Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość est1234

mam bezrobotnego męża, który nie szuka pracy.

Polecane posty

Gość est1234

Czuję się z tym okropnie. Na dodatek on wydaje kasę na papierosy (300 zł miesięcznie) i inne bzdury, typu gra za 100 zł i ukrywa to przede mną. A trzeba opłacić rachunki, spłacić kredyt. Ciągle się kłócimy, nie wiem, jak to się zakończy :(

Gość elewirka28
Jak facet chce pracowac znajdzie prace. Moj jak nie mogl nie mogl znalesc prace w swoim zawodzie poszedl na budowe. A w miedzy czasie szukal innej pracy. ANigdy nie bylo miesiaca zeby kasy jakies nie przyniosl.

Gość billa.,,
zakonczy sie rozwodem

Gość est1234
Źle mi z tym. Co mam robić? Stawiać ultimatum? Nie jest tak, że nic nie robi - bo sprząta, gotuje, robi remont w domu... ale za to wszystko płacimy z pieniędzy zarobionych przeze mnie... mam dość

Gość moj ojciec juz 9lat nie pracuj
e, jest na utrzymaniu mamy, ktora zarabia najnizsza krajowa, dodatkowo chleje i robi awantury mamie w domu,bo nie ma nic "normalnego" do jedzenia, to sie dopiero nazywa patologia:o

Gość est1234
współczuje CI. co na to Twoja mama?

Gość moj ojciec juz 9lat nie pracuj
moja mama powiedziala, ze go nie zostawi, bo boi sie, ze nie znajdzie nowej pracy i nie bedzie miala za co zyc, fakt jest juz 50-tce, a tak chociaz ma ta prace...

Gość leń_atentowany
Zazdroszczę twojemu facetowi, nieźle się ustawił. Musi mieć łeb na karku. :classic_cool:

Gość simian raticus
PRACA JEST! JAK NIE TU TO TAM! MOBILNOŚĆ I ZACIĘTOŚĆ MUSI BYĆ! TRZEBA WALCZYĆ O SWOJE! PRACĘ MIENIAĆ I SIĘ Z INNYMI ZAMIENIAĆ! OD GIER JEST ON UZALEŻNIONY ZAPEWNE? NIECH NA PIRATACH GRA TO WIĘCEJ I TANIEJ BĘDZIE MIAŁ! Z CZASEM GRY OLEJE! ZNUDZĄ SIĘ I Z NICH WYDOROŚLEJE! PRACOHOLIZM VS LENIOCHOLIZM! ODWIECZNA WALKA TRWA!