MarlenkaxD 0 Napisano Luty 27, 2012 ej dziewczyny ostatnim czasem, boli mnie jakos tak dziwnie brzuch. ale to nie taki bol ze nie moge wytrzymac, tylko takie mam dziwne uczucie. a co gorsza pojawily mi sie takie biale uplawy. dzisiaj wylecialo mi takie jakby mleko, i ma dziwny zapach, miala ktoras tak?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarlenkaxD 0 Napisano Luty 27, 2012 odpowiedzcie prosze! planuje isc do gin. ale tak sie strasznie boje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarlenkaxD 0 Napisano Luty 27, 2012 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość listekias Napisano Luty 27, 2012 Jakas infekcja jak nic. Idx do ginekologa. Czego sie boisz? Chyba nie gina? Chcesz miec dzieci w przyszlosci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agula8 Napisano Luty 28, 2012 białe upławy "serowate", ból, pieczenie, swędzenie, opuchniete wargi sromowe to objawy grzybicy pochwy-może u Ciebie się zaczyna. na pierwsza pomoc dobry jest clotrimazol do smarowanie i lactovaginal dopochwowo na noc. Ale diagnoza przez forum nie zawsze musi byc trafiona więc lepiej umów sie do lekarza.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 846758937658934 Napisano Luty 28, 2012 Grzybica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach