Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onasobie.....

Zastrzyk Deprovena a ciaza?

Polecane posty

Gość onasobie.....

w 12 dniu cyklu otrzymalam zastrzyk deprovena na 3 msce zostalam bezplodna ze tak to okresle podobno wysoka skutecznosc...Dzis dzien @ powiedziano ze moze ona nie nastapic nawet do pol roku lub moga pojawic sie czeste plamienia. nie dostalam i z glupoty zrobilam test ciazowy mam ich kilka po ostatniej ciazy i 2 ga widoczna slaba kreska kupilam cyfrowy ale ze mocz juz rozcienczony bardzo nic nie wyszlo moze cien ale taki na sile moze sama go doszukuje bo chyba nic nie ma Swiruje ponowie test jutro rano z pierwszego moczu....ale czy jest to molziwe na zwyklym paskowym sa 2 kreski ta jedna jest jasniutka ale widoczna...... Mam juz dzieci i nie chce wiecej

Gość moze wrzuc fote
bedzie latwiej cokolwiek napisac

Gość onasobie.....
a znasz jakas stronke gdzie moge wrzucic zdjecie i szybko sie zalogowac bez komplikacji Fotosik odpada bo mam przepelniony...

Gość moze wrzuc fote
zapodaj.net

Gość onasobie.....
znalazlam juz dzieki ale aparat naswietla mi za bardzo zdjecia a ze nowy to nie bardzo wiem jeszcze jak zmienic ustawienia.... jednak czy orientujesz sie czy jest cos takiego mozliwe lub moze hustawka hormonów?

Gość onasobie.....
zwariuje do jutra ... :(

Gość moze wrzuc fote
Test ciazowy i jego wynik do hormonow nic nie ma bo podczas ciazy wydziela sie ganatropina kosmowkowa i to ona daje pozytywny wynik