Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MrodzaKRew

Hehe, kobiety są żałosne :D zrobiłem niezłą prowokacje

Polecane posty

Gość MrodzaKRew
a co to znaczy, że będzie kiepska w łóżku? ja nie jestem takim plytkim debilem jak kobiety, że oceniają facetów po tym 'jaki jest w łóżku' dla mnie będzie wartością samą w sobie to, że mam panne w łóżku i moge ją ruchać, po drugie dla mnie sex to praktycznie z każdą panną, która jest zaangażowana wygląda bardzo podobnie.. przy każdej dojde, nie mam z tym problemu ;] a jeszcze patrzać na te piekne buzie i sexowne ciało.. to będzie rozkosz i najlepszy mój numer w 2012 roku, czuje to :D:D:D poszedł pierwszy sms do jednej z tych panienek , a dokladnie napisalem cos takiego :D "słuchaj sylwia, a co porabiasz w weekend? bo mnie niestety czeka jakaś nudna kolacja z przedstawicielami różnych firm farmaceturnych i najchętniej bym się urwał koło 21 i spędził miło czas z jakas miłą osóbką a szczerze mowiac, mysle o Tobie w kontekscie tej milej osóbki :)" już leci bajera... czekamy na odpowiedz: )

Gość 66asika45
SPOKO POMYSL KOLES ZAJEBISTY UPODLIC SZMATY...WYRUCHAJ , PZRESTESTUJ JOGE I POTEM NIE ODBIERAJ TEL. ZOBACZYSZ JAK BEDA DZWONIC PISAC, HAHAHAH dziwki i tyle kasa to dla nich wszystko.. nawet anala ci da jak ladni poprosisz... wydymaj suki , niech zosrana upodlone jak bure sukki..

Gość .,m,.m
kobiety ktore leca na cos takiego to reprezentatki najglebszego dna...pustaczki z ktorymi nie ma o czym pogadac (pewnie zaraz wyjedziesz z tekstem ze sa super wyksztalcone-od razu mowie ze ani wyksztalcenie ani ich status nie ma nic wspolnego z inteligencja., i madroscia zyciowa) \ tak iwec ida tym tropem pokazujesz na jakie panny lecisz a coz atym idzie kim sam jestes....):) wiec w zasadzie ejstes dokladnie na takim samym poziomie co one. temat uwazam za zamkniety

Gość proekozielona
jestes strasznie pusty ale to strasznie..... plujesz na te niby lalunie a sam jestes gorszy ;) totalny burak z Ciebie z miałkim umysłem, widać ze masz meeeegaaa kompleksy. Współczuje. I 400 zł, pls co to za szpan??? W podmiejskiej tawernie byliście?

Gość moim zdaniem temat to tylko
mokre marzenia autora..

Gość mariner
Mysle ze zalosne jest to ze po szczeniacku piszesz to co myslisz a de facto wystawiasz sobie swiadectwo niedojrzalego faceta,ktory nie rozumie mechanozmow rzadzacych swiatem a szczegolnie relacji damsko meskich. To naturalne ze facet szyka kobiety-dziwki i naturalne ze kobieta szuka silnego faceta ktiry ma majateklub wladze jest Herkulesem lub jest czlowiekiem sukcesu bo on gwarantuje silne geny . Wszelkie tzw podchody to nic innego tylko magnes zblizajacy obie plci aby wymienili geny czyli stworzyli nowe zycie w postaci potomka.Tak natura dba aby cykl zycia nie zostal przerwany a nowe potomstwo bylo lepsze niz rodzice pod wzgledem genetycznym bo to gwarantuje lepsze przystosowanie do srodowiska a wiec przezycie.Taki to jest mniej wiecej sens tych jak to okresliles "zalosnych" zachowan. I powiniees sie cieszyc z tego ze te dziewczyny zareagowaly smsami bo oznacza to ze przyciagnales je.\mysle ze nawet gdy odkryja ze pozowales bedziesz atrakcyjny bo udowodniles ze "potrafisz " czyli masz silne geny i wart jestes zblizenia czyli dopuszczenia cie do ich pochwy :)

Gość KOLEŚ NAPISAŁ IMIĘ LASKI
Małą literą, a potem napisał "farmaceuturnych". Buahahahahaha:D Nie ma co. mieć kasę, ale zero szkoły i tępe idiotki można ruchać:D

Gość i ta chwila uniesien i lapania
Ja nie zycze zle acz mysle,ze jest mocny w palcach na klawiszach,pomyslowy jak Dobromir(ale on mial pomysl praktyczny)a komornik za kilka chwil zajmie polowe dobytku:D

Gość MrodzaKRew
// KOLEŚ NAPISAŁ IMIĘ LASKI Małą literą, a potem napisał "farmaceuturnych". Buahahahahaha Nie ma co. mieć kasę, ale zero szkoły i tępe idiotki można ruchać // co za idiotka.. przeciez to logiczne ze w smsie napisałem z dużej litery i poprawnie słowo farma... , no ale to trzeba być głąbem aby pomyśleć, że tak samo jak tutaj wam napisałem, ehh ps. wlasnie dostałem odopwiedz od tej laski :) no jest pieknie tyle powiem.. napisała mi "hehe no to faktycznie, takie kolacje musza byc naprawde nudne :P ja niby miałam plany ale moge je przelozyc, co konkretnie proponujesz misku : > ? "

Gość niezle to wymysliles
ale fakt widze jak laski leca na kase.

Gość KOLEŚ NAPISAŁ IMIĘ LASKI
"co za idiotka.. przeciez to logiczne ze w smsie napisałem z dużej litery i poprawnie słowo farma... , no ale to trzeba być głąbem aby pomyśleć, że tak samo jak tutaj wam napisałem, ehhę Głąbem to Ty jesteś, nieuku, bo nawet teraz robisz błędy:D I ja jestem facetem:) Powodzenia z zabawą! Może kiedyś będziesz mógł zaimponować czymś MĄDREJ kobiecie:)

Gość MrodzaKRew
poszła odpowiedź z mojej strony "jeżeli masz ochote isc gdzies potanczyc, to ja odpadam... myslalem raczej o jakims spokojnym wieczorze, przy butelce winka, zeby posiedziec, porozmawiac i poprzytulac :)" teraz jej odpowiedź bedzie decydująca czy porucham w ten weekend czy nie :D

Gość MrodzaKRew
buahahaha odpisała mi "Misku czy ty mi proponujesz wspolna noc? : P "

Gość taki jeden facet27
pytanie tylko po co ? nic nowego nie odkryłeś wypłaciłeś się wiesz ,że one nie lecą na Ciebie tylko na tą otoczkę i ???? co z tego masz? Chorą satysfakcję ? szukaj lepiej swojego szczęścia .

- laboratorii - zaskurniaki Zrobiłeś licencjat? Serio? Rodzice zapłacili, komu trzeba, żebyś podstawówkę skończył?

Gość MrodzaKRew
nie bede się pierdolił.. w końcu to moje 5 minut i nie zamierzam marnować tego na jakiś głupi flirt .. odpisałem tak trochę z grubej rury :) (normalnie bym tak nie napisał, ale wiadomo.. tutaj jest inna sytuacja i chce to wykorzystac) "Nazwij to jak chcesz, myslalem, ze mamy już swoje lata i chcemy brać od życia to na co mamy ochote.. zastanów się i daj mi znać do wieczora, podobasz mi się"

Gość mariner
Madra kobieta tez dziala tak jak ja Biologia skonstruowala czyli podswiadomie szuka faceta co ma pozycje,kase, wiedze , lub przynajmniej poprawnie pisze i formuluje zdania bo to gwarantuje ze zadba o potomstwo i o nia w czasie ciazy MYlosc czyli uczucie ma ten zwiazek cementowac .Tak to Natura sobie ulozyla a my jej bezwolni wykonawcy jestesmy posluszni w kilku miliardach parzypadkow :) Bylismy ,jestesmy i bedziemy. Jakies szczegolnej prawdy nie odkryles.Natomist zademntrowales swoja niedojrzalosc :) i mysle ze masz tak na codzien klopoty z nawiazaniem kontaktow z dziewczynami wlasnie z tego powodu ze wyczuwaja u ciebie ze jestes wciaz smarkaczem czyli masz slabe geny :)

Gość A ja chętnie poczytam jak to
się zakończy:D mam nadzieję, że autor zrozumie, że sobie porucha, potem będzie miał BARDZO niską opinię u WIELU ludzi. bo to się NA PEWNO rozejdzie.

Gość wiesz co ma ?
same na hoooja mu wejda puste pasozyty same beda pchaly sie

Gość dffsdsfgfdgfd
Ja nie rozumiem zbytnio o co chodzi,pomijajac juz fakt ze smierdzi to prowokacja na kilometr. Jaka zemsta? Za co? Przeciez pisal autor na poczatku ze byl raczej lubiany i nikt mu krzywdy nie robil, po prostu byl nieciekawy (i dalej jest). W zwiazku z tym, co zrozumiale, dziewczyny nie byly nim zainteresowane jako facetem. Masz pretensje do dziewczyn ze nie chcialy frajera ktory nawet studiow porzadnie nie potrafil skonczyc? :D Jestes zenujacym, sfrustrowanym szczeniakiem ktory ma bujna wyobraznie. Nie czujesz sie zalosnie majac swiadomosc ze to wszystko to tylko wytwor twojej wyobrazni a tak naprawde nic soba nie reprezentujesz? Mi by bylo wstyd.

Gość Dziewczyna a a a a co
Fajnie to wymyśliłeś he he. Ale szczerze to muszą być jakieś idiotki ja bym się na to nie nabrała

Gość Pracownica salonu
A ja chętnie poczytam jak to się zakończy Ja mysle,ze juz po wszystkiemu to bedzie musial zmienic adres zamieszkania -najlepiej na drugi koniec Polski :D

Gość MrodzaKRew
NO PANIE I PANOWIE!!! OFICJALNIE OGŁASZAM, PIERWSZĄ KOBITKE PORUCHAM W TEN WEEKEND ;D oto co mi odpisała "No widze, ze nie owijasz w bawełne, w sumie podoba mi się to i również Ty mi się podobasz... a więc? jak to ma wyglądać? o której i gdzie się ustawiamy?"

Gość Pracownica salonu
Ustawke szykuje:Dzebys tylko nie napotkal jej kolezkow:D

Gość njunnujn
12:42 [zgłoś do usunięcia] hahahaha popłakałem się ze śmiechu . "njunnujn "rzycia" oraaany, jakis Ty mądry Kris... to chociaż miej ten gróby plik pieniendzy hahahaha" Pisze się "gruby", a nie "gróby" Kolejny analfabeta. Zresztą pełno was tutaj w tym temacie, nieuki.' -------------------------------- tak sie popłakałeś, rze rzartu z pisowni Krisa nie zauwarzyłeś? a widzisz, jakoś tak kiepsko óczony jesteś, rze "pieniendzy" jako błond ci umknęło. Ale sie musisz sztywno uśmiechać, popuść w kroku, bo będzie nieszczęście. hahahaha

Gość im dalej w las tym bardziej
śmierdzi prowo :classic_cool:

Gość A ja chętnie poczytam jak to
"tak sie popłakałeś, rze rzartu z pisowni Krisa nie zauwarzyłeś? a widzisz, jakoś tak kiepsko óczony jesteś, rze "pieniendzy" jako błond ci umknęło. Ale sie musisz sztywno uśmiechać, popuść w kroku, bo będzie nieszczęście. hahahaha" Z Ciebie też mamy tutaj polew niezły, dzieciaku:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość MrodzaKRew
nie bój żaby adresu swojego żadnej z nich nie podam... a miasto jest duże :) (jestem z krakowa) po drugie, co mi może zrobic jedna z drugą lochą.. beda raczej wkurwione, że je porzuce po jakims czasie, jak się nimi zabawie i porucham no to juz oficjalnie jestem umówiony z sylwią :) napisałem jej, że podjadę po nią (niby tą bmw... dopiero dzień przed, jej napisze, ze pozyczyłem auto bratu, wiec bede taxówką) o 21 i pojedziemy sobie w jakies fajne miejsce, o to się już nie martw, znajde cos"

Gość Tetsuo S.
Kurde facet 30 lat a próbuje się odegrać czy **uj wie co zrobić tylko po to żeby zaruchać w hotelu... One prawdopodobnie są płytkie (te które się nabrały na tą gierke), ale ty chyba także nielepszy jesteś. Czy wydanie tych 1500zł (w sumie kasa nie jakaś ogromna ale coś z niej się da skręcić) nie byłoby fajniejsze na kilka (2-4 randki, spotkania) z jakaś obiecującą kobitką która Ci się podoba i mogłoby to rokować prawdziwym czymś? PS nie wiadomo czy tutaj coś poza prowokacjami już jest...

ta, a jak się wyda to wyjdziesz na żałosnego, śmiesznego człowieczka, jeszcze gorszego niż te zaślinione panienki. Gratuluję pomysłu.