Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marinetta

Czy istnieje prawdziwa przyjazn miedzy kobietami?

Polecane posty

Nie ma czegoś takiego jak prawdziwa przyjaźń między kobietami. Dwie równorzędne ze sobą rywalizują, a jak są dwie nierównorzędne (ładna i brzydka) to jedna jest z drugą, bo chce być gwiazdą na jej tle, a druga dlatego, żeby mieć ciekawsze życie z tą ładniejszą.

Gość kilimiek
Istnieje każdy rodzaj przyjaźni tylko,że nie każdy jej doświadcza tak samo jak z prawdziwą miłością. Nie można powiedzieć,że nie ma nic takiego i koniec kropka bo to widocznie tyczy się tylko tej osoby która to powiedziała. Skoro nie ma przyjaźni damsko-męskiej i damsko-damskiej to widocznie istnieje tylko męsko-męska a więc kobiety muszą być jakieś aspołeczne.

Nie ma czegoś takiego jak prawdziwa przyjaźń między kobietami. Dwie równorzędne ze sobą rywalizują, a jak są dwie nierównorzędne (ładna i brzydka) to jedna jest z drugą, bo chce być gwiazdą na jej tle, a druga dlatego, żeby mieć ciekawsze życie z tą ładniejszą.

Gość fffggggkkk
Śmieszny Student-no chyba nie masz racji skoro jednak są tu osoby,które tego doświadczyły i mają przyjaciół. Nie każda dziewczyna jest taka pusta żeby się tylko porównywać i rywalizować o wszystko,przecież to wariować można!!!

Gość ippijpijpj
ja sie nie dowartościowuje niczyim kosztem. Nie rywalizuje,potrafie cieszyć sie szczęściem innych,być lojalna..inna sprawa to to że mało kto chce mnie mieć za przyjaciółke a nawet za koleżanke. Bo nie jestem widać interesująca,bo do niesmiałych nie chce sie ludziom docierać ale może też dlatego bardzo doceniam wartość przyjaźni,nie jestem zepsuta,bo znajomości nie przychodzą mi łatwo a te co już przyszły szanuję

Gość Supremus Dux
Istnieje u tych, co wolą lizanie cipy od ssania kutasa.

Gość przyjaciolka przyjaciolki
Chyba nikt z Was , kto tu sie wypowiedzial, nie doswiadczyl prawdziwej przyjażni . Dlatego tak piszecie. Ja mam Przyjaciólkę przez duze P pd ponad 30 lat. I jest to wciaz taka sama przyjażn. nie rywalizujemy ze sobą, nie zazdroscimy sobie , nie klocimy sie , wrecz przeciwnie, wspieramy , pomagamy sobie nawzajem , mozemy na siebie liczyc w kazdej sytuacji. Jestesmy prawie jak siostry. Nie wyobrazam soibie nawet mysli, ze mogloby Jej zabraknac :((

Gość elena1234
mialam super przyjaciolke 4 lata w liceum. odwiedzilam ja jak juz mieszkala z chlopakiem. i pod jej nieobecnosc jej facet chcial mnie sila do lozka zaciagnac.wyrwalam sie ucieklam. napisalam jej o tym w liscie-tak jak bylo. pozniej, ona do mnie dzwoni-ze to pewnie moja wina bo moze ja nago wyszlam spod prysznica pewnie go prowokaowalam itp. I KONIEC PRZYJAZNI. nie chce miec juz z nia nic wspolnego.

Owszem Marietto nie jestem kobietą ale nie ukrywam tego że jestem facetem. A jest tu kilka osób facetów którzy podszywają się pod kobiety.

Gość gość
jest, ale to musi byc taka przyjaciółka niewymuszona. Bo owszem między mna i róznymi przyjaciółkami była zazdrośc, rywalizacja. A potem kiedys poznałam jedną dziewczynę, mialysmy już po 20 lat, no i tak niewymuszenie wyszło, absolutnie jej nie zazdroszcze niczego, kocham ja jak rodzeństwo (mam brata i z nią jestem bardziej zżyta) , nie mogę się z nią nagadac, po prostu nie szukałam żadnej przyjaciółki ale tak wyszło, po prostu się uwielbiamy i mimo, że niektóre decyzje podejmujemy nie zgodnie z tym co by ta druga osoba chciała to akceptujemy to. Mam jeszcze drugą taką przyjaciółkę, kocham ją i niczego jej nie zazdroszcze, nie rywalizuję z nia, ciesze sie jej szcześciem, po prostu jak o niej mysle to się usmiecham. 2 przekochane osóbki znam <3 <3

Gość gość
Jest możliwa, ale uważam, że natrafić na dobrą przyjaciółkę jest ciężko. Uważam, że kobiety nie potrafią się przyjaźnić tak jak faceci. Ciągle wchodzi w grę rywalizacja i zazdrość, intrygi, porównywanie. Niestety nie mam za dobrych doświadczeń. Myliłam się w przypadku kilku relacji. Na tę chwilę myślę, że wolę jednak rozmawiać z facetami. Swoją jedyną przyjaciółkę mam za Skarb w swoim życiu, znamy się od 20 lat, ją jedyną uważam za osobę godną zaufania.

Gość gość
nie przeceniaj przyjaźni między facetami - tak samo obrabiają sobie d**y i potrafią olać kumpla jak pomoc jest im nie po drodze