LabraNorka 0 Napisano Luty 27, 2012 Czy przez grzybicę można mieć problemy z zajściem w ciąże ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skyisblue Napisano Luty 27, 2012 podobno długo nieleczona może doprowadzić do poważnych kłopotów, zapalenia przydatków, chorób macicy itp., co z kolei prowadzi do bezpłodności.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agula8 Napisano Luty 28, 2012 tak-długo nie leczona grzybica może prowadzic do niepłodności, ale to pewnie dość żadkie przypadki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czcztowa Napisano Luty 28, 2012 Tak, ale trzeba zaznaczyć że NIELECZONA. A nie taka co leczysz ale ciągle nawraca. Choć ja miałam przez 4 lata problemy z grzybicą (ciągle leczoną) i jak w końcu trafiłam do dobrego lekarza, który mnie z niej wyleczył to zaszłam w dość szybko w ciążę i była bezproblemowa. Tzn raz musiałam brać Pimafucin i ciągle Lacibios ale poza tym to spoko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
LabraNorka 0 Napisano Luty 28, 2012 o cholera.... wiecie co ja od poł roku współzyje juz bez plastrów antykoncepcyjnych i czasem juz myslalam ze jestem w ciąży (choc nie planowalam) i to dla tego ze mam infekcje nie zaszłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach