Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak koncentracji

Problemy z koncentracja w kazdej pracy -zwolnienia

Polecane posty

Gość brak koncentracji

Nie wiem na jakim forum o tym pisac, w każdej pracy popełniam masę błedów przez problemyz z koncentracją. czy jest mozliwosc otrzymania jakiejś renty lub cos w tym stylu. Przez problemy z koncentracją w każdej pracy o czyms zapominam przez co jestem zwalniania i uważana za osobe niekompetentną.:(

Gość olmnponop
renty dostaniesz max 600zl utrzymasz sie ?

Gość mama nikolki 36tc
Kup sobie jakąś sesje,czy coś. I zastanów się,czy problem nie bierze się ze strachu-czy np.za bardzo się nie starasz. Maksimum skupienia i chęci. Wysypiaj się! Może masz jeszcze inne stresy? Może nie wszystko rozumiesz?.Ja tak miałam właśnie jak za bardzo się staram i...np.jak kierownik był w pobliżu. Teraz,jak odpuściłam jestem jedną z lepszych,ale zajęło mi to że 3lata.

Gość eleleo
nie sądzę, żeby dawali rentę, za brak koncentracji, bo by już od groma było takich "rencistów". Skoro masz zaburzenia koncentracji, to udaj się na wizytę u lekarza. Może masz jakieś zaburzenia? A czy tylko w pracy nie możesz się skupić czy w ogóle także?

Gość gość
ja w mojej pracy tez na poczatku robilam mase bledow. Dzisiaj jestem prawie niezastapiona:) U mnie wynikalo to z nieznajomosci tematu i troche z niedbalosci. Moz poswiecaj troche wiecej czasu na prace i kontroluj wszystko co robisz. Nic przyjemnego zostawac gozinedluzej w pracy ale innej rady nie ma.