Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tygrysica70

Help:( instruktor nauki jazdy wyznał mi miłość. Co robić?:(

Polecane posty

Witam wszystkich:) proszę o radę ponieważ mój były instruktor nauki jazdy podczas kiedy ja siedziałam w biurze w auto szkole gdzie razem pracujemy przyszedł po jazdach usiadł patrzył mi w oczy i powiedział że się we mnie zakochał. Spotykaliśmy się nawet po ukończeniu mojego egzaminu rozmawialiśmy przy kawie i dzwoniliśmy do siebie. I nie powiem że mi się nie podoba tylko problem taki że ma żonę i dzieci aczkolwiek wiem że im za bardzo się nie układa:( a kiedy mi to wyznał to powiedziałam że ja nie pierwsza i nie ostatnia a on na to że tylko ze mną spędza tyle czasu i tak dobrze się dogadujemy i że jest jak łabądź wierny mi... Co robić pomóżcie. Proszę. Nie należę do osób które chcą rozbić rodzinę ale co mu powiedzieć? Jutro widzimy się w pracy:(

Gość ....////....
daj sobie z nim spokój...szuka przygód facet

Myślisz że szuka przygód? Tylko widzisz my się znamy od lipca. I podczas trwania mojego kursu też wiele razy byłam gościem mile widzianym w tej auto szkole. Nie raz rozmawialiśmy sam na sam. W grudniu zdałam egzamin to oczywiście w ramach podziękowań za nauczanie i cierpliwość przyniosłam mu alkohol tak jak i kierownikowi z tym że kierownik podziękował i mnie tylko uścisnął a on mnie pocałował.:( i czytając różne wątki na ich temat wiem że uwodzą dziewczyny dla zabawy a u nas była zwykła przyjaźń a teraz coś więcej. Myślę że... Nie wiem co mu powiedzieć kiedy przychodzi ja tam siedzę patrzy trzyma moja dłoń i mówi że chce porozmawiać jak będzie miał chwilę wolną. Dlaczego musi być zajęty :( fakt że ja jestem sama i chcę prawdziwej miłości ale nie wiem czy on mi ja da a po za tym mam mieszane uczucia ponieważ ja jestem nim zauroczona i nie chce żeby rozbijał swoje małżeństwo