Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinaoopop

kobitki w ciąży poradźcie, podpowiedzcie

Polecane posty

Gość ewelinaoopop

chciałabym sie Was zapytać jak wygladaja wasze wizyty u ginekologa. ja do mojego chodze co 4 tygodnie, jest bardzo miły, odpowiada na wszystkie pytania, ale np nigdy nie powiedział mi sam co mam jeść,czego nie, nie pytał w jakim szpitalu bym chciała rodzic lub nie proponował szpitala. wizyta polega na tym że pyta jak siiee czuje przepisuje leki, bada, sprawdza wage i wyniki badan, umawia na nastepna wizyte i do widzenia. oczywiscie na moje pytania odpowiada ale sam za bardzo o nic nie pyta. czy ja przeesadzzam??? jestem przewrażliwiona baba??

Gość nikusia5678
mnie mój też nie pyta gdzie chce rodzić. to wybór każdej z nas. co do jedzenia, jeśli wyniki masz ok to jesz co chcesz

Gość amelkowa mamaaa
u mnie bylo podobnie. tez nie mowil mi co mam jesc - po co sie rozwodzic na takie tematy? sprawdzal wyniki, wage, mialam lekka anemie wiec zwiekszal mi dawki zelaza, mialam kiepskie wyniki moczu wiec sie pilnie temu przygladal. o porodzie zaczelismy rozmawiac jak bylu juz tuz, tuz :) wizyty mialam co 3 tyg.

Gość ewelinaoopop
dzieki, pewnie jak zwykle przesadzam :P przeciez nie bedzie sie nade mną trząsł jak nad jajkiem, od tego mam męża:P a powidzcie jeszcze,skoro chodzę do niego od początku ciąży to jest moim lekarzem prowadzącym prawda?? czy trzeba lekarza spytać czy bedzie prowadził ciążę??? chodzi mi o to że chciałaby żeby był przy porodzie

Gość nikusia5678
a czasem się lekarzowi nie płaci za to by był przy porodzie?

Gość wertyvbo
U mnie podobnie, o jedzeniu sam z siebie, to powiedział, żebym tylko nic surowego nie jadła...ale to są takie rzeczy o których wszędzie w necie szeroko jest napisane, więc też uznaje, że nie ma sensu o tym mówić. O poród pewnie zapyta po 30 tc. Nie czuje się nie doiformowana, bo najważniejsze rzeczy mówi, a zawsze można dopytać.

Gość ewelinaoopop
nie wiem czy się płaci, a wy płaciłyście???

Gość wertyvbo
No jak to niego chodzisz co wizytę, to chyba jasne że jest lekarzem prowadzącym, nie trzeba tego mówić ;). A z tym żeby był przy porodzie, to podobno jest tak, że jak jest sn, to lekarz tylko może zajrzeć i coś powiedzieć, przy sn położona przebieg porodu kontroluje. No jak jest sn, to wtedy lekarz robi, ale jak nie będzie miał wtedy dyżury w szpitalu, to raczej nie przyjedzie...

Gość nikusia5678
ja nie rodziłam w szpitalu w którym pracował lekarz do którego chodziłam więc nie wiem. w takiej sytuacji się pewnie płaci nie wiem jak jest gdy rodzisz w tym szpitalu gdzie pracuje lekarz.choć jak nie trafisz na dyżur to też trzeba go sprowadzać a kto by za darmo przyjechał;/