Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sisis

dziewczyny w zwiazkach z obcokrajowcami czy

Polecane posty

Gość mundra kamila
nooo i pisza jakby chcieli np. Azjatke , Angielke itp:O pieprzeni hipokryci:O

Gość szkoda gadac aaaa
właśnie a większości nich marzy o Beyonce, Rhiannie czy Hally Berry

kreatury - polak musi by bialy. tak samo jak anglik. to ta rasa stworzyla te kraje. czarni tworzyli afryke. z skutkiem wiadomym. przykro mi, ale wasi nie sa anglikami, nie sa europejczykami. obywatelstwo, jezyk, nie swiadcza o narodowosci. albo mieszaniec, albo po prostu murzyn z obywatelstwem.

Gość smutna mary
nie zgodze sie z tym, ze ciemnoskorzy sa przystojniejsi. mnie sie akurat nie podobaja, tak samo jak hiszpanie, wlosi czy inne nacje o sniadej cerze. tak juz mam, ale oczywiscie gdybym sie w takim zakochala to kolor skory by mi nie przeszkadzal. od 5 lat jestem z Norwegiem i uwazam, ze Norwegowie sa najprzystojniejsi.

Gość szkoda gadac aaaa
nie wiem czy wiesz, ale są kraje w Europie, muzułmańskie kraje Każdy ma swój gust, każdemu podoba się co innego, chyba logiczne

Gość szkoda gadac aaaa
haha i nie wierze, ze wygoniłbyś ją z łóżka gdyby pojawiła się na twej dordze.... choc wiadomo nie wierze, że powiedziałbyś je, że nie, że jej nie chcesz

Prezes, jestes hipokryta. Ta Hale Berry to by na ciebie nawet nie spojrzala, zreszta tak jak kazda inna kobiet :) Jestes w strasznym bledzie, bo przede wszystkim nie masz pojecia co to znaczy narodowosc, obywatelstwo, nacja... Mylisz te pojecia. Odsylam wiec do slownika. Nie zaszkodzi jak raz na rok sobie cos przeczytasz, a nuz cos cie sie w tej glowce uruchomi, jakas jednostka myslaca. Bo jak na razie proznosc widze, a z pustego dzbana wody nie naleje, oj nie :)

na pewno bym nie byl wstanie odmowic haha. ale to jest wyjatek. bo generalnie mnie odrzuca. a pakistanki wrecz dzialaja na mnie wymiotnie. no, ale zal mi ich. raz nawet obronilem te dziewczyny przed pijanymi walijczykami. wiadomo ze praktycznie kazda jest bita w domu. to jeszcze musza cierpiec za meskie wybryki swojej spolecznosci.

Gość szkoda gadac aaaa
aaa widzisz i w tym momencie sam sobie przeczysz a Pakistanki itp to bardzo ładne dziewczyny, nie jednej Hally nie dorownuje

Tak dla waszej informacji dziewczyny : Prezes tutaj niejednokrotnie pisal, ze chcialby wyrwac Angielke, ale zadna nawet na niego nie spojrzy, bo kazda widzi Polaka jako biedaka bez perspektyw. :D Prezesie, podpowiem ci. Tu nie tylko chodzi o brak kasy. Polacy sa pracowici, kasy by sie dorobili po jakims czasie. Ale sa niekulturalni, maja juz tak oslawiona opinie w Europie jako rasisci. Ktora laska zechce zwiazac sie z rasita, ktory tylko opluwa inne nacje? I to w dodatku robi to dzien w dzien na kafeterii, bo w zyciu codziennym nie ma jaj, zeby powiedziec prosto w twarz jakiemus czarnemu co o nim mysli. Wie, ze dostal by takie lanie, ze ho ho :D Zmien sie, Prezes, to i moze znajdziesz sobie kiedys dziewczyne. Poki co, zadowalaj sie w pojedynke.

Fairy5 - pewnie ze nie. nawet o tym nie marze. ja sie z toba nie zgadzam. moja interpretacja jest wlasciwa, a ty pierdolisz. taka reprezentacj francji w pilce to same murzyny. to juz dla mnie Afrykanska reprezentacja.

angielki sa latwe, w dodatku sie narzucaja, ale te lepsze. to faktycznie nie ma szans. ale to juz mnie nie interesuje.

Gość szkoda gadac aaaa
angielki łatwe? takie stereotypowe gadanie, w każdym kraju są łatwe i trudne

Gość mundra kamila
Prosze jakie wymagania w sytuacji kiedy nic soba nie reprezentuje intelektualnie i wizerunkowo:O

Ale co ma football do narodowosci?? O.O O czym ty w ogole gadasz, czlowieku?? My tu mowimy o tych co sie urodzili w UK, a ty ich nazywasz Afrykanczykami. Nie. Oni sa Brytyjczykami i oni moga ci powiedziec np. Wypeirdalay do swojego kraju! Bo maja do tego prawo. Oni sa u siebie, ty nie. Twoje myslenie jest na poziomie 6 latka. Dlatego odeslalam cie do slownika. A jesli jestes juz zbyt leniwy, zajrzyj do wikipedii i DOUCZ SIE, nim kolejny raz palniesz jakas glupote.

Gość szkoda gadac aaaa
a ja bym tam chciała ciemnego-)) moze byc polak, ale o ciemnej karnacji i oczach, taki mój gust po prostu

Gość numerowaaa
Jesli ktos twierdzi, ze kolor skory swiadczy o narodowosci to musi byc, za przeproszeniem, przyglupawy.

Gość mundra kamila
Szkoda gadac aaa - oj to zakochalabys sie w moim koledze na maxa:) wlasnie jest taki jak opisalas swoj ideal:) wszystkie dziewczyny go uwielbiaja bo jest piekny i mily i taki niesmialy;)

Angielki sa latwe?? Buhahahaha No widzisz, takie latwe, ale jakos zaden Polak nie moze zadnej wyrwac. One wola czarnoskorych niz jakiegos tam Polaczka.

Gość szkoda gadac aaaa
to poznaj mnie z nim hehe polak? czyli jednak są łatwe, ale nie dla polaków-(

Gość smutna mary
Fairy a to akurat nie prawda bo zona mojego brata to Angiela i dwoch moich znajomych tez ma zony Angielki.

czarny chinczyk haha i tez wedlug was skora tu nie ma nic do rzeczy. ma, bo to glowny wykladnik rasy. a rasy dalej ida w narodowosci. podniecajcie sie tymi murzynami, ale pozniej bedziecie miec opinie upodlonych, czy juz ja macie. wstyd i hanba.

Gość mundra kamila
Polak:) Tata bialy, mama z Niemiec( czarna:P)

Gość szkoda gadac aaaa
a tak poza tym, ja miałam jak to nazywacie "ciapatego", jak to nazywacie, ale z Europy, i związek ten wspominam bardzo dobrze, i jakoś nie ruszają mnie te złe opinie. Mimo wszystko nie związałabym się z arabem, bałabym się różnic kulturowych, są zbyt ogromne, ale podziwiam kobiety co się z nimi wiążą

angielki zazwyczja sa z polakami na kilka tygodni, miesiecy, glowny problem to jezyk. angielka z czarnym, to jak polka z cyganem. nie wspomne o pakistancach, ktorych wrecz juz nienawidza, zamachy, gandi pedofili itd.

@Smutna Mary, ale takich zwiazkow mozna doszukac sie i doliczyc na palcach jednej reki. To nie jest cos co sie zdarza wszedzie. Moze jakiemus normalnemu Polakowi, kulturalnemu i bez nalogow alkoholowych uda sie wyrwac Angielke ( w sumie to nie wiem czym sie oni podniecaja, przeciez Angielki sa brzydkie), ale to rzadkosc. Wiekszosc Angielek nawet nie spojrzy na Polaka, ba, one nawet nie wiedza gdzie Polska lezy i tak dobitnie reasumujac, one maja te nasza Polske gleboko w dupie, a tym bardziej naszych facetow. No niestety, nasi mezczyzni powodzenia na obczyznie nie maja. :)

Gość mundra kamila
A dziwisz sie ze nie maja? Niedmomyci, rasisci, biedacy, wstretne zeby, wstretne ciuchy...:(

Gość mundra kamila
Wiecznie w towarzystwie kolegow i pijaki.