Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doktor Drejfus

o tempora ...

Polecane posty

xxemka jestem tu od sierpnia zeszłego roku po 2 letniej abstynencji :classic_cool: ale ja mam silną wole :D:D:D

SS wiele kobiet nawet nie wie ze ma takie preferencje dopóki wy faceci nie otworzycie kobiecie na to oczy ;) wiec i u meżczyzn bywają blokady nie do pokonania :D:D pisałam tu w sobotę na jednym temacje jak sie rodzi pruderia. Czesto z przekonan jakie tworza i powielają sami męzczyzni ;)

troche jak alkoholizm;D o co tez sie podejzewalam po sobocie;)... doktorze, zglosze sie na ogledziny jesli stan sie bedzie pogarszal;p

Gość Doktor Drejfus
zrób to, zanim będzie za późno! najlepiej teraz :classic_cool:

XXXemka jakby wszyscy alkoholicy przechodzili kaca jak ja :O to POLMOS juz dawno by zbankrutował :D:D:D

jak ja wczoraj pol dnia przelezalam, tak jest za kazdym razem i za kazdym mowie ze nigdy wiecej az nadejdzie kolejna sobota;D nie wiem czy bardziej te czernienie czy soboty zagrazaja;D

Gość Doktor Drejfus
a ja nie miewam kaca za bardzo, co mnie cieszy :D ale z wiekiem co raz mnie wypić mogę :(

Temat rzeka...Utarło się, że to kobiety są częściej pruderyjne. Mogę śmiało powiedzieć, że to nieprawda. Mężczyźni często na pozór otwarci okazują się jedynie erotomanami-gawędziarzami. Kiedy przychodzi do czynów brak im odwagi, czy inwencji. Chociaż to co wiem o swojej seksualności dziś, zawdzięczam mężczyzną. Może jednemu, "prekursorowi" który pokazał mi jak może wyglądać nieskrępowany, ostry seks. Ta wiedza jest fajna, ale i trudna, bo dziś nie zadowolę się byle czym, a znaleźć kogoś na miarę swoich potrzeb nie jest mi łatwo.

Gość Doktor Drejfus
mniej w sensie, mnie nie pijam :O

ja myslalam, ze kaca mozna wytrenowac ale najwidoczniej nie;) jak nie mam po piciu kaca to znaczy ze jeszcze jestem napita i dopadnie mnie na zywca:/

dark u mnie seks nie ma wiele wspolnego z technika raczej z tym jak partner wpływa na moją psyche ;) Niestety ale jego inteligencja jest dla mnie najwiekszym punktem erogennym :P

Gość Doktor Drejfus
ja miewałem jak paliłem fajki, ale po fajkach właśnie, nie po piciu :) niech mnie ktoś piechdolnie, żebym się obudził i za robotę zabrau :O

ależ ja nie o technice fał:) kac to jest temat bardziej kontrowersyjny niż seks, dlatego ja postanawiam milczeć:D

doktore ja ma dzis seksualne podejscie do pracy :classic_cool: i chyba nic to juz nie zmieni:O

ja nie pisze o kacu bo od samego patrzenia na nalepkę robi mi sie niedobrze :O słowo "zwłoka" jest tu w tym momencie jak najbardziej na miejscu :P

Gość Doktor Drejfus
jutro powiem, że nie zrobiłem, bo wczoraj był poniedziałek na pewno mnie zrozumieją :classic_cool:

a nie macie doktorze jakichś związków zawodowych które murem za Tobą staną w tej niesłusznej sprawie?

ja zwale na upierdliwego klienta doktora_drejfusa, ktory zadawał za duzo pytan mailowo :classic_cool: ijeszcze jednego typka :P

Gość Doktor Drejfus
że niby ja zadaję pytania?!

Gość Doktor Drejfus
jasne, jeszcze ktoś się dorzuci? :D

dark nie wiem mówie mu dzisiaj "czesc tygrysku" a tu leci pytanie "czy dlatego zem w paski?" 😭 cały dzien tak z nim mam :O

Gość Doktor Drejfus
nie gadam z Wami, bando złych kobiet :classic_cool:

i ta jego obojetnosc działa zniewalajaco :classic_cool: