Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze prosze:)))))))

Kobietki wejdzcie mam pytanko...:)))

Polecane posty

Powiedzcie mi czy Wasi faceci też czuli jakoś,że wpadliście a wy jeszcze nic nie wiedziałyście o ciąży???? Wiem głupie pytanie ale mój Mąż właśnie tak czuje!:D

Moj tez mi wmawial ze jestem jakas inna tzn wygladam inaczej. I mial sluszne przeczucie;)

Ja mam lepszego meza bo powiedzial ze moja siostra jest w ciazy a nikt nawet o tym nie wiedzial a ja go wysmialam co potem okazalo sie prawda . Ma to po swojej mamusi ktora odkryla u mnie ciaze juz w 6,7 tyg

ale mój mi to powiedział dzień po "wpadce"staramy się już dwa lata....

Gość ksahsahhas
hehe... ja kiedyś też z mężem "zaszalałam" i kochaliśmy się bez zabezpieczenia dzień po owulacji bo stwierdziłam, że małe prawdopodobieństwo wpadki... na drugi dzień mąż stwierdził, że na pewno zaszłam... i miał racje :-D jakiś 6ty zmysł czy co...

kurczę!:D Skąd oni to wiedzą? Mój mi powiedział tak jak czujesz w kościach,że będzie padał deszcz tak ja czuję w kościach,że wpadliśmy!:D

Gość to mój też
co było akurat dla mnie całkowicie absurdalne, bo brałam tab., a on zrób test zrób test, bo na pewno w ciąży jesteś. Postanowiłam mu udowodnić, że nie, zrobiłam test i....niespodzianka...dwie kreseczki:)

kurczę!:D To chyba musi coś w tym być?:P

no mój mąz tez mi powiedziałał że jestem jakaś inna i ze mam zrobić test. na drugi dzień zrobiłam.. i miał racje:) dziwne:)

Gość Ależ skąd!..
Ja po stosunku czułam się jakbym w ciążę zaszła i powiedziałam swojemu że czuję sie dziwnie lekko w okolicach brzucha jakbyś mnie zapłodnił. Na drugi dzień nikt o niczym nie pamiętał,były to nasze wakacje na morzu. Miesiąc później oczekiwałam okresu ale nie przychodził. Stwierdziłam że zmiana klimatu ,trybu życia i inne zmiany rozregulowały mnie i pewnie dostanę w kolejnym miesiącu ale kolejny tez nie przyszedł. Czasami patrząc na siebie w lustro czułam sie dziwnie podpuchnięta jak ciężarna jakaś. W końcu wakacje dobiegały ku końcowi a ja zero okresu. Musiałam nocną pora prowadzić samochód 500km Wtedy nie wiedziałam że senność jest typowa dla ciązy, nie mogłam zrozumieć co sie ze mną dzieje? Pierwszy dzień w domu a ja budzę się rano i mnie mdli,mówie do swojego,a on że pewnie coś zjadłam. Nie mówię-jestem w ciąży! No co ty-jakiej ciąży,zjadłaś coś,albo okres zaraz dostaniesz! Nie-mówie-mnie nigdy nie mdli! Test-dwie kreski.