Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

womanontheway25

kto chce sie ze mna odchudzac? szukam dziewczyn powyzej 70kg!

Polecane posty

karo-ja czestochowa a ty? ja sniadanko juz wchłonełam- 4 wasy z chuda wedlinka i tyle (bez masła ani serka) a na obiad warzywa na patelni z bułka tarta (bo inaczej nie przełkne:)) my po drugim sniadaniu młodego tez idziemy na spacer, jakies 30 minut tylko bo mały jest po zapaleniu oskrzeli :/

no blizko to my do siebie nie mamy heheh ja z Gdyni:-) dalej sie nie dało;-) Widze że ostro sie jak na razie trzymamy i bardzo dobrze grunt żeby sie nie złamać:-) Byłam w Częstochowie we wrzesniu zajechaliśmy z mężem i synkiem jak wracaliśmy z zakopanego:-) nocowaliśmy tam na Jasnej Górze w tych noclegach co zakonnice prowadzą;-)

te choroby też nas męczyły mój miał kumulacje tzn zapalenie płuc razem z zapaleniem oskrzeli :-( MASAKRA!! ale już naszczęscie wszystko oki:-) Na obiad jeszcze nie wiem musze ostro pomysleć co zrobić ....na razie pustka

Hej dziewczynki. Ja mam 65 kg, ale sie przyłącze;) Odchudzam się od niespełna dwóch tygodni. Waga stoi w miejscu póki co niestety.Ale już widze delikatne różnice jeśli chodzi o ogólny wygląd. Nie mam jakiegoś ścisłego planu diety. Przestałam słodzik kawe, zero słodyczy, 2/3 razy w tygodniu siłownia dla kobiet.I ogólnie staram się ograniczać jedzenie.Zaczęłam też przekonywać się do płatków owsianych :)

Gość mirka30
Hej. ja też na razie trzyma się dietki i również nie ma ścisłego planu odchudzania, poprostu jem mniej i mało kaloryczne rzeczy. Dzisiaj na śniadanie jogurt z mussli, później surówka z kapusty i marchewki Na obiad mam zamiar ryż z warzywkami a kolacja jeszcze nie wiem :)

No ja juz po obiadku miałam kurczaczka i surówke :-) teraz poczułam troche głód ale wypiłam sok pomidorowy i jest oki:-) a jak tam aniulka?

karo- ja nigdy w Gdyni nie byłam :( wogole wstyd sie przyznac ale nad morzem wogole.... :/ ja na obiadek warzywa na patelni z bułka tarta i dwa wafle ryzowe a miedzy sniadaniem a obiadem zjadłam 2 mandarynki:)

Gość Rene62
Dziewczyny powinnyście odchudzanie rozpocząć od oczyszczenia organizmu. Przez pierwsze od 1-3 dni jeść tylko warzywa , pić dużo wody i niewiele owoców bo mają cukier, ale warzyw pod dostatkiem w każdej postaci, czy to sałatki, gotowane lub soki warzywne. Dobrze jest codziennie rano po obudzeniu się wypić szklankę wody czystą lub z cytryną, bardzo oczyszcza organizm, też przed każdym posiłkiem i po posiłku wypić szklankę wody . Powodzenia

Aniulka napewno jeszcze kiedyś sie wybierzesz nad morze:-) ja mam zawsze cięzkie wakacje bo wynajmuje pokoje wczasowicz i całe wakacje musze sprzątać, kosic trawe, jezdzić do magla pilnować żeby była 24 h gorąca woda .A wiesz jestem z tym sama mąż pracuje na tirach jezdzi po całej europie ja sama z synkiem I ZAWSZE PO SEZONIE MUSIMY GDZIEŚ JECHAĆ ODPOCZĄĆ:-) zazwyczaj są to góry ,które UWIELBIAM:-) Dzisiaj juz po śniadanku pomidor bułeczka grachamka i twarog light do tego czerwona herbata:-) czuje sie juz tak lżej heheh ciągle biegam do kibelka;-) to pewnie przez te herbatki czerwone itp :-)

dokladnie, najlepsza metoda zeby schudnac to mniej jesc. ja moge caly dzien nie jesc jak jestem zajeta a jak sie nudze to... Ale 1 marzec, laski- 3 miesiace do wakacji. damy rade:)

karo- witaj:) juz myslałam ze skapitulowałas:) hehe ja zjadłam cztery wasy z jajem na twardo i ogorek potem 3 łyzki jogurtu naturalnego i jedna sucharka a na obiadek 2 wafle ryzowe z wedina i ogorek znowu;) wczoraj tylko moj maz mnie załatwił an cacy bo przyniosł an mecz pistacje i zjadłam kilkanasie a co sie okazało dzisiaj jak zobaczyłam ile one maja kalorii to myslałam ze umre:) 10 deko 500 kcal!!! ale zrobiłam to bezmyslnie, fakt.... wiecej grzechów nie pamietam :)

Witaj witaj:-) pistacje mniam pyyycha sama bym sie skusiła naszczescie mi sie skończyły ;-) ale co tam napewno nic ci po nich nie przybędzie gorzej jak byś zjadła całą pake chipsów;-) ja w czoraj tez miałam małą słabostke zjadłam jednego placka ziemniaczanego i odrobine cukru do tego ale, poskakałam wieczorem troche i napewno spaliłam to co miałam :-) a dzisiejszy obiadek to sałatka warzywna papryka, sałata, ogórek, pomidor itp. a pomiędzy było jabłko:-)

ja miałam wczoraj kryzyzs wieczorem....załodek mi sie skurczył i jem naprawde mało ale sie najadma, probmelm tylko w tym ze ja mam ochote na cos... tego nie da sie opanowac ale jakos dałam rade i jestem dumna z siebie ze sie nie złamałam:) ja wczoraj piekłam mezowi placki po wegiersku, anwachałam sie i starczy a ja nie tknełam ni jednego:) ale wiesz, lepiej sie czuje zdecydowanie, lekko i tak lepiej, no:) a kiedy sie wazysz?