Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezpretensjonalnaona

Kłamstwo-Prawda o partnerach sexualnych

Polecane posty

Mam 26lat i miałam 5facetów z którymi spałam.. Nie był to nigdy przelotny sex Zazwyczaj wychodziło to po 2,3 a nawet 7mies znajomości(związku) Czy sądzicie ,ze w moim wieku powinnam sie wstydzić I jeśli przyjdzie chcila,ze będę w związku,nastanie czas na zwierzanie sie facetowi..Mam ukryć fakt moich doświadczeń sexualnych,czymi zmniejszyć je do 3np? A jeśli to wyjdzie tak...:/ „Miałam tylko trzech kochanków... z pierwszym bolało... drugi nie był tak dobry jak ty... trzeci miał małego i wystarczało mu pół minuty... a czwarty... ups... nie było adnego czwartego. Okej, tak, był czwarty. Ale nie poszlismy na całosc, wiec to sie nie liczy... piaty te nie ma znaczenia, bo byłam pijana;.. Proszę o wypowiedzi ile macie lat i ilu facetów miałyście ,oraz czy powiedziałyście swojemu partnerowi prawdę

doczataj ksiazke do konca

jak nie zajrzysz na ostatnia strone to bedziesz gdybac az do smierci....zajrzyj wiec

Gość a anal z iloma?
ilu partnerow analnych?

Gość jhk,ljih,lij
5 to nie tak dużo. Ale jak trafisz na idiotę, który nie rozumie, że seks jest fajny nie tylko z ukochanym to kłam. Najlepiej na początku wyczuć co facet chciałby usłyszeć.

Gość Lekkie tchnienie wiosny...
Ja mam lat 26, 3 partnerów seksualnych. Mówię prawdę na razie :)

Gość 5 facetów można mieć
w tydzień. Ludzie nie znają życia.

Gość do jhk,ljih,lij
a czemu taki to od razu bedzie idiota?

Gość nieżałuję
ja miałam kilkudziesięciu i nigdy nie zamierzam nikomu o tym mówić. To jest moja prywatna sprawa i nigdy żadne liczby z moich ust nie padną. Tyle w temacie.

Gość Eeerrr...
Zgodze sie z niezaluje! Nigdy nie opowiadam partnerom ilu facetow mialam, a jak pytaja, to odpowiadam, ze nie powinno ich to interesowac, bo mnie ich przeszlosc seksualna tez nie interesuje.

Gość Miałam problem w drugą stronę
Zamiast kłamać lepiej nic nie mówić. Ja przed moim facetem nie miałam nikogo, tylko się masturbowałam. A miałam już 24 LATA jak go poznałam. Prawda jest taka, że nawet lekarz nie pozna czy miało się faceta, czy masturbowało się wibratorem, więc facet tym bardziej. I rzeczywiście nic się nie domyślił i bardzo dobrze. :) Na pytanie ilu mężczyzn miałam odpowiedziałam, że to nie jest istotne i albo mnie chce bez tej wiedzy, albo się rozstajemy. Chciał i więcej się nie pytał o to.

Ty, a po co o w ogóle o to pyta? Doświadczenie uczy mnie, że jeśli ktoś pyta to po to, żeby usłyszeć taką odpowiedź jaka JEMU pasuje, a nie żeby poznać prawdę. Dowiedz się co chciałby usłyszeć i będziesz wiedziała co powiedzieć.

W imię zasady: nie zadawaj pytań- nie usłyszysz kłamstw:P Ale chyba nie na tym powinien polegać dobry związek... Ja pytałam z przyziemnego powodu- żeby się dowiedzieć, czy mogę mu pozwolić na seks bez prezerwatywy....

Gość ja bym sie nie zwiazal
z kobieta, ktora nie chcialaby sie wyspowiadac z przeszlosci seksualnej

ja jestem prawiczkiem, nie chcialbym tak ryzykowac. dziewczyny maja za soba rozne swinstwa: seks przygodny, czesto bez zabezpieczenia, robienie laski dresiarzom na imprezach, seks z zonatymi, zdrady, sypianie z obcymi co tydzien

Gość dadadda
ja sie kiedys wypytalem dziewczyny o jej przeszlosc seksualna i powiedziala mi prawde niestety. To jak mi odjebalo po tym co uslyszalem sprawilo ze sie rozstalismy.

to niestety bolesna sprawa

Gość dadadda
i 5 facetow jak masz 26lat to naprawde to jest malo ;)

jak dla mnie to nie jest malo