Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sporoo mnie tu

zwolnienie z wf-u, trenuje w klubie...

Polecane posty

Gość sporoo mnie tu

witam! mam takie pytanko. Czy musze chodzic na wf, jezeli trenuje poza szkołą w jakimś klubie. Trenuje boks... i nie bardzo chce mi sie chodzic na wf, jesli treningi mam kilka razy w tygodniu... moze trzebba miec jakiews osiągnięcia w sporcie zeby starac sie o takie zwolnienie. Będę wdzięczny jesli ktos pomoze. Chodze do I LO.

To sprawa do dogadania z nauczycielem wf. Jeśli on Cię nie zwolni to pogadaj z dyrektorem, masz duże szanse.

Gość sporoo mnie tu
aha, dzieki bo widzisz jesli chodzi o osiagniecia to mam III miejsce z mistrzostw małopolski... wiec jest szansa...

Oczywiście że jest. Dopytaj się przy okazji o stypendia sportowe ;) Dodatkowa kasa zawsze się przyda.

Szkoła zawsze jest dumna z osiągnięć swoich uczniów, wystarczy tylko porozmawiać z paroma osobami.

Gość sporoo mnie tu
nom nie wiem czy jest szansa za takie cos na stypendium... mysle ze troche za małe te osiągniecia :/ alee na boks na prawde czasu potrzeba... w sumei to od niedawna boksuje bo nie cały rok z przerwą...

Gość na kazdy sport czasu potrzeba
a nie ukrywajmy zajecia wf w polskich szkolach to dno i strata czasu ;/ gramy caly czas w siatke i kosza i tyle ...

Poczytaj o stypendiach sportowych. U mnie np. przyznają stypendium starosty. Wniosek mogą złożyć opiekunowie, płacą 200zł.

Aha, warto powiadomić wychowawcę, to wszystkie osiągnięcia będą wpisywać Ci na świadectwo, a to się może kiedyś przydać.