Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona199002

ciaza czy nie?kiedy test?

Polecane posty

Gość ona199002

Witam powiedzcie mi, czy myslicie ze jest mozliwa ciaza jesli @ mialam od 11.02 do 15.02 i od razu po @ sluz wygladal mi na plodny (przezroczysty). Do stosunku doszlo 20.02 a owulacje mialam prawdopodobnie wczoraj, gdyz dzis mam sluz bialy. Dodam ze mialam ostatnio cykle 31dni. Kiedy najwczesniej moge zrobic test? Jak myslicie?

Gość ona199002
odpisze ktos?

Gość ona199002
dzis jest dopiero 6 dzien od stosunku..

Gość ona199002
no tak ale caly czas o tym mysle. Chcialabym wiedziec. Nie wiem czy jest prawdopodobienstwo ciazy? I ile po owulacji juz moze wyjsc test..

Nie chce bawić się w liczby,bo może wyjść,ale nie musi wcale. Jeśli aż tak bardzo się niepokoisz,zrób test z krwi.

"ona pisalam ci juz 6 dni po zaplodnieniu czyli jutro" :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D 🖐️

Gość jessi1
Dzis jest 7 dzien od stosunku. Nie od zaplodnienia;D Wiec kiedy najwczesniej moge w koncu zrobic ten test?

Gość sdawegh
Jeśli stosunek odbył się 6 dni przed owulacją, to na ciążę są nikłe szanse...plemniki żyją do ok 5 dni...

jakie szanse? może zaszłas, może zajdzies za miesiac, za rok, za 10 albo..nigdy...Takie szanse. nawet jak zdrowa, płodna para kocha się w dni płodne to ma 25 % szans na ciażę. Takie są szanse. generalnie statystycznie na podstawie danych, ktore napisałaś szanse na ciaże masz zerowe. Ty le dni to trochę za długo dla plemników...

­­­­­­­­­­­ Test sikaniec wiarygodny będzie nie wczesniej niz 12 marca

tak jak dziewczyny mówiły test powinnaś zrobić w dniu spodziewanej miesiączki. Na przyszłość może sprawdzaj sobie dni płodne mikroskopem owulacyjnym. Będziesz pewniejsza. Ja używam afrodyty