Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

womanontheway25

kto chce sie ze mna odchudzac? szukam dziewczyn powyzej 70kg!

Polecane posty

na usprawiedliwienie dodam, że zrzuciłam w tamtym roku 4, miałam 58 no przygarnijcie mnie, zróbcie dla mnie wyjątek, proszę.. moge się podzielić sposobami jakimi zrzuciłam te 4 kilosy

Gość karoZeria
Ja też chętnie sie dołącze:-) waże 77 kg już patrzeć nie moge na siebie:-( zaraz robie sobie śniadanie jakas bułeczka grachamka z pomidorem:-) a co dalej hmmm musze pomyśleć nad menu:-)

Gość mirka30
HEJ! Ja mam 68 kg, chętnie bym zrzuciła 8 kg, mogę do Was się dołączyc?Mój plan to dieta MŻ, i ograniczanie kalorii do 1000-1200. chciałabym chudnąć 1kg tygodniowo, bo tak łatwiej jest później utrzymać wagę, czyli do maja powinnam zrzucić 8kg.

jasne ze przyjmniemy przynajmniej ja:) tylko dziewczyny, to ma bvyc w miare regularne i SZCZERE pisanie, bez koloryzacji (to była tylko kostka czekolady:P) i szczerosc jeszcze raz zcczerosc:P bo tak to do niczego nie dojdziemy... :) Gwiezdna , dawaj przepis na zrzucenie hehehe :P

karo- a grahamka z masłem czy tylko pomidor? ja nie uzywam masła....od dzisiaj oczywiscie:) a nie lepiej by ci było ''WASE''jesc? :)

mirka- ja tez planuje sie miescic w 1200 max ale nie mam wagi takiej do produktów ani tablei i ciezko mi tak dokłądnie....odmierzyc:)

u mnie to tak:- zadnych słodyczy - fast foodów -napojów gazowanych -pieczywa (tylko wasa) -produktów mazcnyc -pieczonego -tłustego ;) ale moge:- kawe z mlekiem, nawet słodzona -herbatki i woda gazowana moze byc owocowa -owoce i wazrywa pod kazda postacia -chude nabiały -gotowane miesko (kazde) - sucharki, wafle ryzowe badz chrupki kukurydziane w ramach przekasek I TEGO SIE BEDE TRZYMAC OD DZISIAJ.... NA RAZIE TRWAM :p

Gość El mir ka
Ja mam poniżej 70 kg :-D aczkolwiek rok temu miałam powyżej 80 :p jak kiedyś przypadkiem wlazłam na jakąś wagę, to mnie zamurowało, wiedziałam, że utyło mi się, a kurna ponad 80 kilosów przy 168 cm to byłą nadwaga i źle się z tym czułam. Zaczęłam więc od ... zmniejszenia porcji i wyregulowania czasu posiłków. Śniadanie max 2 godziny od wstania, jasne pieczywo wek, tylko ciemne, produkty light, więcej warzyw, niż mięcha, wędliny raczej drobiowe niż wieprzowe, zupy nie zabielane, jak już to jogurtem. I tak po 2 miechach z 82 zjechałam na 74 kiloski. Na ćwiczenia czasu brakło, dwoje dzieci, praca, dom ... więc walczyłam dietką. Potem poszukałam czegoś w necie i trafiłam na dukana. Sam w sobie jest restrykcyjny i nie dla każdego, ale pokombinowałam i sobie ułożyłam jadłospis pod siebie, z tego co tam wolno, korzystając też z porad zawartych w opisach. I takim cudem w kolejne 4 miesiące poszły 4 kg - wolniej, owszem, jako formę ruchu traktowałam szybki godzinny marsz, taki podczas którego się upociłam i miałam wysokie tętno. Potem waga zrobiła STOP i się wahała:) 2 kg w jedną, 2 w drugą, aż szlak trafiał. Odpuściłam. Dałam organizmowi czas, przy czym nie zmieniałam nawyków żywieniowych (zrezygnowałam na dłuższy czas z pieczywa w ogóle, makarony, ryże i kasze, kukurydza, ziemniaki poszły w odstawkę). Dzisiaj zaczynam wprowadzać wszystko od nowa, wspomagam się herabtkami zielonymi i czerwonymi i mieszanką ziół ojca Klimuszko na spalanie tłuszczu, waga ruszyła znowu w dół :) i ostatni wynik to 68,5 - 69 kg:) Chcę zejść do ok. 64 kg. I będzie git:)

WITAM WSZYSTKICH MAM PYTANKO CZY KTOS Z WAS BYL NA DUKANIE I PRZESZEDL BEZ ZAKONCZENIA FAZ NA 1000LUB1200KCL JESLI TAK TO PROSZE POWIEDZCIE CZY SIE CZASAMI TE STRACONE KILOGRAMY NIE PRZYPLACZA SPOWROTEM TEGO SIE BOJE POZDRAWIAM

ja juz po obiadku- parówka na zimno, dwa jajka sadzone, dwa wafle ryzowe i kilka plasterków zielonego ogórka :) a co do dukana to ja nie byłam, planowałam ale jakos boje sie,,,, spróbuje najpierw ''normalnie'' a potem jak nie da rady to wezme sie za dukana bo wiem ze ejst skuteczny :)

no ładnie laski powiało, nie ma co hehehe...nadal szukam osoby zdeterminowanej tak jak ja... nadal trwam w postanowieniu;) dwie mandarynki od obiadku i kawa... to niewiele, zazwyczaj o tej porze fura jedzenia juz była w brzuchu:)

Gość karoZeria
tzn grachamka absolutnie bez masła:-) ewentualnie pare kropelek na błeczke oliwy z oliwek i pomidor REWELACJA:-) obiad moj dzisiejszy to brokuły z jednym kartoflem i jajko sadzone do tego kefir:-)

karo- wyczytałas mi w myslach?:P ja tez jajo sadzone:) a kolacja jak u ciebie? co planujesz? ja zjem chyba wase z pomidorem i cebulka:)

Gość karoZeria
właśnie tez planuje bardzo lekko pieczywko chrupkie z warzywkami:-) i po 18 juz nic nie jeść ale jak nie dam rady to mam w zapasie papryke czerwoną lub marchewki i chrupac będe:-) zamiast chipsów wiesz jak to jest wieczorem zawsze sie cos chce chrupać

szczegolnie jak sie oglada ''m jak masakra'' :) ja sucharki albo flipsy młodemu bede krasc:) i po 19 nic nie jem bo pozno chodze spac wiec mysle ze dobra pora...wiec co ty dzisiaj wszamałas oprocz obiadu?

O prosze ile twój mały ma?? tzn zjadłam jeszcze małą miseczke kaszy jaglanej bez soli i bez niczego kurcze co za swiństwo fuj heheh ale słyszałam ze to cuda działa . Atak to na razie czkam do kolacji i pije wode mineralną:-)

ok:) moj młody dopiero 8 miesiecy ma :) twoj to juz nie taki młody hehehe ;) ja nie mam zupełnie zcasu na sport a jak zcas mam to siły juz brak, woel zadbac o siebie...jakas kapiel itd:) ja tez mineralna...i czekam do kolacji, oprocz sniadania i obiadu zjadłam tylko 2 mandarynki:P

no ja juz po kolacji:) 4 wasy cienko posmarowane serkiem białym z pomidorem :) i mam nadzieje ze dotrwam a w rezerwie jak cos to jabłko:)

kurcze dziwnie sie czuje, jeden dzien takiego jedzenia a czuje sie lekka:) fakt ze mnie ssie w zoładku czasami ale nie ejst zle... :/ musze sie przywyczaic do takiej ilosci jedzenia i rodzaju jedzenia.

No ja zjadłam jedną wielką papryke i kromke chleba razowego i czerwoną herbatke Młody wcina sobie bułeczke z masełkiem i kiełbaską z pomidorkiem zapach że zaraz żyłka mi pęknie hihi i dobranocke ogląda.Jedno dobre że męza nie ma i nie musze gotować bo jak wraca z trasy to mu dogadzam i przy okazji ja wcinam te smakołyki teraz tak nie będzie:-) wróci za 3 tyg. to mam nadzieje że sie przyzwyczaje to lekkiego jedzonka ;-)

No witam ja narazie nic nie jadłam, wczoraj sie pokusiłam tylko o 3 mandarynki i kilka orzechów włoskich :) na snaidanko musze cos wymyslic:) hehehe...to młody ci robił ochote:) ja na reklamy wczoraj nie mogłam patzrec.... a ''dzuseppe'' mi sie nieło w nocy:)

Gość Rene 62
Witam, chciałabym się przyłączyć do dyskusji, nie polecam Dukana , bo wysiadają nerki, poza tym nie polecam żadnych drakońskich diet, bo jak się je przestanie stosować to waga powraca podwójnie. Ja obecnie chodzę na elektrostymulacje www.bailine .pl ( ja mieszkam w Poznaniu), do tego Panie dołączają może nie diety, ale zmiane nawyków żywieniowych . Poza tym również nie polecam siłowni , bo tak naprawdę to co prawda idzie zgubić tkankę tłuszczową, ale rozrasta się tkanka mięśniowa , która jest cięższa od tłusczowej, a poza tym wygląda się jak atleta. Kiedy przestanie się ćwiczyć , ciało wiotczeje i bardzo brzydko to wygląda. Bardzo wskazane są biegi, szybki spacer itp.

Gość Rene 62
A jeszcze przypomniało mi się , że te Panie teraupeutki też nie polecają głodówek, nie należy dopuścić do głodu organizmu, jeść mało ale często i zwracać uwagę co się je , gdyż wiele produktów ma ukryty tłuszcz i są b. kaloryczne. Ja schudłam przez 3 miesiące 8 kg i waga mi się utrzymuje , a nie rośnie z czego jestem b. zadowolona. Nie dobrze jest żeby schudnąć szybko , bo wtedy jeszcze szybciej waga wzrasta. Pozdrawiam

Witam ja już po śniadanku:-) zjadłam bułeczke fitness z serkiem wiejskim light i do tego czerwoną herbate:-) zaraz ściele łóżko przy muzyczce i poskacze troche z synkiem. Pózniej młody do przedszkola a ja hhhmm jakaś przekąska tak żeby nie czuć głodu pogoda jest piękna to może pójde na siłownie którą mamy na dworzu ogólnie dostępną:-) orbitrek z widokiem na morze to jest dopiero relax:-) a z kąd jesteś dokładnie??