Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boy19er

Czy wy też tak uważacie ???

Polecane posty

Gość boy19er

Że kobiety w przedziale (35lata-43lata) są najbardziej sexy. Mimo że mam 19 lat to najbardziej podobają mi się kobiety koło 40-tki. Dla przykładu podam kilka pań w danym przediale wiekowy i prosze sobie zobaczyć jakie są prześliczne!!! i czy któraś dwudziestolatka jest bardziej piękna niż one? Napewno nie! -Jennifer Lopez 43l. -Carmen Electra 39 l. -Geri Halliwell 39 l. -Edyta Górniak 40l. -Eva Longoria 37l.

Gość obiuq131
kobiety koło 40-tki są idealne do uprawiania seksu, wiedzą czego chcą a nie jak te małolaty. mam 24lata a uprawiam seks przeważnie z kobietami w wieku 30-40 i musze powiedzieć że seks z nimi jest o wiele przyjemniejszy

Gość bellabf1
jesteście idiotami jeśli tak uważacie! kobiety po 30-ce to już złom

Gość heniek777
kobieta w wieku 40 lat to już mebel jest:classic_cool:

Edzia Górniak mi tu nie pasuje, to jest naciągnięty potwór pozbawiony rysów twarzy od nadmiaru botoksu

Gość obiuq131
nikt nie musi wierzyć ważne że to jest naprawdę i jestem zadowolony z uprawiania seksu z takimi kobietami

Gość Tomaszszszszszs
Racja 30 i 40 to jest to .Być moze 50 i 60 rownież , ale jeszcze nie mam z takimi doświadczenia , bo sam mam 35 lat. Nie ma to jak dojrzała emocjonalnie i życiowo , inteligentna 30-40 letnia kobieta , i do życia i do łóżka . Pozdrawiam Panie

Gość zyggi rozalsky
70-80 TO JEST TO !!!! :classic_cool:

Gość roberto88
ja mam 23lata a moja żona 37lat i jesteśmy ze sobą bardzo szczęśliwi mamy dwójkę dzieci, jesteśmy już ze sobą 4 lata.

Gość roberto88
Bardzo ją kocham, jestem dzięki temu w stanie przymknać "oko" na zapach naftaliny. :classic_cool: