Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bolesna prawda

Syn ma 25 lat i nie ma dziewczyny

Polecane posty

Gość bolesna prawda

jeszcze oznajmil mi ze wnukow z jego strony nigdy nie doczekam bo chociaz mialby kobiete to podda sie zabiegowi wazektomi, ja kleczalam przed nim i prosilam zeby tego nie robil. Ale on nie sluchal tylko powiedzial ze zrobi po swojemu :(

Gość Spryciarz)))))))))))))))))))))
No ale może ma chłopaka :D

Gość pewnie ma depresje
i planuje popełnić samobójstwo. nic wielkiego 🖐️ zignorować 🖐️

Gość bolesna prawda
Napewno nie ma, mam nadzieje że nie, nie zniosłabym tego. Ja chce by syn się ożenił, miał dzieci, pracował, stworzył taką normalną polską rodzine.

Syn 25 lat i sam decyduje o swoim życiu. Pogódź się z tym.

Gość bolesna prawda
Ale ja musze miec wnuki a to jest moj jedyny syn. Moj brat ma juz dzieci ozenione i wnuki Drugi brat nie ma jeszcze dzieci ozenionych ale ma wnuki I siostra tez ma wnuczke Tylko moj syn nie spelnia swojego obowiazku, obowiazku wobec rodzicow, obowiazku wobec obywateli i obowiazku wobec Boga.

Syn nie jest problemem. Problemem jest Twoja nastawienie. Jak napisałem, syn nic nie musi. Może zostać księdzem lub skoczyć z mosty. Pan Bóg dal ludziom wolną wolę, pamiętasz?

Gość simian raticus
DO NICZEGO GO NIE ZMUSIMY, LECZ OŻENIĆ GO PRZYMUSOWO POZOSTAJE! CZAS GO ZESWATAĆ! SPERMA NIBY NAJLEPSZA DO TRZYDZIESTU PARU LAT! POTEM KOPULACJA NA ANTYKONCEPCJI POZOSTAJE JUŻ! SWATANIE TO JEST BEZ SENSU! OBYDWOJE MUSZĄ KOCHAĆ! BO SIĘ ROZPADNIE WSZYSTKO! PROSTYTUTKĘ MU PODSTAWCIE I ZOBACZCIE CZY JĄ RUSZY!

Gość rabbit junk
Zgadzam się z postem wyżej. To, że inni z Twojej rodziny mają już ożenione dzieci i wnuki, nie znaczy, że Twój syn też tak musi. On decyduje sam o sobie, ma prawo do wszystkiego czego chce, albo nie chce. To jego sprawa, jeśli to mu sprawi szczęście powinnaś to zaakceptować, bo nie każdy chce mieć dzieci.

Gość rabbit junk
mówiłam o poście użytkownika JacekJ

Gość Spryciarz)))))))))))))))))))))
Nudzi się kobiecie i chce wnuczka. Kupcie, siuśki, zupki, pieluszki, sama radość :). Będzie się czuła odmłodzona :) Powiem tak, ja byłem wychowany bez dziadków, moje dzieci to u dziadków od święta i najlepiej tylko tak na godzinę, na ciuciu papci łapci . Teraz ja w każdej chwili już mogę być dziadkiem. Ale czy chcę ??? też tak na godzinę :)

Gość gytdyt
@bolesa prawda a po co mu dziewczyna? po to zeby go przywiazac jak psa na smyczy?

Gość Anka44
Spróbuj założyć jakąś seksowną, koronkową bieliznę i trochę i przed nim niby przypadkiem powypinać. Usiąść mu wtedy na kolanach, przytujlić się do niego, sprawdzić czy ma wzwód.Sprawdzisz czy nie jest gejem.

Gość Anka44
Załóż jakąś seksowną, koronkową bieliznę i powypinaj się przed nim niby przypadkiem:) Przytul się do niego, usiądz mu na kolanach, sprawdź czy ma wzwód. Sprawdzisz w ten sposób czy jest gejem.

Gość bolesna prawda
jest mi strasznie wstyd przed somsiadkami, a ksiadz proboszcz patrzy na mnie z wyrzutem :( To po to syn produkuje Nasienie aby sie niepotrzebnie wylewało do ziemi? :(

Gość gość
autorko syn ma 25 lat a ty piszesz jakbys miala 15. wiec PROWOKACJA:D:O

Gość gość
prowokacja napewno.

Gość gość
Kobiety pociągają "źli chłopcy", pewni siebie. To samo mogę powiedzieć o kobietach. Mężczyzn pociągają "niegrzeczne dziewczynki" , pewne siebie. O statusie się nie wypowiem, bo to kompletna wariacja, temat rzeka. Własne zdanie, podejście do życia, szczerość, poczucie humoru... osobiście byłem raczej z gatunku tych „fajnych ale nudnych”, szukając dla siebie ratunku zacząłem używać feromonów z http://pherowin.pl które miały mi pomóc w podrywie…… mówiąc szczerze to nie spodziewałem się aż takich efektów!!! Kiedyś było nie do pomyślenia, aby to kobieta do mnie zagadała, obecnie dzieje się tak bardzo często.

Gość gość
Nie każdy musi mieć dzieci. Twoje rodzeństwo ma wnuki, ale ty możesz nie mieć i tyle. Też jestem w podobnym wieku i nie mam ochoty mieć dzieci. Nie nadawałbym się nanojca. Poza tym po co sprowadzać dzieci na świat, gdzie po studiach nawet człowiek nie jest wstanie się samemu utrzymać. Sorry, ale szkoda aby dziecko się męczyło na tym poy*****m świecie.

Gość Aspołecznik
O w duxpe, a myslalem ze tylko ja mam takie aspoleczne poglady :D

Gość gość
bolesna prawda 2012.02.26 Nie ma czegoś takiego jak normalna polska rodzina. Na pewno nie jest to twór jednolity z jednolitą mentalnością i narodowością. Właśnie polskość polega na tym, że to kraj różnorodny, gdzie każdy żyje jak chce, według różnych modeli życia. A ty wręcz obrażasz Polskę, pisząc o jakiejś jednorodności i zaściankowości. Rzeczywistość jest zupełnie inna.

Gość gość
bolesna prawda 2013.11.29 Gdzie ty żyjesz? Świat jest rozległy, ludzie są różni. Co mnie sąsiedzi obchodzą. A w Polsce kler nie dominuje do przesady i nie każdy jest katolikiem.