Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjolkiiia

co mu teraz napisać?

Polecane posty

Gość jjjjjolkiiia

mój facet od rana się nie odzywał do mnie, był na chwile na skypie, dzowniłam ale nie odebrał, ok18 dzwonił, pytała keidy bede w domu, ja zapytałam dlaczego się nie odzywał, moę troche z pretensją, pow ze za ok 2 godz bedę w domu, on kazał mid ać znać, przychodzę, no mozę za 3 godz, dzwonie na skypie pisze na gg, dzwonie na tel, napisałm smsa a on nic, tak z półtroa godz, teraz wyszedł z neta, co jest? o co chodzi?miałam ejchac do domu, tym samym do niego na weekend, bo widujemy sie rzadko, ost 12 lutego. nei wiem co mu napisać, pewnie coś mu odbiło, albo sie wkurzył o coś...jutro bedzie udawał ze ejst ok, mam coś mu napsiać? np ze chyba jednak on nei chce zebym przyjechała?a wiem ze baaardzo chce

Gość simian raticus
RŻNĄŁ SOBIE INNĄ!

Gość jjjjjolkiiia
to nie taki typ, mieszka z rodziną, tę mysl odrzucam

Gość jjjjjolkiiia
mówił mi ze był na pizzy z kolegą, ja mu ufam ale jakoś mnie to wurzyło ze się nie odzywał i mu gadałam ze chyba nie zkolega itp. może sie wkurzył ze go osadzam. oboje jesteśmy po przejsciach..znamy sie kupe lat i nie zmaioramy sibie tak krzywdzić, chyba poczuł ze mam waty i pretensje, i nie wiem chce mnie teraz ukarać czy jak?

Gość jjjjjolkiiia
up