Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam jedna przyszla mama

Miał byc chlopiec bedzie dziewczynka-ciesze sie ale...

Polecane posty

Mam juz syna,wszystkie rzeczy 2lata temu kupiłam dla chłopca,teraz za ok miesiac rodze a wlasnie pod koniec 8smego mies okazalo sie ze bedzie dziewczynka(usg 3d) wczesniej mowili ze tez chlopiec. Kurcze,nie bardzo mam teraz ochote wydawac kase na ciuszki-dokupilam nowych typowo chlopiecych +te co mam po synu. Powiedzcie czy dziewczynke wypada ubierac tak typowo po mesku,przegladalam te rzeczy i tak mysle,ze nie bardzo a co wy sadzicie

Gość jak najbardziejj
Czy takiemu bobasowi robi to rożnice jak jest ubrany? Śpioszki to śpioszki, a to ze mają z przodu autko a nie kotka i są niebieskie to na prawde żaden problem. Później jej dokupisz kilka sukieneczek, spodniczek i będzie po problemie. Na razie bym nie cudowala z kompletowaniem typowo dziewczęcej wyprawki. Po co?

tak,wiem-ale ja z dzieckiem non stop wychodze,czesto gdzies jezdzimy,lubie jak dziecko jest ladnie i gustownie ubrane,to nie ejst problem na poczatku ale jak połroczna dziewczynka,,bedzie sie czuła,,;) w czarnym kombinezonie? albo body w trupie czaszki,sweterki w motocykle itd,nawet na zdjeciach glupio to bedzie wyg w przyszlosci. I nie mylic z kolortrem ROZOWYm,bo tego tez nie preferuje

to może wystaw na allegro te co naprawdę się nie nadają z samochodami czy samolotami w zamian kupisz typowo dziewczęcych

Gość ytry
Moja córa ma mnóstwo rzeczy uniseks i takich bardziej chłopięcych. Po prostu tak mi się podoba. Niektóre niestety nosi tylko w domu, takie np skarpetki BOB Budowniczy czy kraciastą koszulkę.

myszka...ale my planujemy wiecej dzieci i tez mi szkoda.. coz-pewnie tak zrobie,ale z tego co ogladam na all nic mi sie nie podoba;(

Gość ytry
Ale dlaczego ubranko z samochodem czy samolotem miałoby się nie nadawać dla dziewczynki??? Rozumiem że zwolenniczki tej teorii są konsekwentne i nie głosują, nie mają prawa jazdy, ubierają się wyłącznie w kolory typowo kobiece itd itp.

Gość jak planujesz wiecej
to zostaw te co kupilaś a kup typowo dziewczęce bo moze kolejne dzieci beda plci zeńskiej i ubrania się przydadzą jeszcze. W takiej sytuacji nie widze zadnego problemu.

Gość jak planujesz wiecej
No wlaśnie nie wiem dlaczego bo zauwazylam już ze w sprzedazy pojawily się rożowe śpioszki z samochodzikami czy pociągami, które można zaklądac i dziewczynkom i chlopcom. Odchodzi się od stateczku dla chlopca i kaczuszki dla dziewczynki. Czarne body w trupie czaszki jest moim zdaniem unisex jesli ktoś lubi trupie czaszki u niemowlaka niezaleznie od płci. Podobnie jak czarny kombinezon. Moja córka ma ciemnobrazowa kurtke i nie uważam zeby to byl chlopięcy kolor.