Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dkfjdkj

jest taki problem;/

Polecane posty

Gość dkfjdkj

Kochalam sie z moim facetem w 4 dniu miesiaczki ktora zazwyczaj trwa 5 dni, czasem resztki w 6 ale zadko. Bez prezerwatywy ale nie skonczyl w srodku tylko na brzuchu, jednak nie mamy pewnosci czy nie splynelo nizej bo na lozko byla plama;/ Czy jest duze prawdopodobienstwo zajscia w ciaze w takim przypadku. Moj cykl nie jest do konca regularny, czasem 28 dni a czasem naet 26 albo dluzej niz 28. Jak sadzcie mam sie czym martwic? bo jestem straszna panikara;/

Gość zielona przystań
zawsze jest szansa zajścia w ciąże, cholera ciężko jest użyć gumki? uwielbiam laski które opisują dokładnie swój stosunek, taaak to jest to, każdy z nas tutaj czeka tylko na koleją niunię, która zabiera się za seks jak nie zna biologii swojego ciała :o i pewnie jak okres spóźni jej sie 3 godziny to bedzie zakładać tematy na kafe z tym samym opisem :o albo sie zabezpieczaj, albo nie zabieraj sie za seks PS. nie wiem, czy jesteś w ciąży, nie znam żywotności plemników Twojego chłopca

Gość dkfjdkj
zawsze sie zabezpieczamy akurat nie mieslismy gumki. Nie skonczyl i nawet nie mial zamiaru konczyc w srodku. A feralny ze tak powiem seks kazdemu moze sie zdarzyc, nie nalezy kazdego potepiac odrazu bo nie jestesmy jedynymi osobami na tym swiecie ktore popelniaja bledy:( Stalo sie trudno, czasu niestety nie cofne ale chcialabym wiedziec czy jest szansa zajscia w ciaze w taki sposob. Tzn napewno jest ale czy ona jest duza?:( Wydaje mi sie ze raczej mala ale chyba musze sie wygadac, przy okazji moze dowiem sie czegos nowego:(

Gość zielona przystań
masz nieregularne cykle - nikt Ci nie powie, jak duże jest pradopodobieństwo

Gość dkfjdkj
I tak ciesze sie ze nie skonczyl w srodku bo bardziej bym sie martwila:( marne pocieszenie ale zawsze jakies ze tak naprawde nie jest latwo zajsc w ciaze ale reguly na to nie ma, jedni staraja sie dlugo o dziecko a inni jedna wpadka i juz:( wolalabym nalezec do tych pierwszych:(:(

Gość dkfjdkj
up

Gość dkfjdkj
ponawiam pytanie