elzadinio 0 Napisano Luty 26, 2012 Czesc ,, Zaczne od tego ze nigdy nie mialam problemow z waga zawsze nalezalam do osob bardzo szczuplych w momentach az za bardzo ... Problem zaczal sie w ciazy ...do piatego miesiaca schudlam ciaza byla zagrozona (wymioty wymioty) az pewnego dnia skonczylo sie , zapachy przestaly przeszkadzac i powrocil apetyt w ciagu 2,5 miesiaca 30 kg wiecej mowi samo za siebie ale liczylo sie tylko to ze moje malenstwo rosnie a ja mam sily je dzwigac .... Czas mija moje malenstwo zaniedlugo pojdzie do szkoly a mi pozostalo jeszcze i tu i tam pare zbednych kg z ktorymi bardzo chcialabym sie pozegnac i pogodzic wreszcie z waga bo cos niechetnie patrzymy na siebie ...obecnie przy wzroscie 172 waze 60 kg a milo byloby zobaczyc 55 :-):-):-) przydaloby sie jakies wsparcie motywujace i pare dobrych rad :-):-):-) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zaczelas tak ze myslam zemasz Napisano Luty 26, 2012 do zrzucenia 25 kilo a tu 5 kilo,5 lat to dziecko chodzi do przedszola,nie wiem czy pracujesz,wez sie w garsc i na silownie,zaraz zleci 5 kilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elzadinio 0 Napisano Luty 26, 2012 Mieszkam w niemczech i w tym roku maly idzie juz do szkoly :-):-):-) tak tak czas leci przydalby sie kopniak w tylek - najgorsze ze sie staram a waga stoi i nie chce drgnac od paru dni przypuszczam ze to zatrzymanie wody w organizmie - jest na to jakis sposob ???? A co do pracy to tak pracuje i niezle sie codziennie nalatam do tego droga do przedszkola spacery z pieskiem wyginanie sie z malym na wii nie moge narzekac na brak ruchu bo wieczorami zasypiam w biegu do poduszki dlatego nie wiem czemu ta waga sie tak mocno trzyma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość musisz cos zmienic, Napisano Luty 26, 2012 wygospodarowac czas na bieganie,na silownie,czy na areobic,albo na sprzecie w domu,a tego zmien jakies swoje przezyczajenie,no jesz na noc duzo,albo slodycze albo cos tuczacego,czasem trzeba zmienic cos malego i waga zaczyna leciec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elzadinio 0 Napisano Luty 26, 2012 Czasem mam taki napad na slodycze ze masakra od dluzszego czasu z tym walcze i jestem raczej na wygranej pozycji chodz przyznaje sie jest ciezko to moja slabosc ...pogoda sie poprawia takze o wiele milej bedzie wybrac sie na rowerek :-):-):-):-)powiedzcie mi dziewcZyny jeszcze jedno moj brzuch nie jest juz wypukly zrobil sie bardziej plaski ale skora na nim jest taka galaretkowata czy ona podczas utraty jeszcze paru kilo sie wciagnie ?? Zaznaczam nic mi nie obwisa musze ja mocno chwycic. Dziekuje za wszystkie rady z gory i na zapas :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elzadinio 0 Napisano Luty 26, 2012 Hmmmm bachor ???? Moim bledem bylo ze po urodzeniu tz jak maly byl wiekszy konczylam jego posilki / kaszki itp itd nie rob tego ...to bomba kaloryczna a teraz zamiast zapychac sie slodyczami zjedz cos zdrowszego jakis owoc dobra salatke jezeli nie masz zadnych przeciwskazan odwiedzaj basen i spaceruj ja sie objadalam pochlanial jedzenie w kazdej postaci z jednej strony zaluje ale z drugiej syrony jak zobaczysz swoje malenstwo bedzie ci to obojetne :-):-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elzadinio 0 Napisano Luty 26, 2012 Wydaje mi sie ze powinnas sie udac do jakiejs poradni i powaznie porozmawiac z mezem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elzadinio 0 Napisano Luty 26, 2012 Nie rob nic za wczesnie srodki zawsze sie znajda sa alimenty moze i rodzina jak poczujesz mocne ruchy dziecka moga wszystko zmienic tak samo jak dostaniesz je na rece - nie ma nic piekniejszego .... A stan depresji i to jak odbierasz pewne rzeczy moze powodowac hustawka hormonow zaniedlugo wiosna slonko zaswieci i moze zrobi sie bardziej rozowo czego Ci zycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fatu 0 Napisano Luty 26, 2012 i za co bedzie zyla? miloscia sie wyzywi? nie wiem czy to prowokacja czy nie ale ile kobiet jest w takiej syt.. boze co za kraj... i ci tatusiowie :(( bzykac to sie chce ale odpowiedzialnosci zadnej.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elzadinio 0 Napisano Luty 26, 2012 Napisalam chyba ze od czegos sa alimenty i nie raz rodzina pomoze jest tez zasilek wydaje mi sie ze nieraz w bardzo zlej sytuacji znajda sie jakies wyjscia i nie mozna widziec od razu wszystkiego w czarnych barwach to sie nazywa podniesienie na duchu a ona i tak sama podejmnie decyzje i zrobi co uwaza za stosowne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach