Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anezja Branka

Ma ktos takie włosy? cudne są..pómzcie.

Polecane posty

Gość Anezja Branka
Gość hihihihi55555
pewnie jakies ciupenkie wałki,

Gość czubaszkowa ewa
to sa włosy poddane silnemu rozjasnianiu podejrzewam ze nie jednokrotnie które popaliły się , włosy mokre sa jak guma i stąd te loki choc lokami tego nazwac nie mozna , jestem fryzjerka i wiem o co chodzi masakra te kłaki , nie chcij miec takich , bez pianki zelu lakieru wyglada jakby piorum w nią trafił kazdy włos w inna strone nie wiem co ci sie w tym podoba przeciez widac jak bardzo sa zaniedbane i zniszczone

Gość paryz do....
taaakkk...popalone od czestego rozjasniania, a gdy juz sa bardzo zniszczone, umyte, odzywka lub maceczka , wysuszone - naturalnie, rozczochrane wiatrem ( z dowiadczenia mowie: mialam wlosy proste jak druty po kilku latach pasemek gdy ich nie prostuje prostownica lub nie ukladam szczotka, wlasnie tak wygladaja)

Gość ech....................
DEBILE TO SĄ NATURALNE LOKI TAKIE JAKIE MI SIĘ MARZĄ Znam 3 kobiety które takie mają. nie stosują nic poza pianką. Sie kobiety wypowiedziały przecież to zwykły baranek jest

Gość hahahah232
popalone rozjasniaczem???boże fryzjerko wez się schowaj z takimi radami?? nie masz zielonego pojęcia o swojej pracy. chyba nie widziałas poniszczonych włosów:) a po za tym Branka to bogata piosenkarka., uwazasz że naraziła by tak swoje włosy?? ha poracha:)

Gość hahahah232
widac ewidętnie że sa czyms pokręcone ..bo są starannie zrobione od góry do dołu.

Gość Anezja Branka
a ja kocham takiego barana na głowie..jednak takiego efektu nigdy nie udało mi sie osiagnąc...bo nie wiem jak!zniszczone włosy tak by nie wyglądały.

Moim zdaniem Są to Naturalnie Kręcone włoski pofarbowane odcieniem jasnej farby.Po prostu jej naturalny odcień włosów musi być również jasny lub ewentualnie ciemny blond, i dlatego jest taki efekt.Gdyby to był rozjaśniacz to uwierzcie mi że wyglądałoby to o wiele gorzej!!!! Wszystko zależy jakie ty masz włoski to znaczy jaki odcień naturalny jaki odcień aktualnie czy są proste czy falowane czy gęste itd.

Gość ół mmmmmmm
podobaja mi sie takie włosy bardzo ale..... zauwazylam ,ze mają je specyficzne kobiety ... laseczki dresiarzy, pseudo gangsterów i innych karków + bogate ''paniusie'' , to mnie odstrasza :O