Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaosobaniestetyyyy

odpowiedzcie mi na takie pytanie...

Polecane posty

jak mozna chodzić 30 lat do pracy i być NORMALNYM CZŁOWIEKIEM W TEJ PRACY jeśli masz ją z wsadu nauczyciela wuefu w 2 klasie gimnazjum. O czym taki BANKOWIEC myśli w tym banku całe życie? Ja sobie tego nie wyobrażam. To mogła urwać ta kobieta obecnie glowę musze i bym 1 jej 1% racji przyznała, a tak? Co o tym myśleć? I co ona ma normalną głowe w tym banku? Myśli o tym co robi, tak? No chyba żartujecie. Dla mnie to są elektrowstrząsy do przepisania I DO ZASTOSOWANIA i praca JAKA PASUJE po elektrowstrząsach bo sie dowiem sytuacja bez wyjścia. Normalne państwo, banki i to jest koniec i tyle. W SUMIE? Praca fizyczna na taśmie osoba moralna - borówki - pojeść sobie, tyle :( Kompletny bezsens :(

Wiecie ona powie, że ma pracę z krzyża rodowodowego na stała pracę to niech stawia drugi bo jej nie chcą. Ona ma pracę z wsadu 1 raz i tyle. Taki bank że MORALNY i tyle. I tam se znalazła pracę na 2 roku marketingu i zarządzania to jej ojciec chyba powiedział i tyle. I ODE MNIE żeby nie było , ze ją popieram powinna mieć 2 krzyże rodowodowe na stałą pracę - jeden z podwójnymi skrzydłami muchy - czyli samolot to jest że może pracować w USA i jeden krzyż bez znaczenia mucha chyba i tyle. Bez oderwanej głowy. Nie wiem - wyżej ode mnie bo ją wyrzucam za te krzyże rodowodowe w szkole, wszyscy po jej stronie - bez znaczenia, ale TAKIE COŚ ROBIĆ? A Tarota nie stawiała na mnie z tą cała Kate? Tak samo i tyle I Tarot na nią działa i do widzenia to nie są żarty - ile ona zarabia na miesiąc a po co w Polsce moralny bank i tyle. A ja mam opinię nieudacznika ostatniego i tyle. A na Kevina stawiam też tarota bo by było że zdrowia sobie nie cenię a rentę chce i tyle :( Do widzenia. Bo wiecie dowiem sie ze za zeby dostała pracę bo nosiła aparat a ja nie. A po coi mi aparat jak muszę leczyć. Może mniej bym leczyła ale nie o to chodzi i tyle :(

Gość ghfghfsadas
zeco?

Na obiad miałam kota, tak dokładnie mielonego. Nie różowego ale zielonego, nie schabowego KOTleta. W kotłowni siedział stary Marian Cardin z TYCH Carrdinów od Płaszczy. NIeliche to płaszcze,ale drogie. Co mi po tym płaszczu jeśli podszewka jest sztuczna? No bo nie miała rodowodu. Podszewka bez rodowodu to prawie jak worek na ziemniaki. I tyle

Gość olpkkk
nowe fakty z zycia owcy : 36 letnia była nauczycielka, chcąca zdobyć sławę w niemieckich filmach przyrodniczych :o Teraz żyje na utrzymaniu matki i ciągle pije :o

Wiecie ta praca jej nie pasuje za telefon na uczelnię. NIE MIAŁA TEGO ROBIĆ. A teraz powinna być wydana i 1 dziecko mieć. A tak? Zostaje jej po mnie piosenka Whitney Houston I WILL ALWAYS LOVE YOu bo miałam ją kochać. Za co? Ja ją szanowałam - jedyny błąd. Ona mnie w ogole za brak studiów. Bo za co ją skreślam - brak PORZĄDNYCH studiów i koniec. No i miała być policjantką. No i brak szacunku mój do niej - nie wiedziałam co dalej. Mimo wszystko aż tak tragicznie to nie wyglądało i tyle. Ale teraz? Teraz niech myśli, żeby jej nie wywalono. Przynajmniej ma nad czym . I może mnie zabić - będzie miała za co. No i wiecie jest tą córką dyrektora banku czy nie bo nawet ma badania genetyczne czy jest dzieckiem swojego ojca bo taka moralna a ja? No ale co to są badania genetyczne - jaki wynik i tyle? I wiecie płaci sie za wynik. Jak ona płaciła? NIE ZA PRAWDĘ - za wynik i może być w tym banku z badań genetycznych że nie dziecko ojca swojego. No wiecie ale to inny zawód. BANKIERKA NIE DZIECKO OJCA? Wy chyba macie NASRANE W GLOWACH. Muchy wam na łeb nasrały ZIMĄ. Mnie przynajmniej latem ptak nasrał na głowę. A wam zimą muchy. Sami sobie wybierzcie co wolicie. Ja wolę tego ptaka latem - wybaczcie :( A muchy trzeba szanować. A zwłaszca gówna muchy - bo to można policzyć i tyle. I tak dalej i tak dalej. A lepiej liczyć gówna muchy niż śnieg - to zdanie Mengele i to jest polska wiecie i tyle. A ja wolę śnieg i tyle. Bo to jednak da się policzyć i tyle. Śnieżynki też ale kto by to liczył? A gówna muchy to w Polsce każdy liczy - na stała pracę i tyle. I wiecie po mnie tylko tak pasuje stała praca tej uczennicy bo miała sie wynieść do sąsiedniej klasy - pani nie zajeżdzać, dzieci, szkoły mnie i tyle. I niech policzy gówna żeby miec co zreć i tyle. Musie. Bo wiecie żeby głowy musze nie urwać na stała pracę w polsce w banku to przesada. To gówna policzyć i miłej pracy bo co to można pożyczyć komuś i tyle. A te kolezanki Kevina i jego stara - głowa muchy urwane, a on też i tyle. na stała pracę. Także każdy ma prawo. One też. O czym mowa. No to jeszcze wiecie żeby tak za coś im płacono co robią? i tyle :(

Wiecie po mnie w sumie zostaje jej ŻREĆ GÓWNA muchy, że nie wylecieć i tyle. I to wszystko. I miłego obiadku bo to brak garnków i tyle. Tak cieżko chorowała z tym 180 cm wzrostu w tej 6 klasie podstawówki to miala iść na rentę a nie na studia. Bo ona była chora. A najbardziej na łeb i tyle. A z tą chorobą po ten wsad do nauczyciela wuefu na bank nie zapomniała isć. Na stała pracę mówiła - w banku i tyle. No to poszła, wsadził jej bo myślał że 1 raz z nim i tyle. Albo że na dziecko. Nie wiem co myślał wsadził i tyle. Stanął mu i wsadził. Zawsze lepsze to niż jeść gówna muchy i tyle. No wiecie - bez przesady. Każdy swoje przejdzie, ale dalej dajcie spokój. I wiecie no to tyle a ta reszta? A te 90 powieszonych osób? A ci uczniowie, nauczyciele? i tyle :(

Kota co ty gadasz? Nic tylko miała kogoś na zachodzie w banku i ktos był za osobe po elektrowstrząsach bo tam sie tak odchodzi z banku i tak bank nie pasuje i albo renta wtedy albo coś tam. Jak ktoś ma dosyć czy coś tam. A ona chyba leciala od dziecka że w Polsce banki są po elektrowstrząsach jak w USA. I wiecie ona wyleci mną bo mam na stała pracę krzyż rodowodowy z jednym skrzydłem a powinny być 2 i do USA i tyle. Bo tak jest praca w banku w USA. Mnie to nie obchodzi. A ona nie w USA bo ja angielskiego JA NIE NAUCZYŁAM - kto inny by ją nauczył, ale ja byłam taka głupia , nie po studiach bez sensu i tyle. I tak nie wyjechała. No to 2 skrzydła bo tam mają krzyże rodowodowe na 2 skrzydła praca w USA to jest ale to nie jest bank, a pierwszy raz to jest nieoficjalnie i tyle. To możesz nie musisz dostać i tyle. I dlatego ona tam moze być, studiów nie musi mieć, tam tylko 1 raz w tym banku i to wie od kogoś z zzagranicy - kogo ma tam w banku czy miała i tą osobę pasuje wylać, a ją też i tyle. Nie wiem gdzie ona pracuje w Sosnowcu chyba i wygląda, że praca od ojca, a to jest od kogoś z zagranicy że tak gdzieś dostał ktos pracę w banku że miał 1 raz. Po cichu, ale tak myśli? Nie wiem ... takie coś i tyle :(

Gość dariusz,
Dlatego tak bardzo jej nie lubisz, że musiałaś ją przeprosić? Wiesz, za co.

wiecie to jest bank gdzie nic tylko ta koleżanka pracuje wiecie ze studiów - bank na 1 raz. I ona ma pass USA, a ta nawet jak nie ma pasuje i taki bank i tam jest, że kto ilu powiesi to moze byc i ta koleżanka moja ze studiów za pass USA i za rodzinę??? za 1 raz w szkole , a ta za ilość powieszeń i ta moja koleżanka ze studiów ma krzyż rodowodowy 2 skrzydła do USA no i tam to samo - ojciec dyrektor banku - zero jak nie wyjechała do USA z 1 razu z passem USA z wszystkim i tyle :( Idiiotka chora psychicznie i właśnie nią nie umiałam odejść ze studiów i poszłam w USA krzyżem rodowodowym na 2 skrzydła i tyle. I taki miał mieć mengele i bym mogła być z passem USA a tak nie. Dlatego nie będę robić bo to bez sensu. 10 lat miałam mieć i pass USA OD INDIAN i nic poza tym. Nic wiecej, a reszta to pierdolły - ten krzyż rodowodowy 2 skrzydła to też jest wiecie tyle ile warte - a wiele lepszy krzyż Kevina Poniatowskiego ale tak jest USA i tyle z krzyża i tyle :( I tak poszło z ojcem Kevina w Holandii - miał taki krzyż na stała pracę i wszystkich srał a jego stara miała 4 wartości i musze urwała łeb i wiecie taki krzyż a taki i tyle. Żeby nie stać o USA urwala łeb musze i dziecko wzieła i tak ma pass USA Bo to są jego rodzice adoptowani - ten Kevin teraz by mnie zapewnił. Zwlaszcza bez passu USA jak jest nie wiadomo czemu i tyle. I wiecie jemu ten krzyż rysowali w urzędzie żeby wyjechał tym krzyżem, a on nic. Czyli jakiś krzyż miał. Musiałby to znaleźć i tak dalej i wiecie a wrócić - bo ja nie mam racji - do urzędu po ten krzyż ojca to wyjebać starą z chałupy a dadza mu jak to stracił? Wyrzucił to bo to nie rodowod. I tak wszyscy są na mnie obrazeni że ode mnie wziął rodowod - bo bez potasu a z urzedu taki krzyż olał, a tak by miał USA i możeby nawet pilotem mogł być - pi razy oko mu pasował. No wiecie czy oni mu żle życzyli? No ale to wiecie już miał przestać z tym potasem - to jego sprawa. Bo jak on tam wygląda - tak i tyle :(

Czy ja ją przepraszam? Za co? Ona tego angielskiego CO UMIE to się przy mnie nauczyła i tyle. to wszystko. Ona w ogóle nie miala zdolności zacięcia niczego. Wręcz ją wyciągałam czytaniem - mówić to w ogóle. I tyle. Dla mnie to był zakuty łeb ale LICZYŁA i tyle. Liczyć liczyła jak wściekła reszta bez sensu. Bo jaka ona była? Taka. No i wiecie rzeczywiście ten wzrost to problem - wszyscy do domu wielka ona - reszta malutkie dzieci no ale wiecie miałam zaś takiego problemu z tego nie robić - to dostałam w łeb ŁOPATĄ OD ŚNIEGU. Bo nie liczyłam śniegu. Miałabym co liczyć naprawdę :(

Czemu ja jestem pierdolnięta? :( Śię popatrcie na siebie debile i tyle. Przejdzie mi ta łopata od śniegu no ale bandaże, pogotowie do szpitala. I to Kantem dostałam - łopaty od śniegu w CZUBEk głowy - włosy wyrwane, krew leci, wstrząs mózgu i tyle. Nie no po prostu ręce i nogi mi opadaja i tyle :( Nie moja sprawa i tyle :(

Gość dariusz,
Naprawdę uważasz, że nie powinnaś jej była WTEDY W SZKOLE przeprosić?

Za co? Taką kurwę? przestańcie i tyle. Ona na policję ma zgłoszenie ale nie mam adresu. Zawsze to samo wiecie :( Zawsze to samo w tej Polsce. Za co ją mam przepraszać? Że nie wiedziała,że ogrodnictwo jest do ogrywania amazona? Nie wiedziała tego? To co pisala? Tam mialo byc - praca opis i ile sie należy i ja rezygnuję. to wszystko :( A reszta to pierdoły albo PIERDY Z DUPY - dla mnie pierdy z dupy. Bo jak ją ogrywam - pierdem z tylka. I tyle. A łopatą dostalam powierzchnią. Cała powierzcnią w głowę - ale te włosy wyrwane, krew, pogotowie i szpital - wstrząsnienie mózgu i tyle :(

Psychol nigdy nie jest świadom tego, że jest psycholem. Nie martw się baśka i na ciebie przyjdzie czas. Pojedziesz w białym kaftaniku tam, gdzie twoje miejsce córko kurwy i złodzieja.

Gość bezdomnaosobaniesttttetyyyy
No ale za co ją miałam przeprosić ona chyba tylko ode mnie może w tym banku być bo PASUJE jej ANGIELSKI i nikt nie rozumie czemu jak nie ma samolotu. Ode mnie bo było mi jej żal i kazałam jej czytać, nie śmiałam się z niej. I widzicie jak skończyłam? A ona praca w banku i śmiech ze mnie, ludzi powiesiła. Bo ja nie chcę wrócić do szkoły a po co? Znowu to samo? I tyle :(

Gość bezdomnaosobannnniesttttetyyyy
Ale za co ją miałam przeprosić? Ogłupiałeś i tyle. A zresztą ja mogłam z tej szkoły odejść , miałam gdzie to nie bylo tak jak teraz. Ja nawet mogłam do Holandii wyjechać - wrócić mogłam i tyle. Co by to dało czy jak? Teoretycznie mogłam i koniec bo nikt nie wiedział o co poszło i miałam sie wrócić i to wyjaśnić, ale w dupie to miałam i tyle. Miałam robić bibliotekę , póniej byl koniec doktoratu no i wiesz ... musiałabym zmienić kolejność , chciałam skończyć doktorat i inna praca czy spokój w szkole no to życie zmarnowane. Ja mam zmarnowane życie dla mnie - to w ogóle nie ma o czym mówić już. No ale ono sie toczy i trzeba coś mieć jeść i tak dalej :(

Gość bezdomnaosobannnniiiiietetyyyy
Wiecie waszym zdaniem KAŻDEGO trzeba przepraszać NIE WIADOMO W OGÓLE ZA CO wiecie i tyle. I każdego przepraszaj ZA CO? i co? Ja przez takie zero to co - gówna muchy mam jeśc - niech sama wpierdala idiotka i tyle. Ja tam swój pokarmek wolę i tyle. ROŚLINNY nie pracuję ciężko i tyle. A tyle razy im mówiłam MARNUJĄC GŁOS, że powinny sie poprawić troszeczkę i być bardziej ludzkie bo to co sobą preentowaly na moich lekcjach to bylo po prostu tak żenujące że gdyby nie to że miałam inne zajęcia to po prostu wiecie NIE WIEM - no musiałabym zostawić szkołe i bym zostawiła. Ale co w zamian? Sklep? i tyle. Sklep spożywczy. Bo jakie to byly dzieci? JEDZĄ GÓWNA MUCHY Z NIĄ WIECIE ŻEBY MIEĆ CO JEŚĆ? No i to z domu dziecka to może być, ale Z NORMALNYCH RODZIN? Córka dyrektora banku i katechetki. KATECHETKI!!! A nie mogła być katechetką bez burdelu? Chociaż jedną? :(

Gość dariusz,
I w związku z tym wolałaś iść uczyć do innej szkoły, gdzie znów Cie bezpodstawnie oszkalowano i nawet sąd pracy nie uwierzył w Twoją niewinność? Wiesz dobrze o tym, bo nie jesteś głupia, że bezpodstawnie wyrzucić dyscyplinarnie nauczyciela ze szkoły graniczy z cudem.

Gość bezdomnaosobannnniiiiietetyyyy
No wiesz co czy dziwisz mi się że MAJĄC WYBÓR I PEŁNO SZKÓŁ BEZ NAUCZYCIELA wkładając taką prace TAKŻE WYSIŁEK GŁOSOWY słuchaj nie wolałam cofnąć sie do a. szkoły bez systemu zmianowego b. klasy 4-6 gdzie dzieci po prostu uczą sie BAWIĄC bardziej - takie coś, a tam NIC NIE ROBIŁY, a wymagania - ło matko c. brak pracowni porządnych d. brak kasy na MOJE potrzeby i tak dalej. Naprawdę Cię dziwi że myślałam nad odejściem CODZIENNIE? i miałam trzymac z urzędem miasta i łazić po szkołach - plus brak stałej pracy i tyle. I wiesz nieraz myślałam CO TO BĘDZIE Z TAKIEGO wysiłku GŁOSOWEGO włożonego w tej szkole wiesz. Co to jest warte? I wiesz - no ale jak tym odejść - szkoła z patronem? szkoła bez patrona? Wiesz może gdzie indziej w tyłku by mnie mieli, moze miałam miasto zmienić, mieszkanie - to nie jest takie proste. NIGDY W ŻYCIU BYM TAM NIE SIEDZIAŁA 2 lata wiesz gdyby nie ten doktorat cholerny, coraz bardziej komplikujący sie W KTÓRY się wkopałam. Także ze mną nikt nie wygra. Z całych studiów ani 2 fakultetu nie zaczęłam - takie świnienie. Tylko egzaminki. W szkole 2 lata zmarnowane. Bez sensu wszystko. A co wiesz zabijać sie miałam? Miałam być ostatnią świnią? No to poszłam uczyc angielskiego, w razie co wyjazd do Holandii i tyle. To wszystko. To błąd popełniłam w życiu i tyle. Ale ja nawet nie wiedziałam jak ja sie nazywam, jak moja matka w Polsce, ojciec - to tytuły są. Może z tego mam studia - z tych tytułów? I tyle :(

Gość dariusz,
Kazali Ci ją przeprosić, prawda? Dlaczego? Jak myślisz?