Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość csdds

buty sniegowce-nosicie?

Polecane posty

Gość csdds

wszystkie buty mi przemakaja i zaraz boli mnie gardlo i uszy. kupilam sobie dzis sniegowce, niby fajne, i bedzie cieplo, ale mam jakies watpliwosci.

Gość kup sobie porządne, skórzane
buty i dbaj o nie to nie będę Ci nic przemakać :O

Gość csdds
gowno prawda z tymi skozaymi. robia teraz takie plaskie podeszwy, ze od razu przemakaja buty, a pozniej tzreba siedziec z mokrymi skarpetami. mam tez inne buty i w sumie na te sniegowce jest teraz troche za cieplo juz, ale maja wyzsza podeszwe, ktora nie bedzie przemakac i kupialm takie calkiem zgrabne:D:D i ladne, ale czasami chcialoby sie wygladac elegancko ale no coz, zima. dlatego zastanawiam sie jak to jest u innych, ze daja rade w taka chlape.

Gość rozumujac tak
przemakaja ci skorzane buty?a myslalam,ze to ze mam wilgosc w bucie to dlatego,ze mi sie stopa poci... kup dobrej firmy ,takie za wiecej niz 300 zl to moze nie beda przemakac a te sniegowce to co to jest,mozesz pokazac na allegro z czego to jest i jak wyglada?

Gość kacha8883333
k...a wiosna idzie a wy o jakis sniegowcach mowicie?!

Gość csdds
no, dzis sobie kupilam sniegowce i buty na wiosne:D u mnie wlasnie sneg znow spadl, a butow za 3 stowy nie kupie, zeby sprawdzic czy bd mi przemakac, czy nie:D:D

Gość zgaaadnijjjjj ....
ja mam za takie za ponad 300 i jak jest ciapa, zawsze przemokna...nie jakos bardzo ale jednak, dlatego tez smigam w sniegowcach na codzien na ciape lub mroz sa idealne :)

Gość csdds
http://www.podo.pl/produkt/26058,VICES---WYSOKIE-SNIEGOWCE-118-1.html a sniegowce mniej wiecej akie, fioletowe, kolor maja superancki, wbralalam w miare zgrabne, bo kiedys mialam takie wielkie buciory, ale zolkly mi, wiec teraz postawilam na inny kolor-nie biel i jednak mniejsze, bo i tak najwazniejsza jest podeszwa, by byc wyzej od ziemi.

Gość csdds
jase, zeprzemokna, bo to nie jest kwestia materialu, tylko wysokosci podeszwy, tzn grubosci. tylko problem taki, ze na ciape, czyli powyzej zera troche cieplo w sniegowcach, ale lepsze to niz marzna i chorowac. szukalam jakis krotkich nawet nieocpelanych, ale na grunbszej podeszwie, ale nic nie znalazlam.

Gość zgaaadnijjjjj ....
e tam sie przjmujesz :) w lecie chodza w kozakach do mini .... mi musi byc cieplo w stopki inaczej nie wychodze z domu :)

Gość zgaaadnijjjjj ....
ja rok temu jak zaczynalam chodzic w sniegowcach tez dziwnie sie czulam wydawaly mi sie takie grube i niezgrabne ... a teraz je uwielbiam :)

Gość csdds
;) no ja tez rok temu wlasnie zaczynalalam, ale w tym roku juz nie nosilam, no ale do tej pory:) ale jak nalozylam te swoje wielgachen,a byly naprawde duze, dokladnie takie:http://www.google.pl/imgres?q=%C5%9Bniegowce+catch&um=1&hl=pl&sa=N&tbm=isch&tbnid=a583DItf52ExrM:&imgrefurl=http://archiwumallegro.pl/sniegowce-76018/7,0&docid=qo2wvTgkN7cUoM&imgurl=http://img.archiwumallegro.pl/%253F1329355833&w=128&h=96&ei=LGpKT8vUD4LFswbc5JmZBQ&zoom=1&iact=rc&dur=523&sig=104529694283963948860&page=3&tbnh=76&tbnw=102&start=63&ndsp=36&ved=1t:429,r:13,s:63&tx=58&ty=36&biw=1381&bih=779, to wszysyc sie pytali, dzie kupilam, bo fajne i tez juz maja dosc tych mokrych skarpet, ale teraz postanowilam kupic sobie zgrabnijesze jednak;)

Gość hihih
a ja ktos nieprzemakalne buty emu albo ugg?ja mam klasyczne emu niestety przemakaja tylko na mroz sie nadaja

Gość hihih
ale co ma grubosc podeszwy do przemakania butow wlasciwie?jak sa dobre sklejone czy zszyte to nie maja prawa przeciec??

Gość ja noszę kalosze-
takie do kostki kalosze,a wyzej skórzany kozak. Takie sniegowce zniekształcają nogi i figurę bo sie wygląda jak wieloryb

Gość csdds
bledem jest uwazanie, ze im wyzsza cholewka i but w srodku zaopatrzony w kozuch, to jest cieply. but tak naprawde moglby byc do kostki, ale wazna jest podeszwa-im grubsza tym cieplej. teraz czetso mozna spotkac "buty zimowe" na milimetrowych podeszwach-wiadomo, ze beda przemakac, jakos sklejenia nic tu nie da, to samo tyczy sie szycia. bo prostu woda sie przedostanie przez material i tyle, no i w plaskich jest zimno. moja mama kiedys pracowala na zewnatrz w minusowych temperaturach i nie nosila butow zimowych tylko spicy-kiedys byly modne, na 7 cm podeszwach i mowila, ze tylko w takich butach jej bylo cieplo:) dlatego podeszwa jest tak wazna!

Gość appreciatedgirl
Wszystko o butach UGG lovefashionlifegirl.blogspot.com

Gość sniegu i wody nie ma
to nie nosimy, ale jak zrobi się chlapa buty będą do powszechnego użytku