobietki jak sie sprawy maja ?

Gość Ty sobie zdajesz sprawę
co Cię czeka? Ile obowiązków,ile wysiłku,wyrzeczeń i poświęcenia? I pozwoliłaś sobie na rozstanie w takiej sytuacji? Przecież odpowiedzialnośc za poczęte dziecko ponoszą 2 osoby. dla mnie jesteś desperatką i jeszcze się tym chwalisz,ze się rozstałaś? Tak nagle postanowiliscie się rozstać? To po co współżyliscie jak się nie układało? Bo nie powiesz mi,ze z dnia na dzien się popsuło.

Gość figamango
a tu Cie zadziwie... ja sie nie rozstawałam tylko on. nie chwale sie i nie jestem desperatka po prostu wiem ze nie tylko ja jestem w takiej sytuacji... jak masz kogos to sie ciesz... bo jutro mozesz juz nie miec ... nawet "bez powodu" :)

Gość Ty sobie zdajesz sprawę
ja zostałam sama z 2 letnim synem--i powiem Ci z perspektywy czasu,ze było mi bardzo cięzko,obecnie syn ma 11 lat i staje się względnie samodzielny. Wyrzuciłam męża z domu jak tylko podjęłam stałą pracę i wiedziałam ze damy radę sami się utrzymać. Umęczyłam się przez te lata jak nie wiem co,mogłam liczyć tylko na siebie--rodzina mi nie pomagała. Jak to Cię zostawił? Nie wiedział,ze spodziewasz się dziecka? Trzeba ponosić odpowiedzialnosc za swoje czyny. Cwaniaczek z tego Twojego kochanka.