Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

legalna

wasze ulubione polskie filmy!

Polecane posty

Gość spoko loko
Wyjście awaryjne, Nie lubię poniedziałku, Sami swoi, Daleko od szosy (serial), Chłopaki nie płaczą, Kiler, Dzień świra, Tylko mnie kochaj też mi się podobało:P

Gość spoko loko
A i jeszcze oczywiscie Znachor, Trędowata, Ogniem i mieczem.

Gość frezjaaaaa
-Wielki Szu -Sztos -Psy -Lejdis -Chłopaki nie płacza -Poranek Kojota -Konsul

Gość masz google?
chciałabym dodać film Mała moskwa, piękny, wzruszający, o zakazanej miłości.

Gość BabciaKrysia:D
Jestem maniaczka starych polskich filmow i jest ich ogrom. Postaram sie wymienic troche, mimo, ze wiem, ze o polowie zapomne. W takim razie zaczynam : * Czterej Pancerni i Pies (moj ukochany serial) * Wojna domowa (tez serial) * Nad Niemnem * Kariera Nikodema Dyzmy (nie zadne Nikosie i inne badziewia, Roman Wilhelmi i tylko on) * Sami swoi (wszystkie czesci) * Alternatywy 4 * Miś ("moja żona Zofia" hahaha) * Nie lubie poniedzialku ( Przede wszystkim uwielbiam tam Bohdana Łazukę, ktory idzie po torach do domu:P ) * Kogel mogel i Galimatias * Daleko od szosy (moment kiedy Bronka pluje pestakami uwazam za bezcenny :P ) * Zrobmy sobie wnuka (Kawa czyli Bartek Topa o ile dobrze pamietam, zabijal mnie swoimi tekstami co chwile) * Tredowata (za kazdym razem placze) * Kiler :) * Ile wazy kon trojanski * cala Trylogia Szkoda mi czasu na wymienianie bo moglabym do wieczora. Jak mi sie cos przypomni to skrobne :)