Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tez mi sie chciało ryczec

jak pozbywacie sie zabawek które sa zniszczone ale dzieci je lubią ?

Polecane posty

Gość tez mi sie chciało ryczec

np mam lalke -ZULE :o ale oko jej juz wyciekło ;) :D no i najchetniej bym ją wyrzuciła .ale wiem ze mała jej bedzie szukac ?

Gość lulamula
Ja po prostu zawsze wyrzucałam jak coś popsute było i nigdy mała nie szukała,teraz jest już starsza to ją pytam o zgode

Gość Ola76
W mojej rodzinie traktowało się lalki trochę jak żywe istoty, po to żeby nie niszczyć wrażliwości dziecka. Lalka uszkodzona była chowana i czekała na lepsze czasy. Może to przesada ale i obecnie, jako dorosła, nie umiałabym wyrzucić uszkodzonej lalki czy przytulanki. Nigdy też nie porzucam zwierząt, walczę o chore do końca, nie rezygnuję z ludzi... Może to się zaczęło w dzieciństwie, od pełnego szacunku traktowania zabawek? W każdym razie na wszelki wypadek lalki córki będę szanować tak samo.

Gość olga.w
Zawsze wyrzucałam jak syn jechał do babci bo jemu wszystko potrzebne ,wszystko lubi ,ostatnio sprzątałam i na półce siedział miś większy ode mnie ,nosiłam z zamiarem wyrzucenia go od dawana ,nikomu raczej bym go nie oddała bo nikt nie lubi tego typu zabawek bo sam kurz na nich osiada ,no i wywaliłam z wielkim żalem ja stara i głupia patrzyłam w oczy tego miśka i było mi go żal i teraz siedzi misiu w zsypie ile razy otwieram zsyp misiu siedzi sobie smutny.

Gość do ola 76
moze masz metra 200 m i masz gdzie chowaz strae graty ja mam 47 i nie mam mioejsca ani nerwów przechowywac lalki bez nóg i autka nez kół i nie gadaj ti o wrazliwosci

Po prostu jak już się nudzą i przewracają to albo syn sam je oddaje sąsiadom lub wyrzucamy takie, które się już nie nadają.

Ja się tam nie cackam :D :P Po co? Na co? Jeśli jest coś zepsute to mówię w prost "wyrzucamy do śmietnika.Nie będę tego robić jak będziesz dbał o swoje rzeczy"