Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wódżitsu

Wyprowadzam się z domu.

Polecane posty

Gość Gang bang ekipa
zapraszamy do nas wezmiemy cie w obroty wraz z 6 kolegami

Gość pocdanka
hhyy Verełła naprawde?

Ja mam 20 lat :) A Ty? Ja się wyprowadzam, bo muszę się usamodzielnić w końcu, z resztą domownicy też mnie wkurwiają jak cholera :O

22 lata skończę w grudniu...tylko ja nie mam na razie za bardzo do tego możliwości, bo trochę ze mnie taki nieudacznik życiowy i społeczny :D Gdzie pracujesz, jakie masz wykształcenie?

Nigdzie nie pracuję :D Mam oszczędności, dopiero w wakacje idę do pracy, ponieważ teraz studiuję dziennie. Rodzice mają to w obowiązku by mi pomóc finansowo , oboje pracują więc mi pomogą.

Gość p. anna karenina ;
z tym obowiązkiem to niekoniecznie. jeżeli np masz poprawki jakieś to mogą w sądzie wykazać, że nie starasz się :D to nie jest tak, że mają obowiązek i już. musisz mieć pełną rejestrację na studiach, żadnych warunków. wiem bo u mnie koleżanka przestała dostawać alimenty od ojca bo wykazał właśnie w sądzie, że ona się nie stara. ale cieszę się razem z Tobą i powodzenia :)

ja sie wyprowadziłam jak miałam nie całe 19 a poźniej żałowałam, bo mogłam jeszcze "pokorzystac"

Ale moja mama jest taka, że oddałaby mi wszytskie swoje oszczędności...jest bardzo za mną i wiem, że mi pomoże :)

Joannełe z Kafełe A masz wsparcie od rodziców...to spoko :D jakbym miał to też bym się wyprowadził już dawno. Nie wnikam skąd masz oszczędności :) A co to za praca?

Jeszcze nie wiem, do wakacji jeszcze sporo czasu, pewnie nad morze wyjadę za pracą :)

Joannełe z Kafełe A no cóż, czyli żyć nie umierać :) Tak to jest,że niektórzy mają zajebiście, a niektórzy od urodzenia przejebane i nie mamy na to żadnego wpływu w sumie...