Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamięć krotkotrwała

Problem z PAMIĘCIĄ i KONCENTRACJĄ

Polecane posty

Gość pamięć krotkotrwała

musze sobie zapisywac wszytsko na kartkach nawet to ze ktoś dzownił danego dnia zeby to rpzekazać potem szefowi. U mnie powodem jest depresja ale powiem ci ze nieraz zastanawiam się czy nie dzieje mi sie cos z mózgiem. Kiedys nie miałam takich problemow a teraz czesto nie pamiuetam co kto do mnie powiedział godzinę wcześniej.

Gość pamięć krotkotrwała
od jakiegoś czasu lecze się na depresje a koncentacja nadal jest w opłakanym stanie, dlatego stad biora sie moje przypuszczenia o tym ze byc może dzieje sie cos z moim mózgiem..

Gość pamięć krotkotrwała
osttanio nawet zawołałam do swojego komputera mojego szefa zeby mu powiedziec ze coś się poprzestawiało w programie z ktorego korzystamy. Szef podszedł do mojego komutera i powiedział ze przeciez zawsze w ten sposob dane były zapisywane Myslałam ze spale sie ze wstydu kiedy jednak przypomniało mi się ze faktycznie tak było zawsze... To jest straszne co się ze mna dzieje, mam dopiero 30 lat a od paru lat zauwazyłam ze z pamiecia u mnie coraz gorzej.

Gość pamięć krotkotrwała
jak ide do sklepu to zawsze robie sobie listę zakupów ale gdy tylko ktoś mnie poprosi o cos zebym kupiła i nie wpisze tego na listę to wracam do domu bez tego jednego produktu Nie potrafie zapamiętać tego ze ktoś mnie prosił zebym kupiła np czekoladę I czesto jest tak ze wracam juz do domu i przed domem sobie o tym przypomnę i wtedy wracam spowrotem do sklepu smieszne jest to co teraz powiem ale osttanio zastanawiałam się po której stronie ciała mamy serce czy po prawej czy po lewej No to już nikt mi nie powie ze jest to normlane Nie wiem co robic, nie wiem do kogo sie zwrocić o pomoc, nie wiem czy te dolegliwości są odwracalne