Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MrodzaKRew

Hehe, kobiety są żałosne :D zrobiłem niezłą prowokacje

Polecane posty

Gość MrodzaKRew

Otóż miałem wczoraj spotkanie klasowe, z ludzmi z pierwszych moich studiów... ahh kiedy to było :) , z 6 lat temu... byłem wtedy dosyć lubiany, miałem sporo koleżanek, ale żadna nie była mną zainteresowana na coś więcej.. generalnie byłem przeciętnym facetem no i wczoraj postanowiłem zrobić małą prowokacje, otóż spotkaliśmy się w pewnym barze, przyszło dokładnie 17 osób, w tym aż 11 dziewcząt... postanowiłem się konkretnie odjebać wiedząc, że z mojej strony będzie to ostatnie spotkanie z tymi oto ludzmi :) a mianowicie: generalnie zacznę od tego, że się troche fizycznie zmieniłem.. mam lepszą fryzurę (wtedy ścinałem się maszynką na 3mm.. teraz chodzę do fryzjera i mnie babeczka robi na lovelasa ;p) i dopakowałem nieco.. ale do tego wypożyczyłem specjalnie na tą okazję BMW x6: http://www.v10.pl/archiwum/serwis_informacyjny/aktualnosci/bmw/x6/bmw_x6_01.jpg - oto fotka o jakie auto chodzi, zawsze chciałem takim cackiem pojeździć a teraz w końcu była do tego okazja :D pożyczyłem od kolegi, który jest troche dziany (tzn. rodziców ma dzianych), zajebistą koszulę od armaniego, która jest warta z 500zł... i porfum od DG, za który wycelował 299zł odpierdoliłem się na bóstwo... no i podjechalem tym kozackim autkiem pod bat, specjalnie wczesniej przyjechałem i siedziałem w nim aby mnie wszyscy widzieli.. że niby czekam na nich a nie chciało mi się samemu w środku siedziec :D oczywiscie pusciłem też bajkę, że ukończyłem moje następne studia (w realu, raptem licencjat zrobiłem) i pracuję jako kierownik w jednym z laboratorii biochemicznych :) oczywiście wziąłem na to spotkanie sporo mamony, trochę od brata pożyczyłem, trochę od rodziców no i tam miałem swoje zaskurniaki, generalnie około 400zł miałem w portfelu.. stawiałem ludziom drinki, kupowałem co chwila im alkohol, ja sam nie piłem bo byłem autem.. no zrobiłem z siebie kozaka-bogacza.. PANNY DOSŁOWNIE SZCZAŁY NA MÓJ WIDOK!!! co chwila mnie wyciągały do tańca, podlizywały się, jedna to nawet mi gałe chciała zrobic.. tzn. nie powiedziała tego wprost, ale zasuferowała :) , no i z tych 11 dziewcząt, aż 5 wzieło mój numer- prosząc same hahahah po wszystkim odwiozłem pare suk pod chate.. kazda była mną tak zajarana że masakra jest już godzina 12:00 a ja już dostałem 4 sms-y od tych dziewczyn, jakie mam plany na dziś :D jestescie kurwa żałosne... a jestem przekonany, ze jakbym przyszedł naturalny.. czyli, bez auta, bez odjebanych ciuchów i z 50zł w kieszeni to żadna laska by się mną nie zainteresowała :O

Gość idcfvgbn
to juz bylo 💤

Gość Kris17
Rzeczywiśćie ładny bajer :D a wiadomo jakie kobiety są gdy zaobaczą potencjalną maszynke do pieniędzy i wygodnego rzycia .. :D

Gość njunnujn
"rzycia" oraaany, jakis Ty mądry Kris... to chociaż miej ten gróby plik pieniendzy hahahaha

Gość hahahhihihheheheheh
miałeś gruby portfel-400 zł tyle to ja nosze na codzień myslałam że 200 zł banknoty ci wypadały z 10 000 rulonu a tu bida z nendzą

Gość i ta chwila uniesien i lapania
babek bezwartosciowych kosztuje ile??No pochwal sie wypozyczenie BMWJU ile ??;) chwila choc przyjemna nic nie dala poza pustoszeniem Twojego portfela:D Warto placic za glupote:D

Gość zna tm wo
ano takie są panny, jak widzą przystojniaczka który sra forsą to by z miejsca wystawiły mu tyłek aby je rżnął i przygarnął do siebie

Gość MrodzaKRew
// babek bezwartosciowych kosztuje ile??No pochwal sie wypozyczenie BMWJU ile ?? chwila choc przyjemna nic nie dala poza pustoszeniem Twojego portfela Warto placic za glupote // może faktycznie to nie były najlepiej zainwestowane pieniądze w moim życiu, ale ta duma i rozkosz tą chwilą była cudowna.. to jak one szczały na mój widok- nigdy wcześniej nie doświadczyłem czegoś takiego, a wydaje mi się, że każdy przeciętny facet marzy o czymś takim wypożyczenie bety kosztowało mnie 250zł + musiałem dać w zastaw depozyt mieszkania, ale oczywiście odzyskałem to po oddaniu bety na alkohol dla dupeczek wydałem około 200zł.. a więc cała impreza kosztowała mnie bagatela 450zł :D sporo.. ale widok szczających pań na swój widok, był naprawdę bezcenny i wierz mi.. przynajmniej 3 panny był tak podjarane, że BEZ PROBLEMU mógłbym je wyruchać w tym aucie a teraz bawie się smsami z tymi laskami :D każdej odpisuję coś w stylu "że dzisiaj nie mam czasu, ponieważ mam spotkanie biznesowe bla bla i rozne takie bajery dodaje:D" ahhaa teraz zacznie sie ubaw jak bede je spławiał :D a wierzcie mi.. laski z wyglądu mega kozackie

Gość 66asika45
slonce to prada stara jak swiat masz akse masz kobiety jaki chcesz

Nie ma to jak przez parę miesięcy oszczędzać żeby przez jeden wieczór zaszpanować dawnym znajomym:) Powiem Ci że nic z tego nie masz. Pewnie przepuściłeś kupę kasy, a i tak z żadną się nie będziesz spotykać. Trzeba było przynajmniej w ten jeden wieczór korzystać.

Gość MrodzaKRew
zresztą planuję zrobić jeszcze krok do przodu i spotkać się z paroma.. jednorazowo np do hotelu :) znowu pożyczę hajs, albo wydam 1/4 swojej pensji na to aby postawić dobry hotel, i je zerżnąc.. bede ruchał, bo one beda myslały, że jestem ustawionym bogaczem z dobrą pracą... później je oczywiscie rzuce, aby się nie domyslily ze je sciemniam- a one beda cierpieć, że taki zajebisty facet je zostawił:) życie jest piekne jestli potrafi się dobrze kombinować...

:D teraz Ty sie bawisz a jak prawda wyjdzie na jaw Toba zabawi sie cale miasto,znajomi nieznajomi,przyszli znajomi:)

Gość s-o-b-i-e
Bo 5 była kurwami to myslisz ze wszystkie takie są? Ja pierdole człowieku co Ty w ogóle piszesz?! hahaha to jest śmieszne, a za razem głupie

Gość karaoke-oke-oke
Bardzo mi sie twój pomysł podoba. Miłej zabawy:))

Gość robi to z toba dla świętego
5 na 11 wzięło od ciebie numer? To dośc słabo kolego...

zresztą planuję zrobić jeszcze krok do przodu i spotkać się z paroma.. jednorazowo np do hotelu znowu pożyczę hajs, albo wydam 1/4 swojej pensji na to aby postawić dobry hotel, i je zerżnąc.. bede ruchał, bo one beda myslały, że jestem ustawionym bogaczem z dobrą pracą... później je oczywiscie rzuce, aby się nie domyslily ze je sciemniam- a one beda cierpieć, że taki zaj**isty facet je zostawił życie jest piekne jestli potrafi się dobrze kombinować... zadluzysz sie i potem pozostanie bilet na WPK;)i chleb ze smalcem do konca roku o kobietach tylko pomarzyc w myslach ;)

A niech się rozniesie jak kłamałeś to dopiero będzie zabawa.

Gość MrodzaKRew
// Nie lepiej by było wydać na dobrą prostytutkę? // haha stary, nie wiesz co mówisz.. właśnie rozkminiłem plan swojego działania, popatrzcie: 3 z tych dupeczek jestem przekonany,że się ze mną ustawia na noc w hotelu... oczywiście bety już nie będe wynajmował bo by mnie to za dużo kosztowało, ale: 300zł noc w dobrym hotelu + kupienie jakiegoś alkoholu i.. wydanie na taxówkę :D podjadę taxówką po panne... ściemniają (a zarazem pokazując dobre serce... że pożyczyłem auto bratu bo musiał jechać w delegacje, a jego autko ostatnio coś szwankuję i mnie poprosił o pożyczenie), czyli generalnie wydam około 400zł ... i mam w tej cenie: całą noc dobrego ruchania z zajebistą panną... to się zajebiscie opłaca, bo jakbym chciał zamówić ekskluzywną dziwkę (bo te panny są naprawde zajebiste.. więc jesli mam równac do dziwki to musiała by byc ekskluzywna), musiał bym wydać około 1500zł, bo tyle dziwki biorą za całą noc.. oczywiscie te konkretne dziwki a wiec tu wydam 400zł.. a takto bym musiał 1500.. i co kurwa, nie opłaca się :D:D ?? ale mam piękny plan.. biore się za bajerowanie jednej z nich.. planuje zacząć tour w ten weekend :)

Gość nawet jak sie rozniesie
ze blefował, to nic sie nie stanie. a wogole sie nie rozniesie, bo zadna z tych głupich lal nie dopusci do tego zeby to wyszlo na jaw, bo co ludzie powiedza. tak czy siak autor jest gora.

Gość znów pryszczaty onanista
wymyśla te swoje historyjki...

Gość hahahaha popłakałem się ze
śmiechu . "njunnujn "rzycia" oraaany, jakis Ty mądry Kris... to chociaż miej ten gróby plik pieniendzy hahahaha" Pisze się "gruby", a nie "gróby" :D Kolejny analfabeta. Zresztą pełno was tutaj w tym temacie, nieuki.

Gorzej jak wyrwana panna okarze sie klapa w lozku:Dwydasz nie dosc ze na sex to jeszcze bedzie do bani:D

Gość MrodzaKRew
/// 5 na 11 wzięło od ciebie numer? To dośc słabo kolego... // hahaha już zaczyna się gadka :D stary od ciebie pewnie nigdy w zyciu zadna laska sama numeru nie wzieła.. a dlatego 5 z 11 wzieło BO TYLKO TYMI PANNAMI BYŁEM ZAINTERESOWANY I TYLKO Z NIMI GADAŁEM.. trudno aby jakis pasztet którego olewałem cały wieczór podbił po numer.. skoro widział, ze się zajebiscie zabawiam całą noc z innymi zajebistymi pannami, nie badzcie smieszni...

Gość stopietnaście
ciekawa ściema

Gość ten temat to niezła
prowokacja i żałosne są te, które się na nią nabrały :D

Gość Schoulda Woon
Chyba sie kolego za duzo filmików na youtube naogladales bo to co opisujesz to historyjki ustawkowe z youtuba..... Zes sie ku rwa popisal, ze az boki zrywac

Gość to samo chciałam napisać,
koleś pewnie obejrzał filmik z jutuba i teraz marzy :D

prowokacja i żałosne są te, które się na nią nabrały Humoru troszke trzeba miec :)Facet sie podniecil niech ulzy sobie:)

Ale sobie przekalkulowałeś. To teraz tylko życzyć żebyś całą noc dał radę bo się pieniądze zmarnują.