Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agatkaaaaaaaaa

Awaria Asus, zna się ktoś na komputerach ?

Polecane posty

Gość Agatkaaaaaaaaa

Witam, mam pytanie, mam problem z laptopem.Włącza się normalnie, wygląda wszystko ok, ale w pewnym momecie nie ładuję się do końca.Jest pulpit, ale pusty, jak bateria jest wyłączona, jest ciemny całokowcie, jakby ekran wygaszony, komputer chodzi, bateria ładuje.Asus sugeruje przywrócenie systemu operacyjnego i po nieudanej próbie oddać do serwisu.Nie bardzo wiem, jak to się robi bo nie znam się na tym, są jakieś wzkazówki?

Gość heniek777
padł dysk, bad sectory albo MBR

Gość Agatkaaaaaaaaa
co mi zasugerujesz?

Gość heniek777
żeby pobawił sie nim ktoś kto się na tym zna, może uratuje sprzęt. jak nie uratuje, będziesz musiała kupić nowy dysk

Gość kos11
nic nie musiał padnąć , spróbuj reinstal systemu i może pomoże miałe takie objawy ale na PC dawniej

Gość Agatkaaaaaaaaa
ludzie, ja jestem kobieta, ja sie nie znam na komputerach! laptop jest na gwarancji, nie mam nikogo, kto by się orientował w tym temacie, może nie będe już grzebać tylko odeśle do Asus ?

Gość kos11
Proste jak gwarancja to co sie zamartwiasz wysyłaj zrobią i gotowe :D

Gość Agatkaaaaaaaaa
Nie wiem, czy to podlega gwarancji, gościu powiedział że jeśli to system operacyjny to nie ma gwarancji, coś takiego

Gość JA MAM PODOBNIE Z ASUSEM
po wlaczeniu mam czarny pulpit, slychac ze procek chodzi, ale ciemnosc widze:-D uslyszalam, ze moze padlo podswietlenie ekranu, lub karta graficzna sie zbiesila u mnie to sie stalo podczas zamykania pokrywy (chyba), bo zamknelam, wszystko bylo ok, ale jak juz chcialam wlaczyc to kicha lapek moze roczny jeszcze sie za niego nie zabralam (tzn nie dalam do analizy) bo jakos sie nie zlozylo, mam dwa inne na chodzie, wiec mi nie spieszno, ale jestem ciekawa czy to jakas pierdola sie sypnela, czy to cos grubszego

Gość Agatkaaaaaaaaa
mi gościu z Asus zasugerował przywrócenie systemu operacyjnego i powinno pomóc, kurtka ja nie mam pojęcia jak to sie robi :D

Gość podobno nie zyje
Wybacz ale tylko ktos mało inteligentny nie wie jak przywrócic system. Chyba ze masz 50 czy 60 lat to moge w to uwierzyc. No chyba ze znasz tylko sie na serialach, solarium i robieniu blond fryzury :classic_cool: Jak nie wiesz to poczytaj gdzies jak to zrobic. Wszystko w instrukcji na pewno sie pisze tylko jak widze czytac sie nie chce

Gość Agatkaaaaaaaaa
jestem w pracy i mam zablokowany dostęp do stron, gdzie jest to opisane, i nie musisz oceniać mojej inteligencji pod pryzmatem umiejętności przywrócenia systemu.Nie znam się na tym, wole nie dotykac bo zepsuje, a tak się składa, że aktualnie nikt z mojego kręgu nie jest w stanie mi pomóc na dzień dzisiejszy.