Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 88888888pppppppppppp

całowała się z facetem przyjaciółki po pijaku

Polecane posty

Gość 88888888pppppppppppp

Witam wszystkich! Całowałam się z facetem mojej przyjaciółki :( będąc na imprezie razem z nim (ona miała do nas dojechać) oprócz niego było jeszcze 5 osób . Bylo dużo alkoholu i w pewnym momencie urwał mi sie fil. Na drugi dzień zaczynałam mieć przebłyski , że tak się stało. Ale uważałam że nie jest to nic znaczące dla mnie i nie chciałam psuc ich związku a w szczególności stracić jej :( a że impreza u nich trwała 4 dni to kolejne dwa spędziłam z nim i jego kolegami którzy przyjechali za granicy i pokazywałam im miasto. Ale że musiałam się wygadać jej siostrze nie mogłsm tego dusić w sobie , ona powiedziała jej to wczoraj .i niestety nie mam już przyjaciólki ( osoba na której mi naprawdę zależało ) powiedziała że jeszcze na nikim się tak nie zawiodła jak na mnie i nie chce mnie znać , oczywiście jej siostra to wszystko podkręca bo nie nawidzi facetów. Nie piszcie że jestem zła czy coś takiego , żałuje że to się stoło. Ale gdybym była trzeźwa to nigdy bym czegoś takiego nie zrobilabym .

Gość simian raticus
TRZEBA CIĘ OSTRO TERAZ ZERŻNĄĆ ZA KARĘ!

Gość CiasnyWiesiek
daj malolatom wodki to im odpierala