Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekny chlopaaaak

Jak bardzo wam sie podoba ten chłopak? w skali od 1-10

Polecane posty

Gość piekny chlopaaaak
to może i mnie by dymnął? a ładna chociaż była?

Gość piekny chlopaaaak
a mi sie wtedy nie podobał jeszcze, miał glupi fryz, ale teraz wyglada ok

Gość piekny chlopaaaak
tak,a Ty? :)

Niestety nie, nie mam czasu. Bede nadrabiac w wakacje. Nie lubie televisy, ale akurat idiotki to jedna z moich ulubionych, kiedy sie zakocham tez jest fajne, wiec zabiore sie za to w swoim czasie. :classic_cool:

Gość piekny chlopaaaak
niestety na serialach nie da sie pogadac,bo nikt tego nie ogląda :( wszyscy tylko polskie seriale albo to co o 19 leci z tą czarnowłosą nudziarą

Gość piekny chlopaaaak
świetny serial,dzisiaj umarł Czema :(

Gość piekny chlopaaaak
o ja głupia, wygadałam fragment :P sorry! :( Renata jest prześwietna. Dlaczego nie widziałam jej wczesniej? Trudno jej nie lubic.

Czema to ten chlopczyk chory na białaczke? No, kurrwa ja nienawidze Perroni. :classic_cool: Ta co gra Renate w kiedy sie zakocham jest zajebista. Teraz od 20 marca bedzie leciec nowa telenowela, zamiast triumfu, to planuje oglądać, bo fajnie sie zapowiada. Ale tak jak napisałam, nie bardzo lubie televise, moim numerem 1 jest azteca. :P

Gość piekny chlopaaaak
teraz wyczytałam, że aktor Hieronimo ma 45 lat o lol :D :D jaki stary! a ona 34! a wyglada na te 25 co gra

Gość piekny chlopaaaak
o własnie Perroni. nie rozumiem czemu ją biorą na głowną bohaterke do tylu seriali, przecież jest mdła i w kazdym "gra" tak samo. i dlaczego renaty nie brali :( czema to taki gostek co podrywał Konstance. troche szkoda, bo miał fajne ciało. ale i tak najprzystojniejszy jest Gonzalo :D

Jeszcze Ci polecam z televisy "Kobiete ze stali", tez inny scenariusz niz zazwyczaj. Powinnas moc sciagnac odcinki po polsku gdzies, bo dwa razy lecialo na zone romantica. Nie wiem czy teraz nie leci nawet. :)

Gość ewfwef
W skali od 1 do 10, gdzie 1, to brzydki a 10, to super, ten zająłby 1 - brzydzą mnie faceci o proporcjach twarzy małego dziecka. Zarost mu nie pomoże. Zawsze będzie wyglądał jak pięciolatek. Ohyda jak na dorosłego mężczyznę. To jakiś niedorozwój.

Gość piekny chlopaaaak
Miał 25 lat i 300 dolarów w kieszeni, gdy przyjechał z Argentyny do Meksyku. Zanim skończyły się pieniądze, wysoki (183 cm wzrostu) przystojniak rozpoczął... karierę jako model na wybiegu. haha o matko, nie wyobrażam sobie hieronima na wybiegu :D w samych majtach zwłaszcza :D fakt,że przystojny, wyglada na gentlemana, a levy na pustaka,miesniaka i geja :O

I polecam Ci "Pasion Morena", niestety po polsku tylko na chomiku jest, wiec sporo by Cie kosztowalo, ale telenowela pierwsza klasa. Najlepsza w historii, aztecy. ;) Zreszta, mam troche odcinkow na komputerze, wiec jakbys zaczela ogladac to sie odezwij (carrie.bradshaw@tlen.pl) to bym Ci podeslala te, ktore mam :)

Gość piekny chlopaaaak
o czym ta kobieta ze stali? no chętnie bym obejrzała. Lubie wlasnie telenowele takie niestereotypowe, ale realne,bo jak ogladalam pare odcinkow triumfu to tam ta babcia z kokiem na głowe wszystkich zabijała...jakies s.f to było :O no i peroni taka sierota kompletna, nawet moje najbardziej ślamazarne kolezanki są lepsze od niej.

Gość piekny chlopaaaak
o wlasnie sobie przypomniałam luna salvaje i te inne stare telenowele...eh fajnie tak powspominac ale rano trzeba wstac :O :D tamten co mozna na wrzucie obejrzec to obejrze, tylko juz nie dzis bo bateria pada dobranoc i dzieki za miłą pogawedke :D przynajmniej jedna normalna osoba na forum :)

Gość piekny chlopaaaak
myslalam już, że w polskim TzG :D to by było coś :D ale na tej fotce wyszedł :O ma cipkowate usta :O

Gość kończącaSIĘstudentka
ładny 9/10