Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jusstynka122

Poradźcie, co napisać facetowi ??????/

Polecane posty

Gość Jusstynka122

Witajcie, mam znajomego/kolegę, który bardzo mi się podoba, lecz jest dość nieśmiały i to ja muszę przejmować inicjatywę w tej relacji.. Chciałabym się z nim spotkać pod pretekstem nauki do egzaminu. Chcę więc mu wysłać jakiegoś takiego sms-a,ale nie chcę, by było banalnie typu " hej, może spotkałbyś sie ze mną i mnie pouczył na egzamin", tylko jakoś tak, by go zaciekawiło, gdyż to facet kulturalny, na poziomie, lubiący rzeczy intrygujące, najlepiej coś spontanicznego, bo lubi kobiety żywe,energiczne i spontaniczne.. Macie jakieś propozycje ?

bo lubi kobiety żywe,energiczne i spontaniczne.. " wyślij mu MMS-a w bieliźnie :)

Gość Jusstynka122
Nie, bo my jeszcze daleko do takiej relacji, by się speszył ;D musze mu coś napisać, ale nie wiem naprawde, jak go zaciekawić :((((

Gość Jusstynka122
Ma wiele zainteresowań, prawo, malarstwo psychologia,spacery, ornitologia, kolekcjonowanie ksiązek itp ;)

więc umów sie z nim na fajną wystawę np ;) Nie owijaj w bawełnę bo my faceci nie lubimy tego Pomimo że jest taki a nie inny to zapewniam cie że lubi proste przekazy i nie ma zamiaru zastanawiac sie co akurat masz na myśli

Gość Jusstynka122
No właśnie, bo ja zawsze owijam w bawełne itp, ale chyba przestane, no cóż najwyzej stracę ;(

Gość Jusstynka122
No nie trace niby, tylko że kiedyś wyszłam z inicjatywą takiej typowej randki, to najpierw sie zgodził, a potem godzinę przed uciekł :P, ale to było dość dawno jak jeszcze się tak nei znaliśmy.. Teraz sptam konkretnie i jak sie nie zgodzi to trudno,