Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pretty_Girl_Katia

Czy jestem alkoholiczka ?!?!?!?!?!

Polecane posty

Gość Pretty_Girl_Katia

Hej mam pytanie czy wy też tak macie że jak pijecie alkohol to ciężko wam się kontrolować, po nim umiecie się lepiej bawić, jest wam weselej? Kiedyś już miałam parę prób zaprzestania picia , jakiś czas dawałam nawet radę ale potem się łamałam jak ktoś mnie pytał: Co ze mną się nie napijesz? Zdaję sobie sprawe że tak naprawdę może wcale nie chciałam przestawać , tylko szukałam pretekstu żeby znów się napić....... Czy alkoholik jak sie nie napije dluzszy czas chodzi wkur...?!?!

Gość different***
A czy w każdej chwili możesz przestać pić?

tak prawdopodobnie już jesteś alkoholiczką alkoholizm zaczyna się wtedy kiedy nie wytrzymujesz bez picia dłuższy czas i masz wrażenie że musisz się codziennie napić.

Gość Pretty_Girl_Katia
Poza tym włącza mi się często jakaś agresja , zaczepiam bez powodu , gdyby nie to że jestem dziewczyną to pewnie nieraz bym dostała od kogoś. Nie wiem czemu ale jak jest impreza i pomyślę sobie że dziś sie napije wódki to od razu poprawia mi się humor, a jak już się napije to życie staje się takie fajne, do wytrzeźwienia oczywiście. Dlatego uważam że mogę być, a jeśli jeszcze nie jestem to mam zadatki na alkoholika

Gość tyukl.
podaj gg jesli mozesz

Gość Pretty_Girl_Katia
a w jakim celu Moje gg :P

Gość milyy onn
masz moje:39790571,tez mialem podobny problem

Gość mala mitulka
zobacz post na kafe CZY JEST TU JAKAS ALKOHOLICZKA zacznij czytac go od poczatku to wyciagniesz moze jakis wniosek

Gość Co, ze mną się nie napijesz?
To stałe pytanie alkoholików.. W jakimś prostackim środowisku się obracasz i fakt, jesteś alkoholiczką skoro na postawione tak pytanie idziesz z tym kimś pić :( Pokolenie alkoholików rośnie niczym za wschodnią granicą... żenada