Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ferdekowaaki4665444

facet poznany w necie..jak to rozegrac?

Polecane posty

Gość ferdekowaaki4665444

poznałam faceta na potralu randkowym spotykamy sie z 1,5 miesiaca codziennie..od niedawna;) bardzo niedawna sypiamy ze soba. Mamy koło 30 . Wydawało mi sie ze traktuje mnie bardzo powaznie. Zawsze ma czas , aranzuje fajne spotkania, pomaga itd ale nadal ma konto na tym portalu i mam wrazenie ze wieczorami spedza tam sporo czasu i nie chce byc jakas zazdrosnica i upierdliwa, ale kurde dziwnie sie czuje jakby szukał lepszego modelu;) chyba mnie kobietki rozumiecie. jak zagadac bo jzu naprawde mam ochote napisać: cyz ja mu nie wystarczam, czy czeka na lepszy towar:O

Gość ferdekowaaki4665444
doradzi ktoś

Gość JA BYM GO ZAPYTAŁA
WPROST,TAK DYSKRETNIE I SUBTELNIE;) PO CO DALEJ MA KONTO NA TYM PORTALU,SKORO SIĘ WIDUJECIE/SPOTYKACIE. OBRÓĆ TO W ŻART,ZE JESTEŚ TROSZKĘ ZAZDROSNA;)

Gość kot zdechłby
jakby jednej dziury pilnował ! :)

Gość ferdekowaaki4665444
najwidoczniej;]

ja na Twoim miejscu założyłabym drugie konto i napisała do niego jako ktoś inny. podpuszczaj go trochę i się przekonasz czy szuka jeszcze kogoś do towarzystwa

ja na Twoim miejscu założyłabym drugie konto i napisała do niego jako ktoś inny. podpuszczaj go trochę i się przekonasz czy szuka jeszcze kogoś do towarzystwa

Gość ferdekowaaki4665444
nieszkodzi;] ech kurwa kolejny raz czuje ze bede wychujana;]

lepiej wiedzieć wcześniej jak sprawy nie zajdą zbyt daleko. ja miałam faceta 3lata. planowaliśmy ślub, na wszystko wzięłam kredyty bo pracowałam i miałam dużą zdolność. on studiował i nie miał pracy więc nie mógł wziąć kredytu. rodzice nie byli w stanie wyprawić nam wesela. no i miesiąc przed ślubem mi powiedział, że ma jeszcze jedną dziewczynę... zostałam z ogromnymi długami a za kilka miesięcy straciłam pracę i do dziś dnia komornik do mnie przychodzi po długi...

Gość ferdekowaaki4665444
kasiek współczuje:O starszna historia:( niestety takich rzeczy nikt nie przewidzi, a zazwyczaj tez nie przupuszczamy, ze to moze nas spotkac

Gość jajko albo kura
ferdekowaaki4665444 A Ty też masz tam nadal konto?

Gość POPROSTU ZAPYTAJ
mój mąż też miał konto kiedy zaczęliśmy się spotykać. Uważał to za nieistotne i zdziwił się gdy mu powiedziałam że to ważne dla mnie. nie miało to dla niego znaczenia więc skasował. Nie ma co się gryźć, wystarczy jasno stawiać sprawy

Gość sdnskad nsdn sdk
Wiecie co jest śmieszne? :D Ja pisząc z gościem 1.5 miesiąca byłam zmieszana że on pisze z innymi :) Oczywiscie teraz to juz nieaktualne tak czy siak, ale ...byłam wtedy głupiutka ;)

Gość Tereska1234
No dobrze napisane. Załóż konto i wypytuj faceta.

Gość kupa słońca
a na portalu randkowym to bardzo poważny facet musi być

Gość er12312
a ja odradzam. Autorka robi specyficzne błędy językowe i on może poznać, że to ona (jeśli jest inteligentny).

Gość touchMEEfeelMEEE
autorko tematu, nie jestes czasem z łodzi?

A rozmawiałaś już z nim przez telefon. I jaki ma głos?

Gość mariner
Szczerze ,bezposrednio i miedzy oczy :) Sluchaj! dzisiaj zerknelam sobie na portal randkowy aby wylaczyc swoje konto i zauwazylam ze jest tam twoje konto dalej aktywne .Zrobisz cos z tym ? i patrz mu w oczy !. Jak obieca ze zamknie ,nie walkuj tematu ale za 2tyg sprawdz! I Jesli nadal bedzie aktywne ,masz odpowiedz czy cie traktuje serio:) Prosto i bez krecenia .Facet od razu poczuje dla ciebie respekt bo bedzie mu glupio! Jesli traktuje cie serio to wylaczy konto a jesli nie, to bedzie mial aktywne dalej. Musisz wtedy sam podjac decyzje co dalej? Czy spotykac sie bo po prostu z rozpedu i nie traktowac go powaznie czy probowac go rozkochac w sobie tak aby mu sie nie chcialo zagladac na randki.Kobiety maja caly arsenal aby facet stracil glowe dla nich .Nie musisz byc urodziwa,byle bys w lozku byla lwica i wynicowala go ! z wszelkich apetytow na inna.Jak w seksie zaspokoisz go na 100% to zacznie myslec czy by sie z toba nie zwiazac na stale.A badz mila ,przyjacielska i podkreslaj jaki to z niego kogut :)