Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lay'sss

Słowa podczas sexu..

Polecane posty

Gość usia siusia
Miłość jest ślepa, niestety papuga twojej żony już nie:)

Gość lay'sss
"Najpierw miłość i sentyment, potem lament i ALIMENT..." powinnaś pisać wiersze;d

Gość usia siusia
A jak... Prawdę piszę

Gość lay'sss
powiem Ci tak, ta dziewczyna która mi to powiedziała była moją byłą... czujemy coś do siebie może to głupie, ale tak jest. Znam ją bardzo dobrze, inteligenta, wartościowa więc to co mówisz jest sprzeczne

Gość usia siusia
Tylko pozornie. W momencie, gdy zaczniesz płacić za tą zabawę, ułoży się to w dziwnie logiczną całość

Gość usia siusia
666 bróneciku

Gość usia siusia
Ponieważ faceci to w większości proste maszyny obsługiwane jedną wajchą napiszę wyraźnie: daruj sobie powrót do tej laski. Zawraca ci gitarę, bo nie może znaleźć nic lepszego i najprawdopodobniej chce się z tobą rozmnożyć (przy okazji bełkoczac o uczuciach- robimy to, gdy nam wygodnie). Pozdrawiam i bez odbioru Brunecik- życzę stosunkowo udanej nocki... z własną dłonią "Najlepsza baba to własna graba, najlepsza połowica to własna prawica"

Gość lay'sss
@up kogo masz na myśli?

Gość usia siusia pl
ale ty masz zrytą czaszkę masz kulawe teksty widać że jesteś zgnojała i tylko dla ciebie liczy kasa materialistka nie wypowiadaj sie na temat o którym nie masz pojęcia każdy sądzi podług siebie

Gość usia siusia pl
ja myślę że ta pani co się wypowiadała wcześniej to zwykła materialistka liczy się dla niej tylko kasa nie wszystkie takie jesteśmy dla mnie np są inne w życiu wartośći jak pieniądzę pieniądze to żecz nabyta uczuć sie nie kupi i zdrowia pewnie jakaś bezrobotna że sie o mało za kasą nie zesra

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Pytaj o takie rzeczy na kafeterii. Widzisz że sa tu mało inteligentne osoby jak np. usia siusia. czytac nie chce blee.

Dziewczyny a mówicie wulgarne słówka podczas stosunku? Typu pieprz mnie mocniej ? Pieprz swoja dziwke,Mój facet to lubi i naprawde się jara

Gość usia siusia prawdziwa
Jestem szczera do bólu, a nie jak te szlaufiary, co najpierw "kocham, kocham", a potem 1/3 pensji z tytułu bachoRA... Liczy się kasa, taki świat. I nie jestem sfrustrowana, jedynie SZCZERA

Ja też tak uważam pieniądze są ważne w życiu, ja np mam faceta co ma swoją firme i zawsze mu się przelewa, nie umiałabym teraz być z kimś kto nie ma pracy albo wiąze koniec z końcem

Co do "mało intelygętnych osób" to debilem jest ten, który myśli, że wyrwał laskę na bicepsy, a tym bardziej na 15 cm liliputa. Liczy się kasa, czy to się komus podoba czy nie!!!

Ja krzyczę po niemiecku!!! Bardzo wulgarne słowa!!!

Gość mariner
popieram opinie ze nie wraca sie do tej samej rzeki,bub inaczej odgezwane kluchy zawsze gorzej smakuja :) Napisales ze juz kilka razy do siebie wracacie.Rozszerz temat o "dlaczego zrywalisvcie" Mysle ze tworzycie typowy toksyczny zwiazek z niedoborem osobowosci lub konfliktem interesow aseks jest jedynym co was laczy. Moze niech tak pozostanie.Bzykajcie sie ile dusza zapragnie a niech kazde sobie szuka partnera dopasownego osobowosciami. A wracjac do tematu ona to skonstatowala z pewnym zalem ze dobrze wam w lozku a na codzien juz nie .Tak przypuszczcam.Moze jak juz wrocila odbyc szczera rozmowe i pogadac co was obije boli i wyjasnic to i owo.Odpuscic gdzie mozna a stac sztywno tam gdzie uwazacie ze warto.Zawsze mozna sie dogadac pod warunkiem ze sie chce !

Gość lay'sss
ja już sam nie wiem... Dajemy sobie czas, ale i tak wątpie w to aby coś jeszcze z tego było