Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Narine24_

wybielanie zębów u dentysty

Polecane posty

Gość Narine24_

Miał ktoś? Są jakieś efekty? Ja próbowałam sama paskami blend-a-med wybielać, ale nic, absolutnie nic to nie dało. Zastanawiam się nad wybielaniem u dentysty, ale chciałabym najpierw zrobić małe rozeznanie, żeby na darmo kasy nie wydać. Słyszałam, że dobre efekty daje lampa BT cool. Miał ktoś wybielane zęby przy pomocy tej lampy?

Gość ewf
próbowałaś ace? wybielacz nad wybielacze? :classic_cool:

Gość Narine24_
poznanski kwiatek polny. A co ta perła daje? Coś o niej już kiedyś słyszałam. Ale wszyscy te paski blend-a-med zachwalali, a u mnie żadnego efektu nie było widać, więc myślę że i ta perła na niewiele się zda. Wolałabym wybielić zęby u profesjonalisty. Nie wiem jeszcze tylko jaką metodą. Nie chciałabym wywalić kasy w błoto.

Gość nie poniedziałek ONA
sorry ze to napisze ale widocznie masz tak brzydkie zeby..ze efektu nie dalo..

Gość simian raticus
ZĘBY BIAŁE JAK PERŁY ALBO ŻÓŁTE JAK SER! WY WYBIERACIE! NAJLEPIEJ TO DENTYSTA JE WYRWIE WSZYSTKIE I WSTAWI Z NAJMOCNIEJSZEGO I NAJTRWALSZEGO TWORZYWA JAKIE WYNALEZIONO! MYĆ NIE TRZEBA I BOROWAĆ! MOCNO WKRĘTY UKORZENIĆ TO NIKT NIE WYBIJE ICH!

Gość Narine24_
Ja mam właśnie bardzo ładne zęby. Są dość białe i proste (kiedyś 2 lata w aparacie chodziłam). Ale teraz chcę mieć uśmiech jak gwiazda hollywoodzka. Nawet ostatnio chciałam u dentysty zdjąć kamień z zębów, to dentystka postukała się w głowę i powiedziała, że nie ma u mnie żadnego kamienia a tak ładnych i zdrowych zębów to dawno nie widziała.

Gość Narine24_
Ale ja nie chcę nic kupować na własną rękę. Już te cholerne paski kupiłam za 60zł i nie było żadnego efektu. Mogłabym dać tak do 3 tysięcy za wybielanie, ale niech efekt będzie olśniewający.

Gość smętny muzyk
No to idź do dentysty i nie zawracaj gitary. :classic_cool:

Gość Narine24_
poznański kwiatek, to że zęby wybiela akurat się domyśliłam. Ale w jaki sposób? Jaką to formę w ogóle ma?

Gość Narine24_
smętny muzyk, wiadomo, że pójść do dentysty mogę sobie w każdej chwili. Ale chciałam poradzić się kogoś, kto już wybielał zęby, żeby kasy na darmo nie władować.

Gość nie poniedziałek ONA
tak tak autorko masz piekne zeby....zdrowe i czarne..nie wydaje mi sie

Gość Candeo
Szanowni Państwo, naturalną barwę zębów możemy odzyskać na kilka sposobów za pomocą wybielających preparatów dostępnych w sklepach oraz dzięki zabiegom stomatologicznym metodą nakładkową lub laserową. Niezależnie od metody przed wybielaniem należy skontrolować stan uzębienia u stomatologa, który usunie osad, kamień i wyleczy ewentualne ubytki. Po wybielaniu przez dwa dni powinniśmy być na tzw. białej diecie. W tym czasie należy zrezygnować z picia kawy, herbaty, czerwonego wina, soków owocowych o ciemniejszej barwie i spożywania pokarmów o wyjątkowo intensywnych barwach. Należy też wystrzegać się palenia papierosów. W tym czasie może pojawić się przejściowa nadwrażliwość zębów na zimne i gorące napoje i pokarmy. Objawy te zwykle ustępują po około 24 godzinach. Efekt wybielania niestety nie jest stały utrzymuje się od pół roku do około dwóch lat. Wszystko zależy od tego, czy prawidłowo dbamy o higienę jamy ustnej, a także od naszych przyzwyczajeń. Centrum Stomatologii Candeo

Gość kotka z tv
Efekt wybielania u denta jest równie mizerny, co paskami w domu. Koleżanka niedawno sobie wybielała i jest taka zła, że więcej nie zapłaci tyle pieniędzy. Białe ma swoje, nie powiem żeby były żółte, a różnica niewielka była po wybielaniu i do pół roku się utrzymała. Zęby ja bolały straszliwie przez miesiąc. Jeść nic nie mogła takie były wrażliwe.

Gość pawel_radmo
byle jaki dobry i sprawdzony srodek, chocby http://track.buyibright.com/product/iBright/? uid=555&pid=134&bid=advandec pomaga i wybiela zeby. ale zeby znowu sie brudza od kawy, papierosow, same z siebie za rok, dwa trzeba powtorzyc. tak to dziala.

Gość gość
A wiecie może gdzie we Wrocławiu warto iść na wybielanie?

Gość Elen32
Kochana miałam podobny problem jak ty rok temu rzuciłam palenie. Trzyletnie palenie zostawiło mi na zębach spore ślady… Wybielałam je od chyba zawsze pastami wybielającymi, ale to nie dawało pożądanego efektu. Próbowałam też pasków wybielających oraz popularnej ostatnio białej perły. zęby prawie sie nie rozjaśniły się, ale stały się przy tym bardzo wrażliwe na zmiany temperatury. Cierpiałam przy spożywaniu każdego cieplejszego i zimniejszego posiłku. Nie polecam takich metod. Zdecydowałam się na profesjonalne wybielanie zestawem z allegro eWhitening mam teraz sliczne białe perełki i to jedynie za niecałe 40zł polecam każdemu z podobnymi problemami Znajomi pytają się co zrobiłem z zębami że są takie bielutkie takie jakie mają aktorzy z Hollywood

Gość gość
wybielałam zęby w gabinecie stomatologicznym http://www.esdentica.pl/ w Tychach. Tam w profesjonalny sposób rozjaśniłam sobie zęby o kilka odcieni.

Gość dzieńdobry
iBright---http://www.croc.link/4qP ! EFEKTY 5 DNI ! iBright to profesjonalny środek do wybielania zębów. Jeżeli kiedykolwiek zastanawiałeś się jak szybko i skutecznie wybielić swoje zęby, iBright jest preparatem właśnie dla Ciebie. Zapraszamy na naszą stronę gdzie dowiesz się jak działa i jaka jest cena skutecznego wybielania zębów. LINK--> http://wybielaniezebow.de/

Gość gość
próbowałam sobie kiedyś sama wybielać zęby ale nie było takich efektów jakie bym chciała. najpierw białą perłą a potem jeszcze innymi które są ogólnodostępne. w końcu poszłam właśnie do dentysty no i w ogóle bez porównania. ważne żeby robić to w sprawdzonym gabinecie jak chociażby ja w www.viscardi.com.pl. wydatek to też nie jest spory więc można spokojnie zaoszczędzić. a jeżeli już ktoś chce robić to na własną rękę to kupować takie np. żele tylko ze sprawdzonego źródła.

Gość gość
ja kupilam czarny piach black edition. zobaczcie sobie na fanpage Pawla z Warsaw shore. jest w 100% naturalny i po jednym myciu (takim 20 minutowym ;) widać efekty! zeby sa bielsze, widac ze usuwa przebarwienia po kawie i fajkach. ja na tej aukcji kupilam http://allegro.pl/show_item.php?item=5726463515

Gość gość
wybielanie u dentysty to najlepszy pomysł. Samodzielnie można sobie zrobić jedynie krzywdę lub w ogóle nie zauważyć różnicy. Polecam więc udac się do specjalisty, o wiele mniej zniszczysz wtedy zeby. Sama robiłam ten zabieg w www.esdentica.pl/ i ząbki mam białe i zdrowe;)

Gość wioleta771
Wybielałam zęby pół roku temu i nawet nie spodziewałam się takiego efektu. Moje zęby pojaśniały o kilka odcieni, a efekt utrzymuje się po dziś dzień :) Wybielałam tutaj http://www.luksdent.pl/ więc jeśli ktoś zainteresowany, gorąco polecam :)