Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trtr

Naiwne pytanie ale co je otyły a co szczupły?

Polecane posty

Gość trtr

Zastanawiam się czy takie osoby aż tak różnie się odżywiają. Zatem proszę osoby szczupłe i osoby otyłe o wpisywanie swojego najbardziej typowego menu z zaznaczeniem swojego typu sylwetki. Przykładowo ja ważę 45 kg przy 161 wzrostu (płeć żeńska, jedno dziecko). Zjadam dwie kromki chleba na śniadanie, z masłem i np serem/szynką/mięsem/jajkiem lub wypijam kakao (mleko 3,2%, cztery łyżeczki kakao rozpuszczalnego, łyżeczka masła, łyżeczka białego cukru), jeśli kanapki to też czarna herbata z cukrem (2 łyżeczki białego). Potem obiad o 18tej, gdy mąż przychodzi z pracy: ziemniaki, mięso, sos, surówka. Wieczorem raczej już nic ale może być też czekolada, kawałek ciasta, obowiązkowo herbata (j.w.). Ponadto dochodzą jeszcze ze dwie herbaty. A jak to jest u was?

Gość Natka nat alic
Ja jem dużo bo chce przytyc a efektów nie widać. :( czasem potrafię o 1w nocy gotować pierogi albo jakąś pizzę jak mam mrożone. Lubię jeść. A waże tylko 53kg

Gość trtr
Hmmm... gdy poznałam faceta, obecnie męża, to gotował regularne obiady które konsumowaliśmy około 22-giej. Po roku takiej diety ważyłam 5 kg więcej. Twój sposób powinien być dobry o ile będziesz konsekwentna. Jednak mam wątpliwości czy warto szkodzi żołądkowi. :)

Gość Natka nat alic
Warto. Mi tam nic nie zaszkodzi

Gość kjnuigby
Natka nat alic , a lie masz wzrostu?

Gość a może to było
A od śniadania do 18 stej nic nie jesz?

Gość Natka nat alic
Mam 168cm wzrostu i waże 53kg

Gość kjnuigby
Mam tyle samo wzrostu i ważę 58kg. Czuję sie jak grubaska. Wcześniej ważyłam 50kg (a nawet zdarzyło mi się ważyć 45) i myślę, że wtedy było ok. Dlatego też lepiej się zastanów czy na pewno chcesz przytyć

Gość trtr
Mhm... Jadam późne śniadania to mogę sobie pozwolić i na późny obiad. Jeśli trafi mi się śniadanie wcześnie, to między nim a późnym obiadem jeszcze ze dwie kanapki zjadam, ale czasem nic. Nie lubię jeść często.

Gość Natka nat alic
Oczywiście że chce:) na pewno nie jesteś grubaską tylko narzekasz znam takie dziewczyny. 53przy takim wzroście to za mało a 45to anoreksja

Gość kjnuigby
A ktoś Ci powiedział, że jesteś za chuda? Czy po prostu sama tak uważasz?

Gość Natka nat alic
Nikt mi nie musi mówić. Sama widzę jak wyglądam..

Ja nie jem śniadań, około 9 piję gorzką kawę z mlekiem, koło 12 jem obiad - sałatkę z jakąś fetą czy gotowanym kurczakiem, potem jeszcze dwie kawy, przychodzę do domu, gdzieś między 18 a 22 jem 2 kanapki z razowego chleba z margaryną i pomidorem, czasem do tego 2 plasterki sera żółtego i może jakiś owoc. Późno chodzę spać, więc czasem 2-4 kostki czekolady, czy 2-3 krówki. No i jestem gruba :/

Gość Natka nat alic
Taka Twoja natura.. Jedni jedzą dużo i nie tyją a inni mało i tyją to chyba geny

Gość Vdgytrv44
Ja mam 43 lata waże 50 kg wzrost 160 Na śniadanie herbata czarna 2 lyzeczki brązowego cukru Jakiś owoc np mandarynka kiwi i jedna kanapkę masło i np serek top miód lub dzem Obiad to np warzywa na parze lub jakaś zupa bez mięsa Kolacja zazwyczaj kanapka jw. I znow herbata :) Zero słodyczy chipsow i żywności przetwozonej !!

Gość Bronchilddda
Ja jestem grubasem i dziś np na śniadanie zjadłam dwie kanapki z razowym i pasztetem, potem pojechałam na uczelnie i zjadłam 2 jogurty gratka danona truskawkowe- takioe małe i po powrocie do domu 200 g pierogow z serem i śmietaną. Piłam rano szklankę mleka, będę pić jeszcze herbatkę. A i na uczelni kupiłam sobie mały kubek zupy pomidorowej z proszku , nawet bez makaronu, sama zabarwiona woda. Jak jestem w pracy to rano na sniadanie tez 2 kanapki z razowym i jakas wedlina, potem kolo 10 jem jogurt jakis wiekszy 200 g, kolo 12- grejfruta lub 1 kanapke z razowym, kolo 14-15 jem obiad i tu roznie bywa ale mniej wiecej mieso ziemniaki surowka, na wieczor raczej nic juz nie jem chyba ze mam wielki glod to kanapke.