Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jusstynka122

Poradźcie, co napisać facetowi ??????/

Polecane posty

Gość Jusstynka122

Witajcie, mam znajomego/kolegę, który bardzo mi się podoba, lecz jest dość nieśmiały i to ja muszę przejmować inicjatywę w tej relacji.. Chciałabym się z nim spotkać pod pretekstem nauki do egzaminu. Chcę więc mu wysłać jakiegoś takiego sms-a,ale nie chcę, by było banalnie typu " hej, może spotkałbyś sie ze mną i mnie pouczył na egzamin", tylko jakoś tak, by go zaciekawiło, gdyż to facet kulturalny, na poziomie, lubiący rzeczy intrygujące, najlepiej coś spontanicznego, bo lubi kobiety żywe,energiczne i spontaniczne.. Macie jakieś propozycje ?

Gość armeinne
jednocześnie spontanicznego i wymyślonego przez kogoś z kafeterii? :D

Gość Jusstynka122
taaaak :) liczę na Was :P

Gość princeska89
napisz tak: na mojej orbicie geostacjonarnej doszło do zaćmienia Słońca, chcesz zobaczyć? zapraszam do mnie...

Gość heniek z pieniek
......gdyż to facet kulturalny, na poziomie, lubiący rzeczy intrygujące, najlepiej coś spontanicznego, bo lubi kobiety żywe,energiczne i spontaniczne.. a on to co, trup społeczny? jakoś sie facet nie wysila a ty skaczesz jak napalona sarna

Gość Jusstynka122
mniejsza o to czy skacze, czy nie chciałam go zaciekawić czymś....On jest nieśmiały i zawsze jak mnie iwdiz to milczy albo sie czerwieni ;D

Gość Jagabaga565
dlaczego sie czerwieni ? ile ma lat ten facet i czego ma cie uczyc?

Gość Jusstynka122
ma 25 lat :P, jest to dosc specyficzny facet, mam egzamin z ekonimiki w marcu, wczesniej całe wakacje dawał mi za darmo korki i jeszcze kupował kawy, badz drinki, ja dzownilam z problelem a on wtedy zapraszał. Na spotkaniach mnie obczaja ukradkiem i jest inieśmielony hehe jak go przytulilam raz to sie zawstydził, mieszka sam , duzo pracuje i ma swój swiat ;D