Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jania33

mój facet po seksie lubi się przytulać :(

Polecane posty

Gość Jania33

to takie niemęskie zachowanie co mam z tym zrobić? blee

Gość idcfvgbn
kolejne gimgowno na wagarach

Gość Jania33
jem kupe

Gość A ja myslalem, ze to kobieta
lubi czulosci po seksie i zawsze narzeka, ze facet zasypia i sie odwraca... no coz, moze nie mamy tutaj do czynienia z kobieta.

Gość mariner
Glupoty debilne wypisujesz autorko! "niemeskie zachowanie " :) Powinnas sie cieszyc ze masz takiego faceta.Oznacza to ze traktuje cie powaznie i jestes czyms wiecej niz workiem na sperme:) Facet po stosunku ma uklad krazenia wypelniony koktailem hormonalnym wsrod ktorych sa endorfiny zwane hormonami szczescia .Jesli jest ich duzo to facet ma wlasnie takie odruchy,ze lubi sie przytulic i uszczesliwilby caly swiat. Powinnas to zrozumiec wlasnie tak ze sa to jak najbardziej cechy 100% samca a nie bzdzic o tym ze sa to niemeskie zachowania' Pytam sie a co? chcialabys aby cie walil w twarz piescia ,darl wlosy i syczal w ucho -ty suko? A moze ty wlasnie tego oczekujesz? mysle ze poszukaj sobie innego faceta o sklonnosciach sadystycznych :).Bedziesz szczesliwa :)

Gość to nie takie dziwne...
Ja miałam takiego faceta, który też lubił i nijak nie trafiało do niego, że ja muszę do toalety..... przytulanie jest fajne, ale nic na siłę:)

Kurde baby wy to jesteście jednak z innego świata:D Jedne narzekają że po sexie zasypia obracając się do was dupą a jak się przytula to też źle :D Trudne kobieciny z was i ciężko dogodzić

mój facet po seksie lubi się przytulać :(" a co ma ci w pysk z otwartej dać ?

Gość 5445dads
"Ja miałam takiego faceta, który też lubił i nijak nie trafiało do niego, że ja muszę do toalety..... przytulanie jest fajne, ale nic na siłę" no to idźż do tego kibla do cholery, co za problem masz??????

mój facet po seksie lubi się przytulać :( to takie niemęskie zachowanie co mam z tym zrobić? cieszyć się

Gość to nie takie dziwne...
Oj, bywało tak, że zaczynaliśmy się siłować, on koniecznie mnie chciał trzymać, a ja mu tłumaczyłam, że tylko na chwilę i że zaraz wrócę.... niestety nie tylko tym się objawiała jego zaborczość i pewnie dlatego jest już byłym.

to bardzo źle :o zamiast przytulać powinien napieprzać cię kablem od prodiża!!! :D a może nie macie prodiża? w tym może tkwić problem :classic_cool:

Gość lord stront+
Ja oczywiście odwracam się do ściany i zasypiam, ale częściej rzucam jakąś wulgarną odzywką i wychodzę trzaskając drzwiami. Mam nadzieję, że to są zachowania, dostatecznie męskie :classic_cool:

Gość gość
Ja czasem myślę że mam męską kobiete ja jako mężczyzna Lubie dotyk partnerki jej delikatną skórę zapach z kolei ona leży jak kłoda i chce spać hormon szczęścia szybko schodzi ze mnie :( czasami czuje się jak męska k***ar poważnie :( zalicz i zostaw chyba tak myśli

Gość gość
jak facet przytula kobietę to faktycznie nie męski eh gdzie ci mężczyźni prawdziwi tacy a nie jakieś takie ciepłe kluchy

Gość pleca czy walizka
przytulanie i ******ie to tylko na marsie

Gość gość
ja pierdzielę, czy wy na każdą prowokację tak zawsze się rozpisujecie?? kogo to obchodzi co myślicie na dany temat i jakie macie zdanie. tematy gimnazjalne a mędrców pojawia się pełno. żenada.