Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żółta lilia

Śluz płodny

Polecane posty

Gość Żółta lilia

Cześć wszystkim. Mam małe pytanie. Czy możliwe jest zeby nie miec w ogole sluzu plodnego w jednym cyklu? Bo zaczynam sie martwić, ponieważ jestem w 16dc który u mnie trwa ok.29dni i nic, zero, nie ma go.! A ból brzucha mam od około 7dni! Oraz bolesność piersi. Czy to moze byc ciaza? Dodam, ze nie kochałam sie z mężem w tym miesiącu, a ostatnio zaszalelismy w 9dniu tamtego cyklu i dostałam okresu po tym. Nawet robiłam test przed @ jakos 4dni i byl negatywny, nie wiem co o tym sądzić. Któraś z Was tak miała? Zawsze mam bolesna owulacje, ale nigdy aż tak długo mnie brzuch nie bolał. Co o tym sądzicie?

Gość Żółta lilia
Up

Gość Verdis
można też tak miałam to sie nazywa chyba cykl bezowulacyjny, kres wtedy trwał tylko 2 dni, brzuch nie bolał w ogóle, zero objawów @

Gość skyisblue
zawsze możesz wykonać test owulacyjny. To, że nie było śluzu nie znaczy, że owulacji nie było. Nawet bez tzw. "śluzu płodnego" w ciąże zajść można. Ból podbrzusza jest możliwy właśnie przy owulacji, bolesność piersi również.

Gość Żółta lilia
To wiem. Tylko u mnie typowy śluz płodny w ogole w tym cyklu nie wystapil a zawsze byl. I nie wiem co o tym sądzić.

Gość dieta ma wpływ na śluz
może coś zmieniłaś w diecie.

Gość żółta lilia
Nie, nic nie zmienialam. A brzuch mnie boli tak , jakby mi go mialo zaraz rozerwać:(

Może miałaś cykl bezowulacyjny, jakieś chwilowe zaburzenie...ja np w ogóle nie mam takiego ewidentnego śluzu płodnego a dni płodne występują bo stosuję komputer cyklu do monitoringu

Gość Żółta lilia
Rozumiem, ale mi zdarzyło sie tak pierwszy raz. Poza tym brzuch mnie boli bardzo juz 8dni.

Gość Żółta lilia
Up up

Gość Żółta lilia
Moze ktoś jeszcze sie wypowie? A mozliwe ze to ciaza?

Gość Żółta lilia
Up