Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolkka

prezent na roczek dla chlopca-pomóżcie

Polecane posty

Gość jolkka

planuje kupic prezent na roczek, ale kompletnie nie mam pomyslu. Co Wam przychodzi do glowy?

Gość matka z uk....
chodzik - pchacz, konik na biegunach, samochod do siadnia i jezdzenia - takie prezenty dostal moj syn na roczek i bardzo sie mu podobaly.

Gość jolkka
matko z uk, fajne pomysly,ale zapomnialam napisac istotnej rzeczy- mam to wyslac paczką, moze jakas fajna, ale mniejsza gabarytowo rzecz przychodzi Wam dop głowy?

Gość zelowka
przekaz pocztowy?

Gość mamama27
pchacz najlepiej drewniany, fontanna z kulkami, piłeczkowa żyrafa fp

Gość z mniejszych rzeczy
Mój pierwszy laptopik - ma gdzieś 15 na 15cm (mnie więcej, bo jest w kształcie trapezu z zaokrąglonymi rogami ). Gotówka plus np. jakaś księga bajek, pierwsze klocki - takie niby gumowe - duży zestaw kosztuje ok. 100zł, Domek kształtów smoby cotoons - niby spory, ale lekki, Pchacz drewniany - w pudełku jest dość mały gabarytowo.

Klocki duże pluszane takie po których mógłby chodzić i przytulać się.

Gość z mniejszych rzeczy
a to pożyczone z innego topicu Może się przyda przy wysyłce? oto kurierzy: -AIN -www.pack4you.pl -www.serwis-paczkowy.pl -www.wysylajnajtaniej.pl - tyle, że trzeba opłacić z góry przesyłkę, wydrukować list i dopiero umawiać kuriera - ale sporo dziewczyn na pomocnych poleca - przyjeżdżają kurierzy dhlu, a opłata o połowę taniej niż w dhlu. Te firmy to po prostu brokerzy. a to jest porównywarka kurierówwww.kurierem.pl a tu link do dyskusji pomocnych http://forum.gazeta.pl/forum/w,615,109469462, ,Tani_kurier_moze_wam_sie_przyda.html?v=2 PROŚBA O POMOC www.pomocdlakubusia.bloog.pl Kuba ma 7 miesięcy i choruje na nowotwór-pomóżmy mu

Gość jolkka
dziękuję i za info o kurierach- na pewno sie przyda {kwiatek}