Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antykoncepcja

poznalam faceta ktory nie chce zakladac prezerwatywy

Polecane posty

Gość antykoncepcja

ma 29 lat i twierdzi ze zawsze stosowal przerywany stosunek i nie ma dzieci i ze nie zalozy gumki ile czasu wam sie udalo nie wpasc uprawiajac sex przerywany ?

Gość a ja wygladam jak ten
wyslij go na badania zanim mu zrobisz loda, niewiadomo jakie gówno przyniósł

Gość antykoncepcja
za pozno, juz wyladowalismy w lozku nie bylo loda, ale stosunek owszem

Gość jak mozna nie miec kasy
pytanie powinno brzmiec: na co moze byc chory? :O naprawde dziwie sie dziewczyna ktore tego nie sprawdza zanim sie na cos takiego zecyduja :O do tego stosunek przerywany to nie antykoncepcja. stosuja to chyba malolaty, ktore nie wiedza ze sa prawdziwe srodki antykoncepcyjne.

Gość antykoncepcja
lal 4 lata wierzyc mi sie nie chce zawsze uwazalam, ze ta metoda nie jest metoda i sie zawsze stresuje po sexcie czy nie zaszlam jedynym wyjsciem w tej sytuacji brac tabletki, choc szczerze mowiac za bardzo mi sie nie chce :P a on nienawidzi gumek chyba ze bede ryzykowac z przerywanym. wydaje mi sie ze wiele osob stosuje taki rodzaj 'zabezpieczenia'

stosunek przerywany stosowaliśmy wtedy gdy miałam płodne dni a tak to bez gumek i zawsze do końca :D 4 lata i wpadka.

Gość antykoncepcja
no coz jego kutas byl imponujacy, porzadanie sprawilo ze nie myslalam o takich rzeczach

Gość antykoncepcja
o kurcze zazdroszcze, tzn wpadki nie ale ze nie balas sie gdy w tobie konczyl w zasadzie chcialabym miec pelny sex, wiec moze zdecyduje sie na te tabletki

Gość antykoncepcja
lubię jeśc ser który ma pod czapą

Byłam głupio naiwna i wierzyłam w swoje obliczenia :D nawet po dniu kiedy prawdopodobnie wpadliśmy myślałam tak: "dziś jest 17 dzień, na pewno nic nie będzie z tego" a tu niespodzianka ;)

Gość antykoncepcja
zalujesz ? pewnie teraz bierzesz tabsy? u mnie wpadka bylaby koncem swiata. w ogole nie chce dzieci i na pewno nie z tym facetem. Wiec tez jestem glupia. Sex mnie oglupia :P

a nie boisz się, że się czymś zarazisz? Skoro z innymi nie zakładał gumki to bardzo możliwe ze moze coś na ciebie przenieść.

Nie żałuję :) Przyspieszyło to nasz ślub :D Nie biorę tabsów tylko stosujemy prezerwatywy.

Gość antykoncepcja
balam sie troche jakis czas temu sama chcialam zrobic testy, bo moj byly mnie notorycznie zdradzal jak sie okazalo... ale jestem od dluzszego czasu w anglii, nie wiem gdzie moge zrobic takie badania wspomnialam mu o tym jak bylismy w trakcie rzucania sie na siebie, ale on sie zsasmial i powiedzial ze na pewno jest zdrowy. generalnie nie umialam powiedziec stop, tak mnie rozbudzil

autorko, on moze nawet nie wiedzieć czy jest nosicielem jakiegos chorobska.

Gość antykoncepcja
tak samo on, jak i ja :O generalnie masy osob nie wiedza, bo sie nie badaja szczegolnie ci lubujacy sie w przygodnym sexie

tak,masa osób moze cos miec, dlatego używamy prezerwatyw.

Gość antykoncepcja
bylam pewna ze on bedzie mial, teraz to nie wazne, bo jest po wszystkim zreszta prezerwatywa nie chroni przed hiv

aha, i w preejakulacie wydzielanym przed głownym wytryskiem znajduje się wystarczająca ilość plemników zdolnych do zapłodnienia. Wiadmo, że szansa jest mała ze preejakulat zapłondi, ale jednak sznasa jest... no i refleks partnera też musisz barć pod uwagę.

Gość Lekkie tchnienie wiosny...
Też miałam dwa takie przypadki... jeden nie chciał używać gumki, twierdził że na czas wyciągnie... więc z seksu nici jak tak powiedział a nie brałam wtedy tabletek to zrezygnowałam z tego. A jeden był o tyle dziwny przypadek,... jak założył gumkę - fiut mu opadał, ściągnął - stawał, włożył opadał. Po takich przeżyciach skończyło się na tym, że zrobiłam mu to ręką tylko. Teraz uprawiam seks bez gumek, ale mój partner jest honorowym krwiodawcą i dwa lata nie miał nikogo poza mną (my kochamy się od kilku miesięcy). tylko, że stosuję pierścień Novaring.

własciwie użyta prezerwatywa zmniejsza ryzyko zakażenia hiv o ponad 90%

i do tego jest czary...pięknie

czarny, mialo byc

Gość antykoncepcja
lekkie tchninie wiosny opowiedz mi o tym pierscieniu cos, nie chce mi sie szukac w necie tak jest czarnym, inteligentnym, zabawnym i zadbanym facetem

Gość rfdgdfrgsdfr
Seks po tabletkach to inny seks. Mniejsza jest chcica na faceta. Kobieta zmienia też swoje upodobania co do mężczyzn. Udowodnione naukowo. Tak więc biorąc tabletki można się przestawić preferencjami na inny typ mężczyzny niż nasz ukochany. Lepszy już ten przerywany niż tabletki. Albo kupcie najcieńsze gumki jak się boisz przerywanego.

Gość rfdgdfrgsdfr
"A jeden był o tyle dziwny przypadek,... jak założył gumkę - fiut mu opadał, ściągnął - stawał, włożył opadał." Tak się robi jak facet ubierze za małą gumkę, która go uciska.

Gość antykoncepcja
on nienawidzi gumek, kupie te najsciensze ale my to robimy cala noc bezustannie, zbankrutuje :P i na pewno bedzie naciskal na sex bez gumki, wiec to nie bedzie mialo sensu, pol nocy uzywac gumek, a pol nie

Gość rfdgdfrgsdfr
"za pozno, juz wyladowalismy w lozku nie bylo loda, ale stosunek owszem" To, że już to zrobiliście to nie znaczy, że jakby coś miał to już się zaraziłaś. Czasem kobieta zaraża się dopiero po dłuższym czasie.

Gość rfdgdfrgsdfr
Jak się zamówi od razu wielką paczkę prezerwatyw to jest taniej niż kupować ciągle po kilka.